Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak też chyba oszaleję, zanim dotrwam do usg serduszkowego. Jestem w 6 tygodniu, gin kazała usg zrobić na początku 8. A ja nie mam żadnych -oprócz bolących piesi -objawów. Codziennie rano czekam na mdłości, a tu nic!!!! Wariatka ze mnie, co?
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Kamila mam dokladnie to samo, nawet jak wchodze na jakas strone poogladac ciuszki dzieciece to przylapalam sie ostatnio na tym ze od razu przeszlam do dzialu chlopiecego. Szczerze mowiac nie mam preferencji co do plci, chce po prostu urodzic zdrowego dzidziusia, ale jakos tak samo po glowie mi chodzi ze mam w brzuszku chlopczyka:-)
Kamilamila85 wrote:Hihihihii ja od dnia transferu wrecz jestem pewna ze chlopak bedzie, nie wiem wewnetrzne przekonanie hihihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 10:09
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
No to moze zalozymy Klub Niecierpliwych Czekajacych z Niepokojem na Serduszka Bicie;-)
Ciapulinka wrote:Dziewczyny, jak też chyba oszaleję, zanim dotrwam do usg serduszkowego. Jestem w 6 tygodniu, gin kazała usg zrobić na początku 8. A ja nie mam żadnych -oprócz bolących piesi -objawów. Codziennie rano czekam na mdłości, a tu nic!!!! Wariatka ze mnie, co?Ciapulinka, moremi lubią tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:Hihihihii ja od dnia transferu wrecz jestem pewna ze chlopak bedzie, nie wiem wewnetrzne przekonanie hihihihi
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:Hihihihii ja od dnia transferu wrecz jestem pewna ze chlopak bedzie, nie wiem wewnetrzne przekonanie hihihihi
Ciapulinka wrote:Dziewczyny, jak też chyba oszaleję, zanim dotrwam do usg serduszkowego. Jestem w 6 tygodniu, gin kazała usg zrobić na początku 8. A ja nie mam żadnych -oprócz bolących piesi -objawów. Codziennie rano czekam na mdłości, a tu nic!!!! Wariatka ze mnie, co?
Co do objawów, to się nie przejmuj, że nie masz, tylko się ciesz. Jak się zaczną to będziesz wtedy dopiero miała powód do narzekaniaCiapulinka lubi tę wiadomość
-
Tak sobie myślę, że odkąd zaczęliśmy się starać, to trwam w nieustannym odliczaniu. Najpierw do owulacji, potem do testowania. Myślałam, że jak się uda, to to nieustanne napięcie minie a tu proszę -kolejne liczenie dni i gapienie się w kalendarz
Kakabaka, Kamilamila85, moremi, kredkaczarna, anka_a lubią tę wiadomość
-
ja juz mam cala liste imion, zbieram odkad zaszlam w ciaze w zeszlym roku, która poronilam, zaszlam w druga, doszly nast imiona, niestety tez poronilam, no i teraz kolejna ciaza, mam nadzieje ze szczesliwa i juz mam nowe, kolejne imie dla dziewczynki;-)
-
nick nieaktualnyDziewczyny byłam dziś u lekarza, dostałam luteine 2x2 a na usg widać pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym 8,5mm. Lekarz podczas robienia usg powiedział że mały pęcherzyk ale nie wiem czy chodziło mu że mały bo wczesna ciąża czy że za mały jak na 6 tydzie ehh Z tego stresu to się nawet nie dopytałam
Kakabaka, moremi lubią tę wiadomość
-
hej!! dziewczyny!! robiłam dzis znowu tes i jest druga krecha :d bladzioch ale jest lalala i o 12 mam wyniki z krwi aa!! trzymajcie kciuki!!!
boziu zeby było wszystko dobrze bo 3 porażki juz nie przezyje
a tak poza tym to miałam takiego stresa ze od 2 gdz nie spałam.. brzuhc mnie boli tak dołem.. jak na @ albo kłuje w jajnikach
a Wy Kochane jak sie czujecie?? ja sie cos odnalesc tu nie moge..Kakabaka, moremi, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Anoola,moim zdaniem pecherzyk wielkoscia jest bardzo ladny. Jestesmy na tym samym etapie wiec powiem ci jaki ja mialam w poniedzialek. Jeden pomiar=0,65, drugi 0,88mm,i wg USG i pana doktora pecherzyk jest w normie. Moja kolezanka w 4w5d miala 0,75 mm i teraz jest w 13 tc i wszystko jest ok, wiec nie martw sie na zapas:-)
Anoolka wrote:Dziewczyny byłam dziś u lekarza, dostałam luteine 2x2 a na usg widać pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym 8,5mm. Lekarz podczas robienia usg powiedział że mały pęcherzyk ale nie wiem czy chodziło mu że mały bo wczesna ciąża czy że za mały jak na 6 tydzie ehh Z tego stresu to się nawet nie dopytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 11:03
moremi lubi tę wiadomość