X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihihii ja od dnia transferu wrecz jestem pewna ze chlopak bedzie, nie wiem wewnetrzne przekonanie hihihihi ;)

Kakabaka lubi tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak też chyba oszaleję, zanim dotrwam do usg serduszkowego. Jestem w 6 tygodniu, gin kazała usg zrobić na początku 8. A ja nie mam żadnych -oprócz bolących piesi -objawów. Codziennie rano czekam na mdłości, a tu nic!!!! Wariatka ze mnie, co?

Kajaoli lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila mam dokladnie to samo, nawet jak wchodze na jakas strone poogladac ciuszki dzieciece to przylapalam sie ostatnio na tym ze od razu przeszlam do dzialu chlopiecego. Szczerze mowiac nie mam preferencji co do plci, chce po prostu urodzic zdrowego dzidziusia, ale jakos tak samo po glowie mi chodzi ze mam w brzuszku chlopczyka:-)
    Kamilamila85 wrote:
    Hihihihii ja od dnia transferu wrecz jestem pewna ze chlopak bedzie, nie wiem wewnetrzne przekonanie hihihihi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 10:09

Kamilamila85 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to moze zalozymy Klub Niecierpliwych Czekajacych z Niepokojem na Serduszka Bicie;-)
    Ciapulinka wrote:
    Dziewczyny, jak też chyba oszaleję, zanim dotrwam do usg serduszkowego. Jestem w 6 tygodniu, gin kazała usg zrobić na początku 8. A ja nie mam żadnych -oprócz bolących piesi -objawów. Codziennie rano czekam na mdłości, a tu nic!!!! Wariatka ze mnie, co?

Ciapulinka, moremi lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nutka86 Znajoma

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    heheh ja też mam takie przeczucie czuję się dokładnie tak samo jak w pierwszej ciąży te same objawy :-)

an1cR150g410020MDAxOTA2MWJ8NjQ2NjA5NGJsYXxqZXN0ZW0gdyBjaSYjMjYxOyYjMzgwO3kgOi0p.gif

• Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciapulinka mnie bola piersi tylko pod pachą, albo czasami pobolewa mnie w srodku tak jak by szyjka luc cuś.

aca8bc8284.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    Ja przekonania nie mam w sumie, ale dla chłopca mamy już imię, a jak będzie dziewczynka, to trzeba będzie wymyślić :)
    Ciapulinka wrote:
    Ja jestem dopiero w piątym, a do lekarza też mam się stawić dopiero w ósmym :/ Najdłuższe trzy tygodnie w moim życiu.
    Co do objawów, to się nie przejmuj, że nie masz, tylko się ciesz. Jak się zaczną to będziesz wtedy dopiero miała powód do narzekania ;)

Ciapulinka lubi tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • nutka86 Znajoma

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kakbaka jakie macie wymyślone dla chłopca ?

an1cR150g410020MDAxOTA2MWJ8NjQ2NjA5NGJsYXxqZXN0ZW0gdyBjaSYjMjYxOyYjMzgwO3kgOi0p.gif

• Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie myślę, że odkąd zaczęliśmy się starać, to trwam w nieustannym odliczaniu. Najpierw do owulacji, potem do testowania. Myślałam, że jak się uda, to to nieustanne napięcie minie a tu proszę -kolejne liczenie dni i gapienie się w kalendarz :)

Kakabaka, Kamilamila85, moremi, kredkaczarna, anka_a lubią tę wiadomość

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n wrote:
    kakbaka jakie macie wymyślone dla chłopca ?
    Połączyliśmy imiona mojego i męża taty :)
    Mój - Józef, męża - Andrzej i wyszedł nam Jędrzej :) Jędruś :)

Ciapulinka, nutka86, Kamilamila85, moremi lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • nutka86 Znajoma

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Połączyliśmy imiona mojego i męża taty :)
    Mój - Józef, męża - Andrzej i wyszedł nam Jędrzej :) Jędruś :)
    ładne :-) niespotykane .... mi się bardzo weronika i kamilka podoba a do chłopca nei mam ...

Kamilamila85, Kakabaka lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz mam cala liste imion, zbieram odkad zaszlam w ciaze w zeszlym roku, która poronilam, zaszlam w druga, doszly nast imiona, niestety tez poronilam, no i teraz kolejna ciaza, mam nadzieje ze szczesliwa i juz mam nowe, kolejne imie dla dziewczynki;-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam imiona dla chlopca i dziewczynki Bernard Hubert i Emma Laura ;)

aca8bc8284.png
  • Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tylko dla dziewczynki : Łucja.
    Laura też mi się podoba i może będzie na drugie ;)

A dla chłopca wymyśli mąż, żeby było sprawiedliwie :)

• Viola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sie zdrabnia Łucję?

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam dziś u lekarza, dostałam luteine 2x2 a na usg widać pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym 8,5mm. Lekarz podczas robienia usg powiedział że mały pęcherzyk ale nie wiem czy chodziło mu że mały bo wczesna ciąża czy że za mały jak na 6 tydzie ehh :( Z tego stresu to się nawet nie dopytałam :P

Kakabaka, moremi lubią tę wiadomość

• Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A jak sie zdrabnia Łucję?
    mała Łusia :)

• Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka a kiedy nastepna wizyta? ?? I co powiedzial na plamienie.

aca8bc8284.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!! dziewczyny!! robiłam dzis znowu tes i jest druga krecha :d bladzioch ale jest lalala i o 12 mam wyniki z krwi aa!! trzymajcie kciuki!!!
    boziu zeby było wszystko dobrze bo 3 porażki juz nie przezyje :-/

a tak poza tym to miałam takiego stresa ze od 2 gdz nie spałam.. brzuhc mnie boli tak dołem.. jak na @ albo kłuje w jajnikach
    a Wy Kochane jak sie czujecie?? ja sie cos odnalesc tu nie moge..

Kakabaka, moremi, Kajaoli lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoola,moim zdaniem pecherzyk wielkoscia jest bardzo ladny. Jestesmy na tym samym etapie wiec powiem ci jaki ja mialam w poniedzialek. Jeden pomiar=0,65, drugi 0,88mm,i wg USG i pana doktora pecherzyk jest w normie. Moja kolezanka w 4w5d miala 0,75 mm i teraz jest w 13 tc i wszystko jest ok, wiec nie martw sie na zapas:-)
    Anoolka wrote:
    Dziewczyny byłam dziś u lekarza, dostałam luteine 2x2 a na usg widać pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym 8,5mm. Lekarz podczas robienia usg powiedział że mały pęcherzyk ale nie wiem czy chodziło mu że mały bo wczesna ciąża czy że za mały jak na 6 tydzie ehh :( Z tego stresu to się nawet nie dopytałam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 11:03

moremi lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ