Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamilamila85 wrote:Anoolka a kiedy nastepna wizyta? ?? I co powiedzial na plamienie.
A na temat plamienia nic nie powiedział, zresztą już prawie go niema i oby nie wróciłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 11:08
anuszka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Anoola,moim zdaniem pecherzyk wielkoscia jest bardzo ladny. Jestesmy na tym samym etapie wiec powiem ci jaki ja mialam w poniedzialek. Jeden pomiar=0,65, drugi 0,88mm,i wg USG i pana doktora pecherzyk jest w normie. Moja kolezanka w 4w5d miala 0,75 mm i teraz jest w 13 tc i wszystko jest ok, wiec nie martw sie na zapas:-)
-
Eweloka84 wrote:hej!! dziewczyny!! robiłam dzis znowu tes i jest druga krecha :d bladzioch ale jest lalala i o 12 mam wyniki z krwi aa!! trzymajcie kciuki!!!
boziu zeby było wszystko dobrze bo 3 porażki juz nie przezyje
a tak poza tym to miałam takiego stresa ze od 2 gdz nie spałam.. brzuhc mnie boli tak dołem.. jak na @ albo kłuje w jajnikach
a Wy Kochane jak sie czujecie?? ja sie cos odnalesc tu nie moge..
Eweloka84 a powtarzasz pozniej bete? ?Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:Eweloka84 a powtarzasz pozniej bete? ?
-
Viola wrote:A jak sie zdrabnia Łucję?
Lucia
Anoolka wrote:nie wiem czy chodziło mu że mały bo wczesna ciąża czy że za mały jak na 6 tydzie ehh Z tego stresu to się nawet nie dopytałam
Pewnie mały, bo wczesna ciąża. Nie martw się tyle bo będziesz miała zmartwionego maluszka
Eweloka84 wrote:hej!! dziewczyny!! robiłam dzis znowu tes i jest druga krecha :d bladzioch ale jest lalala i o 12 mam wyniki z krwi aa!! trzymajcie kciuki!!!
boziu zeby było wszystko dobrze bo 3 porażki juz nie przezyje
a tak poza tym to miałam takiego stresa ze od 2 gdz nie spałam.. brzuhc mnie boli tak dołem.. jak na @ albo kłuje w jajnikach
a Wy Kochane jak sie czujecie?? ja sie cos odnalesc tu nie moge..
To gratulacje dwóch kreseczek
A czemu nie możesz się tu odnaleźć?
Kamilamila85 wrote:Ja dzis tak szaleje ze zapisuje sie na roznych forach nawet na fb pazdziernikowe mamy bo samej z objawami to zeswiruje, tam mnie kluje tam mnie ciagnie hihihi
He he he Ja Cię rozumiem, chociaż aktywna jestem tylko tutaj i jeszcze na 28dni.pl, bo tam mam parę koleżanek, które były ze mną w moich czasach niepowodzeń.