Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViola wrote:Gratulacje Catarinka, juz widze jak sie skaczesz z radosci;-)
Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Ja biore estrofem,luteine,duphaston,clexane. Moja wizyta to koszt 130zl z usg, a za leki place na miesiac bo juz biore je od grudnia 595zl
Drelin ja spalam popoludniu i jak wstalam to mdlosci mnie do padly a jak poszlam na spacer to malo nie puscilam pawia hihihihi -
Kobiety jakie dobre wieści u Was!!! Bardzo się cieszę!!!
Ja bylam dziś u internisty, bo dopadło mnie jakies okropne choróbsko Katar, kaszel takie, ze az wymiotuje wszystko mnie boli.. Jak sie do soboty nie poprawi, to mam wykupić anybiotyk - amotax. Ale bardzo sie boje, mimo,ze niby ten lek jest dopuszczony dla kobiet w pierwszym trymestrze ciąży. Od kaszlu brzuch mnie boli i strasznie się boję o okruszka Jutro robie trzecią bete. Trzymajcie proszę kciuki za wyniki i polepszenie zdrowia.. -
nick nieaktualnyStrokrotka wrote:Kobiety jakie dobre wieści u Was!!! Bardzo się cieszę!!!
Ja bylam dziś u internisty, bo dopadło mnie jakies okropne choróbsko Katar, kaszel takie, ze az wymiotuje wszystko mnie boli.. Jak sie do soboty nie poprawi, to mam wykupić anybiotyk - amotax. Ale bardzo sie boje, mimo,ze niby ten lek jest dopuszczony dla kobiet w pierwszym trymestrze ciąży. Od kaszlu brzuch mnie boli i strasznie się boję o okruszka Jutro robie trzecią bete. Trzymajcie proszę kciuki za wyniki i polepszenie zdrowia..
zdrówka kochana !!!!
Dziewczynkom po wizytach gratulacje
Strokrotka lubi tę wiadomość
-
Strokrotka wrote:Kobiety jakie dobre wieści u Was!!! Bardzo się cieszę!!!
Ja bylam dziś u internisty, bo dopadło mnie jakies okropne choróbsko Katar, kaszel takie, ze az wymiotuje wszystko mnie boli.. Jak sie do soboty nie poprawi, to mam wykupić anybiotyk - amotax. Ale bardzo sie boje, mimo,ze niby ten lek jest dopuszczony dla kobiet w pierwszym trymestrze ciąży. Od kaszlu brzuch mnie boli i strasznie się boję o okruszka Jutro robie trzecią bete. Trzymajcie proszę kciuki za wyniki i polepszenie zdrowia..Strokrotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I sexu się boję...
Lata temu straciłam ciąże w 18 tyg.
Potem miałam zaśniad groniasty.
Trzynaście lat temu też miałam ciąże zagrożoną od 18 tyg, na szczęście syn urodził się zdrowy.
Teraz, przede wszystkim ze względu na wiek, obawiam się różnych problemów.
No i właśnie nie wiem co z tym sexem... -
Drelin różne wersje słyszałam co do seksu na poczatku ciąży, ze lepiej nie bo skurcze przy orgazmie mogą przyczynić sie do poronienia itd. Ale nie wiem ile w tym wszystkim prawdy - nigdy lekarza nie pytałam. Nie mam z tym prolemu,bo poki co moje libido jest poniezej poziomu "0". A do tego to choróbsko... Poza tym eM boi sie, ze mogłoby się coś stać i nie męczy mnie
Pod koniec pierwszej ciązy męczyłam eMka o seks, zeby szybciej urodzićKamilamila85, Drelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mnie dziś jajnik boli a brzuch tak czasami... i normalnie usypiam na siedząco... makabra jakaś...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150