Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Drelin wrote:I sexu się boję...
W drugim trymestrze ponoć możnaDrelin lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
hej dziewczyny, ło mnie boli podbrzusze jak na @ , i od czasu do czasu mnie jajnik zakluje.. i co chwile biegam do wc bo czuje ze "cos" leci i mysle sobie "aa spóźniona @ sobie przypomniała"... zwariuje chyba.. jutro do gienka musze zadzwonic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 19:18
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:hej dziewczyny, ło mnie boli podbrzusze jak na @ , i od czasu do czasu mnie jajnik zakluje.. i co chwile biegam do wc bo czuje ze "cos" leci i mysle sobie "aa spóźniona @ sobie przypomniała"
Mam dokladnien tak samo. Co prawda coraz mniej tych boli, ale dalej sie zdarzaja.
Natomiast swiruje jak czuje ze cos wilgotniej, albo niby cieknie.Eweloka84 lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
caterinka wrote:Skacze,skacze!!Teraz moge zaczac sie cieszyc ta ciaza!Dziewczyny powiedzcie ile placicie za wizyte...bo ja sie dzis zalamalam 90 euro za wizyte,50 w aptece za witaminki i inne duperelki a jutro nastepne 100 za badania krwi!!!Cos mysle ze ta ciaza wykonczy nas ekonomicznie
Caterinka, w jakim kraju mieszkasz? -
Ja tez pytalam o to gina na pierwszej wizycie, bo w z druga corka mialam zakaz od 6 miesiaca. Powiedzial ze na razie nie widzi przeciwskazan, mimo 2 poronien, ale radzi uzywac gumek. Bo to juz nawet nie chodzi o jakies tam ruchy frykcyjne;-) ale sperma ma pewne wlasciwosci ktore moga zaszkodzic.
Drelin wrote:I sexu się boję...
Lata temu straciłam ciąże w 18 tyg.
Potem miałam zaśniad groniasty.
Trzynaście lat temu też miałam ciąże zagrożoną od 18 tyg, na szczęście syn urodził się zdrowy.
Teraz, przede wszystkim ze względu na wiek, obawiam się różnych problemów.
No i właśnie nie wiem co z tym sexem...Drelin lubi tę wiadomość
-
Piszecie dziewczyny o bolach brzucha i widze ze prawie wszystkie je macie, wiec wychodzi na to ze jest to standard na poczatku ciazy. Ja tym razem nie mam boli brzucha ale za to mam straszny ucisk w miednicy, mam jakby parcie tak w srodku no i bola mnie kosci miednicy. Dzwonilam dzisiaj do gina powiedzial zeby zrobic badanie moczu, a jak wyjdzie ok to po prostu taka moja uroda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 20:41