Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
anuszka82 wrote:plamię boję sięMartaR.. wrote:Hej dziewczynki jakoś nie mogłam spać już się wierce od 4 stwierdzam że mam coraz mniej objawów ciąży cycki mniej boją w podbrzuszu nic nie boli nie ciągnie staram się nie myśleć.... Czy każdego dnia macie takie boleści ciążowe czy np raz jest raz nie ma?lubek wrote:Cześć Dziewczyny, dołączam z terminem na 10 października
Kajaoli, Kamilamila85, lubek lubią tę wiadomość
-
hej laseczki witam sie z herbatką, zaczełam pic kawe i.. musiałam wylac bo smakuje jak bym wode zrdza piła bleeee a tak poza tym to podbrzusze boli i latam co chwile sprawdzac czy nie plamie albo cus ... dzis dzwonie do gienka napewno da mi tabsy na podtrzymanie bo ja juz po dwóch porazkach i mam stresa MEGA!
a Wy moje drogie jak się czujecie??Kakabaka, Viola lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:hej laseczki witam sie z herbatką, zaczełam pic kawe i.. musiałam wylac bo smakuje jak bym wode zrdza piła bleeee a tak poza tym to podbrzusze boli i latam co chwile sprawdzac czy nie plamie albo cus ... dzis dzwonie do gienka napewno da mi tabsy na podtrzymanie bo ja juz po dwóch porazkach i mam stresa MEGA!
a Wy moje drogie jak się czujecie??K4lina wrote:Dzień dobry, można się nieśmiało przyłączyć?Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Ciężaróweczki:-) dzisiaj tak mi napierdzielaja cycki ze jestem przeszczesliwa i wczoraj zauwazylam ze sa ogromne, wow!
Eweloka, ja tez jestem po 2 poronieniach i obecnie zyje w permanentym stresie, dzisiaj rano obudzilam sie z walacym sercem i gula w gardle. Nie umiem sobie poradzic z niepokojem o dzidzie, caly czas sie zamartwiam wiec bardzo dobrze cie rozumiem. Trzymajmy sie razem a bedzie nam razniej.
Eweloka84 wrote:hej laseczki witam sie z herbatką, zaczełam pic kawe i.. musiałam wylac bo smakuje jak bym wode zrdza piła bleeee a tak poza tym to podbrzusze boli i latam co chwile sprawdzac czy nie plamie albo cus ... dzis dzwonie do gienka napewno da mi tabsy na podtrzymanie bo ja juz po dwóch porazkach i mam stresa MEGA!
a Wy moje drogie jak się czujecie??Kamilamila85, Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Testowałaś w domu czy już byłaś na badaniu krwi?
najpierw byłam na badaniu krwi czułam od początku że jestem w ciąży więc chciałam jak najszybciej potwierdzić, co prawda beta wyszła mi 4,2 więc nie mozna było potiwerdzić na 100% ciąży, a testy domowe jeszcze nie wychodziły, ale ja i tak juz wiedziałam, że się udało, no bo skąd te 4,2?? po prostu mega wczesnie zrobilam bete bo 7 dpo rano... dzisiaj 2 dni pozniej miałam isc na druga bete, ale zle sie czuje i zostalam w domu, nasiusialam na test i jest druga krecha !!! co oznacza, ze beta musiala urosnąć a objawy mam jak na grype + bol brzucha i ogromny bol piersi.
Kawy juz z tydzien nie pije bo mi nie smakuje, jak cos zjem to mdło mi sie robi, a szukam smaka swojego bo głód czuje, ale nie mam na nic ochoty.. o tyleEweloka84, Kamilamila85, Viola, Ciapulinka, Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
Viola wrote:Witaj K4lina, ja tez sie szybko dowiedzialam o ciazy:-) zrobilam test w 3w1d i wyszly 2 kreseczki:-)
dobre wiedziec, że ni tylko ja jestem takim narwańcem )Viola lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
Kochana ja jestem po jednym poronieniu a druga ciąza to była pozamaciczna z usunięciem jajowodu dlatego tak sie stresuje ale to chyba każdy tak by miał.
Damy rade, musi byc dobrze!
Viola wrote:Witajcie Ciężaróweczki:-) dzisiaj tak mi napierdzielaja cycki ze jestem przeszczesliwa i wczoraj zauwazylam ze sa ogromne, wow!
Eweloka, ja tez jestem po 2 poronieniach i obecnie zyje w permanentym stresie, dzisiaj rano obudzilam sie z walacym sercem i gula w gardle. Nie umiem sobie poradzic z niepokojem o dzidzie, caly czas sie zamartwiam wiec bardzo dobrze cie rozumiem. Trzymajmy sie razem a bedzie nam razniej.Viola, Waniulka lubią tę wiadomość
-
A ja zupelnie inaczej odbieralam twoje wpisy! jako pozytywne i optymistyczne... mnie pomagaly, bo zaczynalam myslec tak jak ty:-) BEDZIE DOBRZE I KONIEC!
Kamilamila85 wrote:Gratulacje!!!!
Viola slońce ja mam tez lęki ciaza obumarla 10tc i druga pozamaciczna, i teraz swiruje strasznie. -
Miałam straszną noc dzisiaj. Długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam to co chwilę się budziłam. Od 5 nie spałam już wcale i wstałam o 5:30 bo bez sensu tak się rzucać po łóżku. W dodatku jak się przekładałam z boku na bok to piersi mnie strasznie bolały co jeszcze bardziej mnie wybudzało. W dodatku miałam jakieś dziwne, nieprzyjemne sny. Nie wiem czy to stres ze mnie wyłazi nocą czy o co chodzi?
Eweloka84, Kamilamila85 lubią tę wiadomość