X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anuszka82 wrote:
    plamię :( boję się
    Nic się nie bój, dzwoń lub idź do lekarza i daj nam znać co i jak.
    MartaR.. wrote:
    Hej dziewczynki jakoś nie mogłam spać już się wierce od 4 stwierdzam że mam coraz mniej objawów ciąży cycki mniej boją w podbrzuszu nic nie boli nie ciągnie staram się nie myśleć.... Czy każdego dnia macie takie boleści ciążowe czy np raz jest raz nie ma?
    Mnie cały czas bolą piersi i czasem jest mi niedobrze. Ale najgorsze i tak są te moje zmienne humory. Normalnie się nie poznaję.
    lubek wrote:
    Cześć Dziewczyny, dołączam z terminem na 10 października :)
    Hej :) Gratulacje :)

Kajaoli, Kamilamila85, lubek lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • ania4 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jest któraś z was z jarosławia? mieszkam tu od niedawna a do swojej gin mam spory kawałek i nie wiem ktory lekarz jest godny zaufania :(

Viola lubi tę wiadomość

km5sdf9hx1nco0em.png
    1usa3e5ewjngzdb6.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki witam sie z herbatką, zaczełam pic kawe i.. musiałam wylac bo smakuje jak bym wode zrdza piła bleeee a tak poza tym to podbrzusze boli i latam co chwile sprawdzac czy nie plamie albo cus ... dzis dzwonie do gienka napewno da mi tabsy na podtrzymanie bo ja juz po dwóch porazkach i mam stresa MEGA!
    a Wy moje drogie jak się czujecie??

Kakabaka, Viola lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • K4lina Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, można się nieśmiało przyłączyć? :)

Kakabaka, Eweloka84, Drelin, Drelin, Ciapulinka, lubek, moremi, Kajaoli lubią tę wiadomość

K
    Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
    Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc

relggu1r5ize5xx5.png
  • K4lina Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

K

relggu1r5ize5xx5.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    hej laseczki witam sie z herbatką, zaczełam pic kawe i.. musiałam wylac bo smakuje jak bym wode zrdza piła bleeee a tak poza tym to podbrzusze boli i latam co chwile sprawdzac czy nie plamie albo cus ... dzis dzwonie do gienka napewno da mi tabsy na podtrzymanie bo ja juz po dwóch porazkach i mam stresa MEGA!
    Ja z kawy zrezygnowałam wcześniej i teraz też przestałam pić cappuccino, także nie mam z tym problemu, ale fajnie, że organizm sam daje znać co dla niego dobre :)
    K4lina wrote:
    Witaj :) Kiedy rozwiązanie?

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• K4lina Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koniec października, dopiero co się dowiedziałam :)

Kakabaka, Eweloka84, Ciapulinka lubią tę wiadomość

K

relggu1r5ize5xx5.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowałaś w domu czy już byłaś na badaniu krwi?

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pije kawę ale taką słabą , może dlatego mi nie smakuje :) ale jakos sie tym nie przejełam :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Ciężaróweczki:-) dzisiaj tak mi napierdzielaja cycki ze jestem przeszczesliwa i wczoraj zauwazylam ze sa ogromne, wow!
    Eweloka, ja tez jestem po 2 poronieniach i obecnie zyje w permanentym stresie, dzisiaj rano obudzilam sie z walacym sercem i gula w gardle. Nie umiem sobie poradzic z niepokojem o dzidzie, caly czas sie zamartwiam wiec bardzo dobrze cie rozumiem. Trzymajmy sie razem a bedzie nam razniej.
    Eweloka84 wrote:

Kamilamila85, Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj K4lina, ja tez sie szybko dowiedzialam o ciazy:-) zrobilam test w 3w1d i wyszly 2 kreseczki:-)
    K4lina wrote:

K4lina lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • K4lina Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Testowałaś w domu czy już byłaś na badaniu krwi?

najpierw byłam na badaniu krwi ;-) czułam od początku że jestem w ciąży więc chciałam jak najszybciej potwierdzić, co prawda beta wyszła mi 4,2 więc nie mozna było potiwerdzić na 100% ciąży, a testy domowe jeszcze nie wychodziły, ale ja i tak juz wiedziałam, że się udało, no bo skąd te 4,2?? po prostu mega wczesnie zrobilam bete bo 7 dpo rano... dzisiaj 2 dni pozniej miałam isc na druga bete, ale zle sie czuje i zostalam w domu, nasiusialam na test i jest druga krecha !!! co oznacza, ze beta musiala urosnąć :) a objawy mam jak na grype + bol brzucha i ogromny bol piersi.
    Kawy juz z tydzien nie pije bo mi nie smakuje, jak cos zjem to mdło mi sie robi, a szukam smaka swojego bo głód czuje, ale nie mam na nic ochoty.. o tyle :)

Eweloka84, Kamilamila85, Viola, Ciapulinka, Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość

K

relggu1r5ize5xx5.png
  • K4lina Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Witaj K4lina, ja tez sie szybko dowiedzialam o ciazy:-) zrobilam test w 3w1d i wyszly 2 kreseczki:-)

dobre wiedziec, że ni tylko ja jestem takim narwańcem :))

Viola lubi tę wiadomość

K

relggu1r5ize5xx5.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Kochana ja jestem po jednym poronieniu a druga ciąza to była pozamaciczna z usunięciem jajowodu :-/ dlatego tak sie stresuje ale to chyba każdy tak by miał.
    Damy rade, musi byc dobrze!

Viola wrote:
    Witajcie Ciężaróweczki:-) dzisiaj tak mi napierdzielaja cycki ze jestem przeszczesliwa i wczoraj zauwazylam ze sa ogromne, wow!
    Eweloka, ja tez jestem po 2 poronieniach i obecnie zyje w permanentym stresie, dzisiaj rano obudzilam sie z walacym sercem i gula w gardle. Nie umiem sobie poradzic z niepokojem o dzidzie, caly czas sie zamartwiam wiec bardzo dobrze cie rozumiem. Trzymajmy sie razem a bedzie nam razniej.

Viola, Waniulka lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje!!!!

Viola slońce ja mam tez lęki ciaza obumarla 10tc i druga pozamaciczna, i teraz swiruje strasznie.

aca8bc8284.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba kazda z nas swiruje...

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bez stresów!!!
    Same pozytywne myśli proszę mieć w główkach :)

Ciapulinka, Eweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zupelnie inaczej odbieralam twoje wpisy! jako pozytywne i optymistyczne... mnie pomagaly, bo zaczynalam myslec tak jak ty:-) BEDZIE DOBRZE I KONIEC!;-)
    Kamilamila85 wrote:
    Gratulacje!!!!

Viola slońce ja mam tez lęki ciaza obumarla 10tc i druga pozamaciczna, i teraz swiruje strasznie.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Damy rade pewnie ze tak, ale jak czasami mnie mocniej boli to schizuje hihihi, ale ja juz bym chciala byc najlepiej w 36 tc ;)))))

Viola, Eweloka84, Ciapulinka, moremi lubią tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam straszną noc dzisiaj. Długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam to co chwilę się budziłam. Od 5 nie spałam już wcale i wstałam o 5:30 bo bez sensu tak się rzucać po łóżku. W dodatku jak się przekładałam z boku na bok to piersi mnie strasznie bolały co jeszcze bardziej mnie wybudzało. W dodatku miałam jakieś dziwne, nieprzyjemne sny. Nie wiem czy to stres ze mnie wyłazi nocą czy o co chodzi?

Eweloka84, Kamilamila85 lubią tę wiadomość

‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ