X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Miałam straszną noc dzisiaj. Długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam to co chwilę się budziłam. Od 5 nie spałam już wcale i wstałam o 5:30 bo bez sensu tak się rzucać po łóżku. W dodatku jak się przekładałam z boku na bok to piersi mnie strasznie bolały co jeszcze bardziej mnie wybudzało. W dodatku miałam jakieś dziwne, nieprzyjemne sny. Nie wiem czy to stres ze mnie wyłazi nocą czy o co chodzi?
    stresior jak nic! ale moja kolezanka np. miała tak ze w nocy nie mogła spac to czytała ksiazki a w dzien odsypiała :)
    ja wczoraj 20.30 a ja juz dawno chrapałam :)

Waniulka, moremi lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • ania4 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Miałam straszną noc dzisiaj. Długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam to co chwilę się budziłam. Od 5 nie spałam już wcale i wstałam o 5:30 bo bez sensu tak się rzucać po łóżku. W dodatku jak się przekładałam z boku na bok to piersi mnie strasznie bolały co jeszcze bardziej mnie wybudzało. W dodatku miałam jakieś dziwne, nieprzyjemne sny. Nie wiem czy to stres ze mnie wyłazi nocą czy o co chodzi?
    ja dzis spalam dobrze ;) tylko też mi sie jakieś koszmary śnily :(

km5sdf9hx1nco0em.png
    1usa3e5ewjngzdb6.png
  • Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też gorzej śpię -trudno mi zasnąć i często się budzę. A sny mam takie, że aż się sama sobie dziwię, skąd mi się biorą:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was kobietki czy mogę się dołączyć??? jeśli wszystko ędzie dobrze to nasza fasolka pojawi się w połowie października :)c55f9n73fkploem9.png

Eweloka84, K4lina, MartaR.., Ciapulinka, lubek, Drelin, Kakabaka, moremi, Kajaoli lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    stresior jak nic! ale moja kolezanka np. miała tak ze w nocy nie mogła spac to czytała ksiazki a w dzien odsypiała :)
    ja wczoraj 20.30 a ja juz dawno chrapałam :)
    ja też bym spała cały czas, w dzień ledwo w pracy wytrzymuję a jak już w domu jestem bo bym spałą ciągle i jadła hehehe ale to mi nie przeszkadza bo zawsze byłam bardzo szczupła i chętnie wezmę na siebię parę kg
    c55f9n73fkploem9.png

• K4lina Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Dziewczyny bez stresów!!!
    Same pozytywne myśli proszę mieć w główkach :)

święte słowa! ja tez jestem po stracie, ale mam mega pozytywne nastawienie teraz , mam taką swoją masażystkę - lekarza, jedna z nielicznych, która może masować ciężarne od 1 do ostatniego tygodnia ciąży. tydzien temu położyła mi rękę na brzuchu i się pyta, kiedy @ ma byc? ja mowie ze 10 lutego, a ona - to nie czekaj, bo nie przyjdzie !! :)
    I ona wczoraj mi powiedziała, że zakazuje mi złych myśli, a jak się będą przypałętywać jakieś, to trzeba zacząć mówić modlitwę np Ojcze Nasz i skupiać sie na sensie słów, z rozumem to mówić i wtedy tamte myśli odejdą. I to się sprawdza. Jak ktoś nie chce mówić modlitwy to wierszyk , cokolwiek :) Polecam :)

Waniulka, Eweloka84, Ciapulinka, Viola, Kamilamila85, Kakabaka, Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość

K
    Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
    Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc

relggu1r5ize5xx5.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka wrote:
    witam was kobietki czy mogę się dołączyć??? jeśli wszystko ędzie dobrze to nasza fasolka pojawi się w połowie października :)c55f9n73fkploem9.png
    Kochana my to cykl w tym samym dniu :D teraz tygodnie haha :D fajnie!!!

Waniulka, Strokrotka lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • K4lina Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka wrote:

Hej kochana :)

K

relggu1r5ize5xx5.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka <3 <3 <3

Waniulka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka, ja mam dokladnie to samo, od poczatku ciazy mam jakies koszmary i dziwne sny, mecze sie teraz, bo nie moge zasnac, a rano tak jak wy budze sie o 4, 5 godz i nie moge spac. Chyba ten stres nam daje popalic.
    Kakabaka wrote:

Waniulka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    Kochana my to cykl w tym samym dniu :D teraz tygodnie haha :D fajnie!!!
    może urodzimy jednego dnia hahahahaha. Zeby tylko szczęśliwie do końca dobrnąć, ale trzeba w to wierzyć.
    mój mąż sie smieje że jestem taka uparta i jak coś zaplanuję to zawsze na swoim postawię
    i teraz też się śmiał bo powiedziałam że na jego urodzinki będzie ciąża a na moje dzidzia przyjdzie na świat
    no i ciąża jest hehehe
    c55f9n73fkploem9.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 09:57

Eweloka84, Kamilamila85, MartaR.. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Waniulka <3 <3 <3
    Martusia Twoja Fasolka też w październiku na świat przyjdzie??? Boże jak się cieszę Kochane!!!!!! Jestem naćpana szczęściem i upita marzeniami!!!!!!!
    c55f9n73fkploem9.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 10:00

Eweloka84, MartaR.. lubią tę wiadomość

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się czujesz?? Lekarza umówiłas?? Tylko mi teraz nie pracuj tyle i nie dźwigaj!!!!

7a4aio4pfp2702id.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslalam ze ze snem tylko ja mam problem ;))) ja tez mam np ze rano jak wstane pokrece sie to tak po 2h spac mi sie zachciewa.

aca8bc8284.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i Ewelo... :*** to teraz będziecie panikować ze mną moje drogie ::-P

Waniulka, Eweloka84 lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    Myslalam ze ze snem tylko ja mam problem ;))) ja tez mam np ze rano jak wstane pokrece sie to tak po 2h spac mi sie zachciewa.
    Kamilko ja dziś kilka minut po 4się obudziłam... I leżałam...

7a4aio4pfp2702id.png
  • K4lina Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka wrote:
    może urodzimy jednego dnia hahahahaha. Zeby tylko szczęśliwie do końca dobrnąć, ale trzeba w to wierzyć.
    mój mąż sie smieje że jestem taka uparta i jak coś zaplanuję to zawsze na swoim postawię
    i teraz też się śmiał bo powiedziałam że na jego urodzinki będzie ciąża a na moje dzidzia przyjdzie na świat
    no i ciąża jest hehehe
    c55f9n73fkploem9.png

Waniulka, u mnie dzidzia spłodzona w urodziny męża, a urodzi się tez prawie na moje urodziny :)

Waniulka, Kajaoli lubią tę wiadomość

K

relggu1r5ize5xx5.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój Danielus liczy na to że urodzie 8października w jego urodziny...

7a4aio4pfp2702id.png
  • nutka86 Znajoma

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny ale dużo piszecie miałam co nadrobić :-)
    witam wszytskie nowe brzuchatki :-)

Viola ja mam to samo piersi mi strasznie urosły i bolą nawet przy lekkim dotyku ...

Eweloka84 lubi tę wiadomość

an1cR150g410020MDAxOTA2MWJ8NjQ2NjA5NGJsYXxqZXN0ZW0gdyBjaSYjMjYxOyYjMzgwO3kgOi0p.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Jak się czujesz?? Lekarza umówiłas?? Tylko mi teraz nie pracuj tyle i nie dźwigaj!!!!
    no właśnie czuję się bardzo dobrze :)
    jadę się dziś do lekarza zapisać na następny tydzień, choć martwię się że jeszcze za wcześnie.
    A w pracy ok, nie muszę dźwigać i nikt mi słowa nie powie bo cały czas zganiam że po laparo mi nie wolno heheheh
    c55f9n73fkploem9.png

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ