Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kakabaka wrote:Miałam straszną noc dzisiaj. Długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam to co chwilę się budziłam. Od 5 nie spałam już wcale i wstałam o 5:30 bo bez sensu tak się rzucać po łóżku. W dodatku jak się przekładałam z boku na bok to piersi mnie strasznie bolały co jeszcze bardziej mnie wybudzało. W dodatku miałam jakieś dziwne, nieprzyjemne sny. Nie wiem czy to stres ze mnie wyłazi nocą czy o co chodzi?
ja wczoraj 20.30 a ja juz dawno chrapałamWaniulka, moremi lubią tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Miałam straszną noc dzisiaj. Długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam to co chwilę się budziłam. Od 5 nie spałam już wcale i wstałam o 5:30 bo bez sensu tak się rzucać po łóżku. W dodatku jak się przekładałam z boku na bok to piersi mnie strasznie bolały co jeszcze bardziej mnie wybudzało. W dodatku miałam jakieś dziwne, nieprzyjemne sny. Nie wiem czy to stres ze mnie wyłazi nocą czy o co chodzi?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:stresior jak nic! ale moja kolezanka np. miała tak ze w nocy nie mogła spac to czytała ksiazki a w dzien odsypiała
ja wczoraj 20.30 a ja juz dawno chrapałam
-
Kakabaka wrote:Dziewczyny bez stresów!!!
Same pozytywne myśli proszę mieć w główkach
święte słowa! ja tez jestem po stracie, ale mam mega pozytywne nastawienie teraz , mam taką swoją masażystkę - lekarza, jedna z nielicznych, która może masować ciężarne od 1 do ostatniego tygodnia ciąży. tydzien temu położyła mi rękę na brzuchu i się pyta, kiedy @ ma byc? ja mowie ze 10 lutego, a ona - to nie czekaj, bo nie przyjdzie !!
I ona wczoraj mi powiedziała, że zakazuje mi złych myśli, a jak się będą przypałętywać jakieś, to trzeba zacząć mówić modlitwę np Ojcze Nasz i skupiać sie na sensie słów, z rozumem to mówić i wtedy tamte myśli odejdą. I to się sprawdza. Jak ktoś nie chce mówić modlitwy to wierszyk , cokolwiek PolecamWaniulka, Eweloka84, Ciapulinka, Viola, Kamilamila85, Kakabaka, Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
Kochana my to cykl w tym samym dniu teraz tygodnie haha fajnie!!!
Waniulka, Strokrotka lubią tę wiadomość
-
Kakabaka, ja mam dokladnie to samo, od poczatku ciazy mam jakies koszmary i dziwne sny, mecze sie teraz, bo nie moge zasnac, a rano tak jak wy budze sie o 4, 5 godz i nie moge spac. Chyba ten stres nam daje popalic.
Kakabaka wrote:Miałam straszną noc dzisiaj. Długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam to co chwilę się budziłam. Od 5 nie spałam już wcale i wstałam o 5:30 bo bez sensu tak się rzucać po łóżku. W dodatku jak się przekładałam z boku na bok to piersi mnie strasznie bolały co jeszcze bardziej mnie wybudzało. W dodatku miałam jakieś dziwne, nieprzyjemne sny. Nie wiem czy to stres ze mnie wyłazi nocą czy o co chodzi?Waniulka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Kochana my to cykl w tym samym dniu teraz tygodnie haha fajnie!!!
mój mąż sie smieje że jestem taka uparta i jak coś zaplanuję to zawsze na swoim postawię
i teraz też się śmiał bo powiedziałam że na jego urodzinki będzie ciąża a na moje dzidzia przyjdzie na świat
no i ciąża jest hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 09:57
Eweloka84, Kamilamila85, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:może urodzimy jednego dnia hahahahaha. Zeby tylko szczęśliwie do końca dobrnąć, ale trzeba w to wierzyć.
mój mąż sie smieje że jestem taka uparta i jak coś zaplanuję to zawsze na swoim postawię
i teraz też się śmiał bo powiedziałam że na jego urodzinki będzie ciąża a na moje dzidzia przyjdzie na świat
no i ciąża jest hehehe
Waniulka, u mnie dzidzia spłodzona w urodziny męża, a urodzi się tez prawie na moje urodzinyWaniulka, Kajaoli lubią tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Jak się czujesz?? Lekarza umówiłas?? Tylko mi teraz nie pracuj tyle i nie dźwigaj!!!!
jadę się dziś do lekarza zapisać na następny tydzień, choć martwię się że jeszcze za wcześnie.
A w pracy ok, nie muszę dźwigać i nikt mi słowa nie powie bo cały czas zganiam że po laparo mi nie wolno heheheh