Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyK4lina wrote:Waniulka, u mnie dzidzia spłodzona w urodziny męża, a urodzi się tez prawie na moje urodziny
tym bardziej że na tym etapie jeszcze nikt w rodzinie nie wie oprócz mojej siostry i męża
a tu mogę się z wami wszystkim podzielić
K4lina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
n wrote:kurcze dziewczyny nie wiecie jak zmienić nick bo jak sie rejestrowałam to zaczęłam pisać i jakoś mi tylko jedną literkę wtedy zapisało ...
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A właśnie miałam Was kochane zapytać czy bierzecie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży bo ja zapomniałam lekarza zapytać a biorę tylko kwas foliowy... Siostra moja jest w 7miesiącu ciąży i mówi że od samego początku brała kompleks witamin i się dziwi czemu ja nie biorę
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:A właśnie miałam Was kochane zapytać czy bierzecie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży bo ja zapomniałam lekarza zapytać a biorę tylko kwas foliowy... Siostra moja jest w 7miesiącu ciąży i mówi że od samego początku brała kompleks witamin i się dziwi czemu ja nie biorę
-
nick nieaktualny
-
MartaR.. wrote:A właśnie miałam Was kochane zapytać czy bierzecie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży bo ja zapomniałam lekarza zapytać a biorę tylko kwas foliowy... Siostra moja jest w 7miesiącu ciąży i mówi że od samego początku brała kompleks witamin i się dziwi czemu ja nie biorę