Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Poszlam do lekarza pierwszego kontaktu i dostalam fuure zlecen, na morfologie całą, proby wątrobowe itp itd, i mocz zwykly i posiew do tego zbadal mnie całą hihihihi, i powiem wam cos glupiego, mial pan doktor tak cieple dlonie ze normalnie seksu mi sie zachcialo musialam smiech opanowac, nasz celibat z M to juz 6tyg ;(((((((
Kakabaka, Eweloka84, caterinka lubią tę wiadomość
-
Jajcara;-) u nas celibat to juz prawie 5 tygodni...ja sie jeszcze trzymam,ale moj maz widze ze juz zaczyna chodzic po scianach;-)
Kamilamila85 wrote:Poszlam do lekarza pierwszego kontaktu i dostalam fuure zlecen, na morfologie całą, proby wątrobowe itp itd, i mocz zwykly i posiew do tego zbadal mnie całą hihihihi, i powiem wam cos glupiego, mial pan doktor tak cieple dlonie ze normalnie seksu mi sie zachcialo musialam smiech opanowac, nasz celibat z M to juz 6tyg ;(((((((Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 13:56
Kamilamila85, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Kakabaka, ja mam działalność gospodarczą i zgłosiłam już do księgowej, żeby zwiększyć opłaty ZUS w tym za chorobowe. Wtedy pieniążki będą wyższe Księgowa powinna Ci wszystko wyliczyć ile dostaniesz teraz, a ile po zwiększeniu opłat.
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
IK wrote:Kakabaka, ja mam działalność gospodarczą i zgłosiłam już do księgowej, żeby zwiększyć opłaty ZUS w tym za chorobowe. Wtedy pieniążki będą wyższe Księgowa powinna Ci wszystko wyliczyć ile dostaniesz teraz, a ile po zwiększeniu opłat.
Bo z tego co ona mówi to trzeba przynajmniej rok płacić wyższe ZUSy żeby potem dostawać większą kasę. Ale nie jestem tego taka pewna i dlatego pytam Was. -
Kakabaka wrote:No własnie problem mam taki, że księgowa mi powiedziała, że to już tak nie działa I nie wiem czy ona się myli czy jak to wygląda.
Bo z tego co ona mówi to trzeba przynajmniej rok płacić wyższe ZUSy żeby potem dostawać większą kasę. Ale nie jestem tego taka pewna i dlatego pytam Was.
Kochana najlepiej idz do zusu to ci wytlumacząKakabaka lubi tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:Kochana najlepiej idz do zusu to ci wytlumaczą
Akurat tam, na pewno serdeczne i wyrozumiałe panie by mi pomogłyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 14:05
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
płacą średnią z roku, jeśli nie prowadzisz działalności rok czasu, to średnią z tylu miesięcy ile placiłaś składki. Więc im szybciej zaczniesz opłacac wyzsze składki i dłużej tym więcej powinnaś dostawać.
Kakabaka lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
Hej!
Dołączam do Was
Termin wg ovu mam na 9 października.. Mam 23 lata udało się w 1 cyklu
Beta w 32 dniu od ostatniej @ wyniosła 1227 po 48h było 2658.. We wtorek mam wizytę mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i nasza dzidzia będzie zdrowo rosłaKajaoli, Kamilamila85, Eweloka84, Kakabaka, lubek, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Taaa, bo ja się z głupim na głowy powymieniałam
Akurat tam, na pewno serdeczne i wyrozumiałe panie by mi pomogły
Widze Kakabaka, ze wpadlas w sidla administracji jak ja.
to jest takie stresujace jak kazdy ci mowi cos innego.Kakabaka lubi tę wiadomość
-
dzizesss ząb mnie tak naparzał od wczoraj , że poszłam dzis po pracy do dentysty, mowie do niej ze chyba w ciązy jestem , ona oglada i oglada i mowi nooo nic nie ma ! i stuka i póka i nic a miedzy dwoma zebami dziąsło mam spuchniete i jakis stan zapalny mi sie lekki zrobił i dlatego mnie tak bolało że myslalam ze to ząb popłukała mi jakimis ziółkami, kazała szałwią płukac i mascia ziołową smarowac... jak nie przejdzie to musze znowu isc...
Waniulka lubi tę wiadomość