Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Dziewczyny, będę do was zaglądać, choć trochę jestem "w rozkroku" jeśli chodzi o termin W karcie ciąży ginka wpisała 27 września, ale owulację miałam później niż w 14 dc, więc myślę, że raczej załapię się na pierwsze dni października
witaj zapraszamy do NAS -
http://vod.pl/odyseja-zycia-od-pozadania-do-plodu,143653,w.html
super filmKakabaka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamilamila85 wrote:Ja kawy fuuuj nigdy nie pilam ale cholernie mi teraz cola smakuje 1,5l dziennie wypijam, mam nadzieje ze to zachciewaja ciazowa )))
ale powiem wam że wcale na słodkości nie mam ochotyKamilamila85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moje drogie mam termin na 12 października ... ale moja ciąża jest zagrożona ,nie wiem czy powinnam się dopisywać....
Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Dziewczyny, będę do was zaglądać, choć trochę jestem "w rozkroku" jeśli chodzi o termin W karcie ciąży ginka wpisała 27 września, ale owulację miałam później niż w 14 dc, więc myślę, że raczej załapię się na pierwsze dni października
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Hej dziewczyny ! Jak sie macie ? Mi kawa nie smakuje blee . O dziwo brzuch mnie już nie boli tylko czasami chyba nic złego sie nie dzieje ?
ale zniosę wszystko aby dzidzia była zdrowa -
Na początek ogromne WITAJcie dla nowych dziewczyn Coraz nas więcej i więcej, aż serce rośnieMOI wrote:Dziewczyny, będę do was zaglądać, choć trochę jestem "w rozkroku" jeśli chodzi o termin W karcie ciąży ginka wpisała 27 września, ale owulację miałam później niż w 14 dc, więc myślę, że raczej załapię się na pierwsze dni październikamadziad wrote:moje drogie mam termin na 12 października ... ale moja ciąża jest zagrożona ,nie wiem czy powinnam się dopisywać....
Wszystko będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 11:04
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKakabaka wrote:Na początek ogromne WITAJcie dla nowych dziewczyn Coraz nas więcej i więcej, aż serce rośnie
Nareszcie ktoś z moim terminem Co prawda ja mam jeszcze nie potwierdzony przez lekarza, ale tak mi wychodzi.
Wszystko będzie dobrze.Kakabaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIWKA38 wrote:witam kochane,,jestem w ciazy termin mam na 7 pazdziernika,jestem w 5 tyg,i 4 dni...bardzo sie martwie by wszystko bylo dobrze z malenstwem,pozdrawiam wszystkie przyszle mamy
buziale i kciukacyKakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość