X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no to zobaczymy kto ma rację ;) ale witamy z otwartymi ramionami :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Dziewczyny, będę do was zaglądać, choć trochę jestem "w rozkroku" jeśli chodzi o termin ;) W karcie ciąży ginka wpisała 27 września, ale owulację miałam później niż w 14 dc, więc myślę, że raczej załapię się na pierwsze dni października ;)

witaj :) zapraszamy do NAS :D

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://vod.pl/odyseja-zycia-od-pozadania-do-plodu,143653,w.html

super film :)

Kakabaka lubi tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane, hehe jestem dziś pierwsza, witam nowe koleżanki niech nas przybywa jak najwięcej :)
    Ktoś może pić kawkę??? bo mi nic po niej nie jest więc zapraszam wszystkie mogące
    c55f9n73fkploem9.png

• Eva0507 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo lubiłam kawę, ale teraz nawet mnie do niej nie ciągnie... Za to pochłaniam litry wody ;)

Waniulka lubi tę wiadomość

ckai43r8qxen3hco.png
    hchy9jcg3aamtfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eva0507 wrote:
    Ja bardzo lubiłam kawę, ale teraz nawet mnie do niej nie ciągnie... Za to pochłaniam litry wody ;)
    no włąśnie zauważyłam że straszne mam pragnienie, jak na jakimś kacu strasznym!!!

• Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kawy fuuuj nigdy nie pilam ale cholernie mi teraz cola smakuje 1,5l dziennie wypijam, mam nadzieje ze to zachciewaja ciazowa :))))

aca8bc8284.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    Ja kawy fuuuj nigdy nie pilam ale cholernie mi teraz cola smakuje 1,5l dziennie wypijam, mam nadzieje ze to zachciewaja ciazowa :))))
    hahaha zawsze piłam colę i nadal mi smakuje hehehe
    ale powiem wam że wcale na słodkości nie mam ochoty

Kamilamila85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja się dołączę do październikowych mam z terminem z okresu na 15 październik :-)

Waniulka, Eweloka84, Kakabaka, Kajaoli, lubek, Ciapulinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmmargi24 wrote:
    to ja się dołączę do październikowych mam z terminem z okresu na 15 październik :-)
    kochana super!!! ja z terminu @ mam 17

mmmargi24, Eweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość

• Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis mam kopa energetycznego przez sloneczko :))

aca8bc8284.png
  • madziad Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje drogie mam termin na 12 października ... ale moja ciąża jest zagrożona ,nie wiem czy powinnam się dopisywać....

Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość

37218bc88ec301f1022932c8ee636f84.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Dziewczyny, będę do was zaglądać, choć trochę jestem "w rozkroku" jeśli chodzi o termin ;) W karcie ciąży ginka wpisała 27 września, ale owulację miałam później niż w 14 dc, więc myślę, że raczej załapię się na pierwsze dni października ;)
    Moja kochana <3

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ! Jak sie macie ? Mi kawa nie smakuje blee . O dziwo brzuch mnie już nie boli tylko czasami chyba nic złego sie nie dzieje ?

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    Hej dziewczyny ! Jak sie macie ? Mi kawa nie smakuje blee . O dziwo brzuch mnie już nie boli tylko czasami chyba nic złego sie nie dzieje ?
    cześć kochana, no to dobrze, pewnie troszkę musi boleć mnie też chwialmi pobolewa ale to nie jest taki potworny ból. Kawkę mogę pić tylko potem mam mdłości straszne buuu
    ale zniosę wszystko aby dzidzia była zdrowa

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początek ogromne WITAJcie dla nowych dziewczyn :) Coraz nas więcej i więcej, aż serce rośnie :)
    MOI wrote:
    Podoba mi się określenie "w rozkroku" się uśmiałam :)
    madziad wrote:
    moje drogie mam termin na 12 października ... ale moja ciąża jest zagrożona ,nie wiem czy powinnam się dopisywać....
    Nareszcie ktoś z moim terminem :) Co prawda ja mam jeszcze nie potwierdzony przez lekarza, ale tak mi wychodzi.
    Wszystko będzie dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 11:04

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Na początek ogromne WITAJcie dla nowych dziewczyn :) Coraz nas więcej i więcej, aż serce rośnie :)

Nareszcie ktoś z moim terminem :) Co prawda ja mam jeszcze nie potwierdzony przez lekarza, ale tak mi wychodzi.
    Wszystko będzie dobrze.
    hej hej, pomyślnie się rok zaczął :)))

Kakabaka lubi tę wiadomość

• IWKA38 Nowa

Wysłany: 8 lutego 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane,,jestem w ciazy termin mam na 7 pazdziernika,jestem w 5 tyg,i 4 dni...bardzo sie martwie by wszystko bylo dobrze z malenstwem,pozdrawiam wszystkie przyszle mamy

Waniulka, Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IWKA38 wrote:
    witam kochane,,jestem w ciazy termin mam na 7 pazdziernika,jestem w 5 tyg,i 4 dni...bardzo sie martwie by wszystko bylo dobrze z malenstwem,pozdrawiam wszystkie przyszle mamy
    IWKA nie martw się na zapas powiem Ci że fajny masz termin w październiku dobrzy ludzie się rodzą :) a 7 to już wogóle hehehe a jestem z 7 października
    buziale i kciukacy

Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa mi dzisiaj kompletnie nie wchodzi, jestem chora, a do tego hcg rośnie mi baaaaardzo wolno :(

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ