Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
IWKA38 wrote:witam kochane,,jestem w ciazy termin mam na 7 pazdziernika,jestem w 5 tyg,i 4 dni...bardzo sie martwie by wszystko bylo dobrze z malenstwem,pozdrawiam wszystkie przyszle mamy
Takie uczucie to zupełnie normalna rzecz na takim etapie ciąży Wszystkie tutaj to przeżywamy
Jak tylko napadną Cię jakieś głupie strachy napisz tutaj. Zawsze znajdzie się jakaś rada -
nick nieaktualny
-
Dostałam właśnie wyniki mojego 3 betaHCG.. Owulację prawdopodobnie miałam 19 (tak wyliczała mi aplikacja w tel)A więc:
1) 16 dpo wychodziła 1227
2) 18 dpo było 2658
3) 20 dpo jest teraz 5022
Więc przyrost jest chyba ok, prawda? Dzisiaj zrobiłam, bo miałam sen, że spadła do 100... I wgl jestem bardziej zrelaksowana jak widzę, że mi rośnie i może jakoś do wtorku dotrwam, bo wtedy mam wizytę..
Zrobiłam też progesteron i wyszedł mi 93 nmol/l ale nie wiem co to oznaczaKajaoli lubi tę wiadomość
-
A co to za aplikacja?
Eva0507 wrote:Dostałam właśnie wyniki mojego 3 betaHCG.. Owulację prawdopodobnie miałam 19 (tak wyliczała mi aplikacja w tel)A więc:
1) 16 dpo wychodziła 1227
2) 18 dpo było 2658
3) 20 dpo jest teraz 5022
Więc przyrost jest chyba ok, prawda? Dzisiaj zrobiłam, bo miałam sen, że spadła do 100... I wgl jestem bardziej zrelaksowana jak widzę, że mi rośnie i może jakoś do wtorku dotrwam, bo wtedy mam wizytę..
Zrobiłam też progesteron i wyszedł mi 93 nmol/l ale nie wiem co to oznacza -
Hej dziewczynki Jak sobotnie popołudnie mija??? Ja się nasprzątałam, trochę jestem zmęczona Teraz czas na relaks bo synek śpi, więc pomalowałam sobie pazurki, a co
Kajaoli, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Inusia, ja coś nie mogę się zmobilizować, żeby odkurzyć Mam taki leniwy dzień
Ja ostatnio każdy jeden miałam leniwy, ale próbuję codziennie coś tam zrobić. Tylko z prasowaniem najgorzej bo cała sterta i jak na to patrzę to tym bardziej nie wiem od czego zacząćMOI lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane, u mnie dzisiaj wiosna, jakas nienormalna ta pogoda! Marta ja mam takie same brodawki, w srodku sa jasno rozowe a otoczka ciemna no i bola strasznie. Jak mnie bola to jestem spokojniejsza....
MartaR.. wrote:Ja pierdziu dziewczyny dziś zobaczyła swoje sutki w lusterku są na pół cycka w środku jaśniejsze na zewnątrz ciemne jak ramka... Wygląda to nie fajnieMartaR.. lubi tę wiadomość
-
Dostałam luteinę pod język 4x1
najprawdopodobniej to będą bliźniaki dwa pęcherzyki 5,3mm to 5tcMartaR.., Eva0507, Drelin, caterinka, moremi, Kajaoli, MOI, Kakabaka, lubek, mmmargi24, Eweloka84, Ciapulinka, Magdzialenka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej Wam wszystkim ja dziś śpiąca jak nigdy... Kawa mi smakuje nadal ale z waniliowym sojowym mlekiem i cola też mi pasuje
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150