Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mowia podobno: jedna ciaza - jeden zab
Ale tak na serio, to rzeczywiscie w ciazy trzeba bardzo dbac o zeby i o dziasla. Mi juz zaczynaja krwawic wiec musze kupic koniecznie jakis ziolowy plyn do plukania. A jakimi ziolkami kazala ci plukac? -
Hej Wam melduję się po pracy :)jadłabym same papryczki jalapeno smak na ostre olbrzymi i niestety ale pierwsze pryszcze wyskoczyły na buzi masakra...
Kajaoli, Eweloka84 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kajaoli wrote:Mowia podobno: jedna ciaza - jeden zab
Ale tak na serio, to rzeczywiscie w ciazy trzeba bardzo dbac o zeby i o dziasla. Mi juz zaczynaja krwawic wiec musze kupic koniecznie jakis ziolowy plyn do plukania. A jakimi ziolkami kazala ci plukac?
na szczescie wszystkie ząbki mam ładnie poleczone tylko to dziaslo mnie dzis dobiło..Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Ale naskrobałyście..
Ja dzisiaj zrobiłam trzecią betę i znowy wzrost o prawie 170% w ciągu 48h
Co do składek i macierzyńskiego przy własnej działalności to dwa lata temu miałam zasiłek w wysokości ponad 6 tyś. przez pół roku, ale teraz juz to nie przejdzie u mnie.
Choróbsko u mnie nie mija, ale sie nie pogarasza także chyba nie wykupie jutro antybiotyku. Di tego jutro sesja na studiach.. Masakra
ania4 nigdy nie słyszałam,ze bol ramienia moze być objawem ciązy pozamacicznej -mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze! A robiłas moze bete jak rośnie? -
dziewczyny poza bólami brzucha macie moze takie jak by przelewanie w brzuchu albo burczenie? boze bo mam tak cały cxas albo mi burczy jak nie wiem albo mi sie cos przelewa , śmiac mi sie chciało u dentysty a jeszcze sie rozpłakałam nie wiem czemu hahaha
-
Ja mam takie przelewanie i burczenie.. I do tego cały czas głodna jestem..
Zaczęłam się trochę martwić bo dzisiaj się z lubym poprzytulaliśmy i przy zmianie pozycji strasznie mnie zabolał jajnik. Po chwili przeszło, ale wydaje mi się, że dalej czuję lekki dyskomfort... Już sama nie wiem czy sobie czegoś nie wkręcam.. Nerwicy dostanę zanim do tego lekarza dojdę... Jakie macie sposoby na relaks... Nie mogę jakoś sobie miejsca znaleźć teraz...Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Strokrotka wrote:Ale naskrobałyście..
Co do składek i macierzyńskiego przy własnej działalności to dwa lata temu miałam zasiłek w wysokości ponad 6 tyś. przez pół roku, ale teraz juz to nie przejdzie u mnie.
Choróbsko u mnie nie mija, ale sie nie pogarasza także chyba nie wykupie jutro antybiotyku. Di tego jutro sesja na studiach.. Masakra
ania4 nigdy nie słyszałam,ze bol ramienia moze być objawem ciązy pozamacicznej -mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze! A robiłas moze bete jak rośnie? -
ania4 wrote:nie ja jeszcze nie robilam zadnych badan,dopiero w srode ide, nie wiem co i jak,bo mieszkam w innym miescie. nie mam zaufanego lekarza. w pierwszej ciazy chodzilam do mojej gin tam skad pochodze mialam do niej 100% zaufania,mam nadzieje ze dobrze tym razem trafie.
to moze zrób badanie beta hcg z krwi w poniedziałek i powtórz w środe zeby sprawdzić jak przyrasta?
w którym dokładnie dniu ciąży jestes?? -
nick nieaktualnyStrokrotka wrote:Ale naskrobałyście..
ania4 nigdy nie słyszałam,ze bol ramienia moze być objawem ciązy pozamacicznej -mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze! A robiłas moze bete jak rośnie?
ale dlaczego ? przecież ustawa mówiąca o uśrednianiu zasiłku jeszcze nie weszła w życie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulcio wrote:ale dlaczego ? przecież ustawa mówiąca o uśrednianiu zasiłku jeszcze nie weszła w życie ?
Ulcio ale kontrole są wzmożone, a ja od ostatniego mecierzynskiego mam zawieszona działalność, wiec to by było podejrzane gdybym nagle ją odwiesiła i zaczeła opłacać składki od najwyzszej krajowej + chorobową
Zatrudniłam sie na najnizsza krajową, inaczej komornik zabrałby mi reszte Zbyt duzo problemów...
Dobranoc Mamusie - spokojnej nocy, niech okruszki w nas zdrowo rosną!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 21:25
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrokrotka wrote:Ulcio ale kontrole są wzmożone, a ja od ostatniego mecierzynskiego mam zawieszona działalność, wiec to by było podejrzane gdybym nagle ją odwiesiła i zaczeła opłacać składki od najwyzszej krajowej + chorobową
Zatrudniłam sie na najnizsza krajową, inaczej komornik zabrałby mi reszte Zbyt duzo problemów...
Dobranoc Mamusie - spokojnej nocy, niech okruszki w nas zdrowo rosną!!!
teraz rozumiem, ciężki los prowadzących działalność -
Dziewczyny, będę do was zaglądać, choć trochę jestem "w rozkroku" jeśli chodzi o termin W karcie ciąży ginka wpisała 27 września, ale owulację miałam później niż w 14 dc, więc myślę, że raczej załapię się na pierwsze dni października
Kajaoli, Eweloka84, Kakabaka, Ciapulinka lubią tę wiadomość