Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
caterinka wrote:Gratulacje kochana!!U mnie nowy objaw ciazy...mdlosci,a juz myslalam ze mnie to ominie
no co Ty - ona tylko nielicznym oszczędzają - ja je znam od wczoraj tak na poważnie - wcześniej się tylko droczyły ze mną[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ja miałam mdłości przed datą @ i kilka dni po a teraz od kilku dni nic... nie wiem, czy to normalne.. Za to teraz włączył mi się tryb pożeracza i wcinam wszystko co stanie na mojej drodze (oczywiście zdrowe rzeczy) i co dziwniejsze nie chce mi się słodkości, co w moim przypadku jest szokiem dla mojego lubego
Kamilamila85, K4lina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEva0507 wrote:Ja miałam mdłości przed datą @ i kilka dni po a teraz od kilku dni nic... nie wiem, czy to normalne.. Za to teraz włączył mi się tryb pożeracza i wcinam wszystko co stanie na mojej drodze (oczywiście zdrowe rzeczy) i co dziwniejsze nie chce mi się słodkości, co w moim przypadku jest szokiem dla mojego lubego
-
Powiem Wam, że ja jestem głodna często ale wchodzi mi mniej niż kiedyś...
a słodycze? super byle były czekoladowe[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyhej
myśmy wrócili od znajomych
i kupiłam sobie mega wielką paczkę chipsów paprykowych mniam do tego keczup hehe zaczynam mieć zachcianki
ja Wam moje kochane napiszę , że ja (może to kwestia, że to moja trzecia ciąża) bardzo ale to bardzo się cieszę, że nie mam żadnych objawów ciążowych
mam nadzieję że tak zostanie aż do samego szczęśliwego końca
obie ciąże z dziewczynkami okupione były masą mdłości wymiotów senności i wcale nie były one bezproblemowe w obu przypadkach zagrożenie poronieniem a potem wcześniejszym porodem.
dlatego bardzo Was proszę nie martw cie się brakiem mdłości, zmianą nastroju bo to jest normalne i wcale nie oznacza czegoś złego.
Szybko nam zlecą zaraz tygodnie, a jak będziemy czuć ruchy maluszka to na pewno będziemy spokojniejsze. -
Hej dziewczyny wieczorowo
Wróciłam właśnie z kina. Wybraliśmy się z mężem na Wilka z Wallstreet, ale nie było miejsc i poszliśmy na American Hustle, no powiem Wam, że się mocno wynudziłam... Nie wiem dlaczego ma tyle nominacji do oskara Chyba, że taki mam marudny dzień, że mi nie pasuje. Nie wiem. -
Hello
ja jutro idę na Jacka Stronga. Ciekawa jestem bardzo tego filmuKamilamila85 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Kajaoli wrote:A my dzis zrobilismy duze ciuchowe zakupy a potem padlam na kanapie i zrobilam sobie dluuuuga sjeste
Kajaoli lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Hejjj
I ja dziś pół dnia przespałam..nareszcie odsypiam tydzień wstawania o 6:30..a teraz herbatka, filmik i pewnie w połowie zaś zasne..;)Pięknie jest miec weekend!
Z mdlosci..wczoraj troche, pierwszy raz, a teraz po prostu nie mam ochoty jesc..Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie wczorajszy dzień przespałam.. Jedyną moją atrakcją było łyżwiarstwo figurowe z olimpiady (załapałam się na całe dwa występy) i jakieś filmy puszczane przez mojego lubego, po których w ciagu 10min już spałam.. Za to dzisiaj będzie szał bo kupujemy lodówkę, bo stara się nam zepsuła.. A tak to pewnie tez będę spać
Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
my niedługo idziemy na spacer z psami do lasu a wieczorem do kina na jacka stronga
Kajaoli, Kakabaka lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Dzien dobry!
Dziewczyny - mierzycie wciaz temperatury? Bo ja mierze, i zawsze mam ok. 37,2, dzisiaj 31,09 - wiem, pewnie paranoja, ale juz zaczelam googlowac 'spadek temperatury a poronienie' (no bo przeciez temp. zalezy od progesteronu, jak spada temp, tzn, ze spada progesteron - tak sobie wymyslilam). Znalazalam nawet jakis post, dziewczyna radzila sie lekarza, bo jej spadla z 37,0 na 36,6, lekarz odp. ze takie spadki sa normalne w ciazy i poza i ze nie mozna z tego wysnuwac zadnych wnioskow. Troche mnie to uspokoilo, no ale mimo wszystko dzisiaj mam troche gorszy humor . -
Ja też mierzę tempkę (ostatnio co kilka dni) i jestem spokojniejsza kiedy widzę równiutko 36,9, chociaż to wcale nie gwarantuje, że wszystko jest dobrze z maleństwem.
Mam dziś jakiegoś doła, boje się strasznie o fasolinkę Na prawdę wolałabym mieć wszystkie, nawet najbardziej uciążliwe objawy -
Hej dziewczyny
Mogę do Was dołączyć? Wczoraj robiłam test i wyszedł pozytywnie od razu poleciałam na bete i wyniki chyba tez w porzadku - 305 w 15 dpo. Bardzo bym chciała żeby wszystko było w porządku, bo w tym miesiącu już prawie się poddaliśmy z mężem...a tu taka niespodzianka Termin wypada mi jakos na 17 październikaKajaoli, Malinowa Panienka, lubek, Ciapulinka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:co kupiłaś? chwal się
Kupilam sobie dwa super laszcze, takie wiosenno- jesienne - jeden obcisly, drugi jasnoszary i szeroki, fajnie wyglada z czarnymi obcislymi kozakami poza tym dwie bluzki i sweter ( juz z mysla o brzuszku)
A mojemu Skarbowi kupilismy kilka spodni, koszulki i zajebista parke z kapturem, w ktorej wyglada baaaaardzo sexyyyyyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 10:03