Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak w ogole to Dzien Dobry wszystkim
Rozpoczynam sobie dzien czekajac na sniadanko podane do lozka Moj Skarb polecial po bagietke i teraz wojuje sie w kuchni i wyczarowuje tace pelna pysznosci Jak ja uwielbiam takie poranki
A co tam u was kochane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 10:09
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Nie martw sie Kamila, za kazdym razem jak myslalam ze cos jest nie tak i dzwonilam do gina, pytal tylko czy nadal mam wrazliwy biust. Bo jesli tak, to mowil, ze jest ok
Kamilamila85 wrote:Ja mam panike dzis, wszystkie objaw oporocz cycow ustaly, nie wiem jak do jutra do usg wytrzymam ;((((Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Kajaoli no to zaszalałaś - tylko jak założysz obcisły płaszczyk brzucho będzie rosło
słuchajcie - ja nie jestem chyba normalna - siedzę od wczoraj i oglądam wózki i zastanawiam się co i jaki wybrać... powiedzcie, że też macie takie jazdeczkiKajaoli, Eweloka84 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Uwielbiam ogladac wozki juz mam nawet taki maly pomysl jaki bym chciala miec. Wyglada jak polowka orzecha wloskiego na stelarzu i mozna zdjac te czesc, w ktorej lezy dziecko i zainstalowac w samochodzie.
anuszka82 lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim:-) MalinowaPanienko jestes jak najbardziej normalna! Ja wozek juz od dawna mam wybrany,biore kilka pod uwage ale Mura4 jest raczej zwyciezca:-)
Malinowa Panienka wrote:Kajaoli no to zaszalałaś - tylko jak założysz obcisły płaszczyk brzucho będzie rosło
słuchajcie - ja nie jestem chyba normalna - siedzę od wczoraj i oglądam wózki i zastanawiam się co i jaki wybrać... powiedzcie, że też macie takie jazdeczkiKajaoli, anuszka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez mi sie podobaja wozki retro, ale jak to wpakowac do samochodu? Zajmuja jednak troche miejsca. Ja natomiast mieszkam niedaleko lasu, rzeki i bede chodzic po wertepach z dzidzia potrzebuje wiec wozek z pompowanymi kolkami i dobrymi resorami, a jednoczesnie taki ktory latwo i szybko sklada sie do auta no i najbardziej mi pasuje Mura z Maxicosi ktora jest tez nowoczesna i zgrabna.
Kamilamila85 wrote:Suuper tylko mi sie marzy retro wozekKajaoli lubi tę wiadomość
-
Kamilko ja wczoraj mialam dola jakiegoś. ....od rana naszla mnie mysl ze no wiesz......i tak caly dzien za mna lazila.....dzisiaj troche lepiej ale jestem jakas niespokojna.
Kamilamila85 wrote:Ja mam panike dzis, wszystkie objaw oporocz cycow ustaly, nie wiem jak do jutra do usg wytrzymam ;((((Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Violus ja dzis jakas rozpacz poczulam w sercu ze jesli sie nie uda to nie wiem, wypilam dwie melisy i poszlam na godzine spac, troche lepiej sie czuje, cyce mnie bola i naszla ochota na mcdonalds, salatke premium, lody, i f rytki z polewa carmelową
Viola, Eweloka84 lubią tę wiadomość