Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No widzisz czyli masz objawy bo zachcianki sa niezłe i konkretne .....ja dzisiaj miałam ochote na owsianke i powiedzialam M ze ma mi ugotowac, a moj M to jedynie wode na herbate umie ugotowac,
ale stanal na wysokosci zadania i ugotowal. Wyszla mu nieźle gdyby nie przypalil ale i tak zjedlismy;-)
Kamilamila85 wrote:Violus ja dzis jakas rozpacz poczulam w sercu ze jesli sie nie uda to nie wiem, wypilam dwie melisy i poszlam na godzine spac, troche lepiej sie czuje, cyce mnie bola i naszla ochota na mcdonalds, salatke premium, lody, i f rytki z polewa carmelowąKamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:Hej wszystkim:-) MalinowaPanienko jestes jak najbardziej normalna! Ja wozek juz od dawna mam wybrany,biore kilka pod uwage ale Mura4 jest raczej zwyciezca:-)
podziel się co bierzesz pod uwagę. ja zastanawiam się nad X-landerem - tylko ma krótką gondolę... a szukam wózka terenowego żebym mogła chodzić po lesie z psami i wózkiem czy pojechać w góryViola, Kajaoli lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ja rowniez mam w planach jazde terenowa, wiec przede wszystkim patrzylam na kolka, bo te plastikowe które sa teraz najczesciej stosowane w wozkach nadaja sie tylko na rowne chodniki. No i kiedys juz mialam wozek z takimi kolkami i mnie niezbyt odpowiadał bo jezdzil jak chcial. Dlatego sklaniam sie ku pompowanym kolom i z resorami. Rzuc okiem na Mura 4, mnie on najbardziej przypadl do gustu, ale x-landera XT tez mam na liscie:-)
Malinowa Panienka wrote:podziel się co bierzesz pod uwagę. ja zastanawiam się nad X-landerem - tylko ma krótką gondolę... a szukam wózka terenowego żebym mogła chodzić po lesie z psami i wózkiem czy pojechać w góry -
Viola wrote:Ja rowniez mam w planach jazde terenowa, wiec przede wszystkim patrzylam na kolka, bo te plastikowe które sa teraz najczesciej stosowane w wozkach nadaja sie tylko na rowne chodniki. No i kiedys juz mialam wozek z takimi kolkami i mnie niezbyt odpowiadał bo jezdzil jak chcial. Dlatego sklaniam sie ku pompowanym kolom i z resorami. Rzuc okiem na Mura 4, mnie on najbardziej przypadl do gustu, ale x-landera XT tez mam na liscie:-)
no widziałam właśnie - mi się spacerowa wersja nie widzi... jakoś wygląda jak w kolejce górskiej i taka mało wygodna mi się wydaje - obejrzę go sobie na żywo
czytałam opinie gdzieś, że jednak zbyt płytka spacerówka jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 16:05
Viola lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Kurcze, szczegolow juz nie pamietam, bo już jakis czas temu robilam przeglad wozkow, bede musiala odświeżyć wiedze;-)
Malinowa Panienka wrote:no widziałam właśnie - mi się spacerowa wersja nie widzi... jakoś wygląda jak w kolejce górskiej i taka mało wygodna mi się wydaje - obejrzę go sobie na żywo
czytałam opinie gdzieś, że jednak zbyt płytka spacerówka jest... -
Kamilamila85 wrote:Do jutra oświruje, zapisalam cala liste pytan do doktorka, ewentualnie pomysli ze glupia jestem. Dobrze ze mam na 9.15 a nie pozniej
mój powiedział do TŻ, że my tak mamy - ale to instynkt i trzeba z tym żyć więc chyba mają świadomość, że my durniejemyViola lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Czesc Kobietki :*
ja własciwie po sesji już!
Was to chociaz piersi bolą, bo ja to mam lekko wrazliwe sutki, a piersi w ogole! Dzisiaj mnie bardzo bolał brzuch jak na @. Ale to naprawde bardzo,zwijałam sie z bólu, az nospe wziełam...
Co do wózka to dla córci miałam navingtona galeona:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/344621b00ec6.jpg
Jakby któraś z Was była zainteresowana to mam go do sprzedania
U córy sprawdził sie idealnie! Jest mega wygodny, gondola duża, fajna zamykana torba na dole wózka.
I mam duzo rzeczy do niego - wszystko oryginalne:
torbe na kierownice, parasolke, spiworek, dodatkową ramę taką małą do spacerówki, albo np do domu. Mam tez do kompletu fotelik samochodowy navington, ale niestety w innej kolorystyce - czarno zielonej i oczywiscie adaptery zeby fotelik z auta zamontować na ramie od wózka
Teraz chciałam zmienic na wózek ze skretnymi kółkami, bo bedzie mi wygodniej jak bede szła z Polą za rekę i dzidzia w wózku np.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 17:18
-
Kamilamila85 wrote:Ja mam liste bo glupieje MartaR od tyg mam tez wrazenie ze mam zapalene pecherza, jutro oddaje mocz i krew i mocz posiew, zobaczylam tez ze piersi mam bardzo cieple
-
Laski trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!!
Też mam jutro wizyte pierwszą, ale nie u lekarza u którego głownie bede prowadziła ciąże (czyli prywatnie to mam na 24.02) tylko ide na NFZ zeby mieć skierowania na badania. Nie wiem nawet czy robić USG, bo przecież jest baaaardzo wczesnie i pewnie nic nie bedzie widać, a ja taka zniecierpliwiona jestem!!!
Kamila, Drelin mam nadzieje, ze taki śluz jest OK - tez taki mam I latam co chwila do łazienki w panice sprawdzać czy @ nie przyszła...Kajaoli, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
ania4 wrote:kobietki ja jeszcze karmie piersia,jak myslicie czy lekarz bedzie mi kazal przestac?
Nie moge ci pomoc Aniu, jeszcze nie slyszalam o takim przypadku. Chyba lekarz najlepiej cie pokierujeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 18:55
ania4 lubi tę wiadomość