X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • olinka84 Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja myślałam, że jestem z tym sama :) też mnie w brzuchu świdruje jak na okres, i co chwilka idę sprawdzać czy aby na pewno nie nadszedł. Jutro zrobię sobie betę i zobaczymy czy przyrasta, może trochę się uspokoję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:
    Ja to poza bolem piersi itych lekkich boli to zero objawow i sie marwie i wyczekuje mdlosci!

kochana nie wiesz czego wyczekujesz !!! mdłości to najgorsza rzecz na świecie i wcale nie świadczy o tym, że wszystko jest ok.
    Ja miałam straszne mdłości i wymioty w obu ciążach i modlę się teraz żebym nie miała.
    W ciąży z Kingą schudałam 7 kg przez to, do tego musiałam leżeć plackiem i nie miałam jak chodzić od łazienki wymiotować.
    więc życzę Ci z całego serducha zdrowej dzidzi i ciąży bez mdłości :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Caterinka, w jakim kraju mieszkasz?
    Mieszkam we Wloszech.Mi tez lekarz powiedzial zeby powstrzymac sie od seksu narazie.Co do boli brzucha to mnie bolal bardzo mocno ale od jakiegos czasu przeszlo zupelnie!

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caterinka wrote:
    Mieszkam we Wloszech.Mi tez lekarz powiedzial zeby powstrzymac sie od seksu narazie.Co do boli brzucha to mnie bolal bardzo mocno ale od jakiegos czasu przeszlo zupelnie!

Kochana idziemy tym samym czasem ciąży :) też mnie bolał brzuch i minęło w zasadzie :) ale też się bałam, że okres przyjdzie i koniec...

caterinka lubi tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • anuszka82 Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plamię :( boję się

b1z7pxj.png

Nastusia [*] 26.06.2013r.
  • Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania4 wrote:
    mam to samo ;)

I ja też!

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka nie panikuj proszę. Na początku może tak być. Zadzwoń jutro do lekarza. Trzymaj się cieplutko.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Viola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR, sluchaj patrzylam na galerie zdjec z USG i jest tam jedno zdjecie z 6w1d czyli tak jak ty dzisiaj i dzidzia ma 6 mm, jak Twoja!!!:-) rzuc sobie okiem dla uspokojenia:-)

moremi, MartaR.. lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka, tak jak Moremi napisala idz do lekarza jak tylko mozesz, popatrzy czy cos sie dzieje albo da luteine....&&&
    anuszka82 wrote:

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny, jestem padnieta. Ten dzien mnie zmeczyl negatywnymi wiadomosciami. Mam nadzieje, ze przespie noc. Jak nie bede mogla zmruzyc oka to bede do was pisac cala noc na forum :) I jutro rano znajdziecie tu powiesc :)
    Bonne nuit :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki jakoś nie mogłam spać już się wierce od 4 stwierdzam że mam coraz mniej objawów ciąży cycki mniej boją w podbrzuszu nic nie boli nie ciągnie staram się nie myśleć.... Czy każdego dnia macie takie boleści ciążowe czy np raz jest raz nie ma?

7a4aio4pfp2702id.png
  • ania4 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Hej dziewczynki jakoś nie mogłam spać już się wierce od 4 stwierdzam że mam coraz mniej objawów ciąży cycki mniej boją w podbrzuszu nic nie boli nie ciągnie staram się nie myśleć.... Czy każdego dnia macie takie boleści ciążowe czy np raz jest raz nie ma?
    witaj marta ;),nie kazdego dnia raz bardziej-raz mniej, mnie jak narazie na szczescie tylko czasem lekko kluje i pobolewa ale delikatnie ;)

MartaR.. lubi tę wiadomość

km5sdf9hx1nco0em.png
    1usa3e5ewjngzdb6.png
  • Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie brzuch raz boli raz nie, coraz mniej w zasadzie, ale cieszę się z tego, bo wariowałam już. Jak zaczęłam się martwić, że coś mdłości mniejsze, to od wczoraj mam wrażenie, że za chwilę się porzygam jak nic. W dodatku wyjeżdżam dzisiaj, ponad 4 godziny w autobusie będę, nie wiem jak to przeżyję. Normalnie miewam czasami chorobę lokomocyjną, ateraz chyba zaopatrzę się w woreczki na wszelko wypadek ;)

MartaR.. lubi tę wiadomość

yuudrjjg1yagrwny.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej to umieć się wyłączyć...:-P

7a4aio4pfp2702id.png
  • Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anuszka82 wrote:

Idź dzisiaj do lekarza, oceni co i jak, pewnie dostaniesz luteinę. I pisz co powiedział.

yuudrjjg1yagrwny.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez raz mam objawy raz nie, caly czas czuje brzuch jak na okres, jeszcze 3 dni i zobacze w koncu Benka :)

Kajaoli lubi tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • lubek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, dołączam z terminem na 10 października :)

Kamilamila85, Kajaoli, Eweloka84, Drelin, Ciapulinka, moremi, caterinka, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy,witamy :)

lubek lubi tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj lubek :)

lubek lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis dla odmiany jajniki dają czadu :/

aca8bc8284.png
‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ