Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam 29lat, synka mam wwieku 12lat, od w sumie juz 9 lat sie staramy o dzidzie, w miedzy czasie ciaze mialam obumarłą w 10tc nie wiadomego pochodzenia, rok pozniej pozamaciczna, nie mam jajowodow wiec postanowilismy invitro rzadowe, pierwszy transfer nie udany teraz byl drugi i jupi jupi jupi udalo sie i wiem ze bedzie dobrze
moremi, Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamilamila85 wrote:Ja mam 29lat, synka mam wwieku 12lat, od w sumie juz 9 lat sie staramy o dzidzie, w miedzy czasie ciaze mialam obumarłą w 10tc nie wiadomego pochodzenia, rok pozniej pozamaciczna, nie mam jajowodow wiec postanowilismy invitro rzadowe, pierwszy transfer nie udany teraz byl drugi i jupi jupi jupi udalo sie i wiem ze bedzie dobrze
kochana to dzielna jesteś
-
nick nieaktualny
-
Smutas wrote:Czesc dziewczyny, wyszło mi ze jestem w 5tyg i 4 dn ciazy a nie mam zadnych objawow ciazy czy ktoraś tak ma? Powiedzcie mi bo się martwie a rok temu miałam podobnie i puste jajo płodowe
Pierwszy zasadniczy objaw masz - wstrzymana miesiączka. Ja mam jedynie pełniejsze i tkliwe piersi, bulgotanie w brzuchu i wyższą temperaturę. Nie nakrecaj się. Może jesteś urodzona ciężarną
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamilamila85 wrote:Czy mdlosci to uczucie po zjedzeniu czegos ze ci sie niedobrze robi? ?
nie tylko po zjedzeniu po prostu jest ci niedobrze i masz wrażenie że zaraz zwymiotujesz, nawet jak poczujesz jakiś zapach to może spowodować mdłościKamilamila85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Jutro mam lekarza i zacznę 7tydzień ciąży (6tyg1dz) mam stresa nawet test wczoraj zrobiłam z ciekawości to pierwsza wyskoczyła krecha ciążowa w ostateczności wyszły dwie grube jednakowe kreski... Już bym chciała jutro...
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to ja mam 29 lat i to pierwsza ciąża. Ślubu nie mamy i nie planujemy, mieszkamy na swoim wraz ze zwierzyńcem naszym Klikam ze Stolycy
Kamilamila85, caterinka, moremi, Kakabaka lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Anoolka pogadj z lekarzem, moze powinien ci zwiekszyc duphaston, moze luteine, a przedewszystkim kup magnez, pomaga przy plamieniach, mi lekarz kazal brac mela mag b6 mama. Ja zwiekszylam luteine do 500mg, mimo dobrego progesteronu, na problemy imunologiczne mam clexane zastrzyki przeciw zakrzepowe, ja sie nie znam ale warto zapytac lekarza.