Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kakabaka wrote:Ja przestałam pić kawę na rzecz cappuccinko, ale nie wiem czy to lepsze.
Kakabàa, tez musisz sprawdzic bo wedlug mnie cappuccino tez zawiera kofeine, goraca czekolada takzeKakabaka lubi tę wiadomość
-
n wrote:ahhhha mam jeszcze pytanko mówilyście już komuś że jesteście w ciąży (oprócz mężą )
U mnie wiedza o ciazy cztery moje przyjaciolki, ktore mi pomagaja zalatwiac formalnosci (klopoty z szefem).
Rodzina dowie sie dopiero pod koniec pierwszego trymestru. Chcemy sie upewnic, ze wszystko w porzadku -
Kamilamila85 wrote:A macie czasami tak ze nic nie czujecie? zadnych objawow. Bo ja sie ostatnio wystraszylam, ale na drugi dzien wrocily.
Ja tak czasem mam, wtedy dotykam piersi i znowu wiem, że ciąża się rozwija
n wrote:ahhhha mam jeszcze pytanko mówilyście już komuś że jesteście w ciąży (oprócz mężą )
My jeszcze nie i właśnie się zastanawiamy kiedy powiedzieć. Na razie chcemy zaczekać do pierwszej wizyty u lekarza, czyli trzy tygodnie. Ja się cały czas boję, że coś się stanie i dlatego nie chcę informować rodziny za szybko. A Wy kiedy planujecie mówić wszystkim o swoim szczęściu?Kajaoli, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Kamila, ja przestalam palic jak zrobilam test. Wczesniej ciezko mi bylo rzucic. Mialam postanowienie ze jak zajde to rzucam i juz nigd do konca zycia nie wracam do tegio swinstwa, no!
Viola lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj taki wlasnie dzien i jestem od rana wystraszona i zers....wczoraj wieczorem miala ogromne cycuchy, brodawki mi sie powiekszyly, piersi bolaly a dzisiaj jakos tak slabo, a lewa prawie wcale nie boli. Wzdecia tez nie mam. Od razu mam czarne mysli.
Kamilamila85 wrote:A macie czasami tak ze nic nie czujecie? zadnych objawow. Bo ja sie ostatnio wystraszylam, ale na drugi dzien wrocily.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 12:53
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy was też najbardziej bolą piersi w nocy? Potrafię się budzić w nocy jak przekładam się na bok. Poz tym nie mam specjalnie mdłości tylko raz na jakiś czas i to nie codziennie.
Najgorsze, że się troszkę rozchorowałam mam mega katar. Wczoraj przy temp. 37,5 wzięłam apap, żeby nie zaszkodzić maleństwu. Strasznie się martwię, bo to najważniejszy okres dla dzisiusiaViola lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
caterinka wrote:Widze,ze jest nas sporo...bylych palaczek.Ja tez nie pale od zrobienia testu ale powiem wam,ze jest mi ciezko!!Ja lubilam palic ,relaksowalo mnie to...no ale dla dziecka zrobie wszystko.
Ja czasami mam chcice tez by pyknac malego buszka, ale zaraz jem tik taki.Viola lubi tę wiadomość
-
kredkaczarna wrote:Dziewczyny czy was też najbardziej bolą piersi w nocy? Potrafię się budzić w nocy jak przekładam się na bok. Poz tym nie mam specjalnie mdłości tylko raz na jakiś czas i to nie codziennie.
Najgorsze, że się troszkę rozchorowałam mam mega katar. Wczoraj przy temp. 37,5 wzięłam apap, żeby nie zaszkodzić maleństwu. Strasznie się martwię, bo to najważniejszy okres dla dzisiusia
Mnie piersi bola tylko z boku i pod pachami, a na noc za to brzuch, idz koniecznie do lekarza bo nie wolno podgrzewac ciala na poczatku ciazy, a masz goroączke.Viola lubi tę wiadomość
-
Dlatego ja nie potrafie sobie odmowic kawy, to jedyna przyjemnosc ze starych nawykow na jaka sobie pozwalam w ciazy. Palic nie moge, cwiczyc nie moge, do sauny nie moge isc, wiec chociaz ta kawa:-)
caterinka wrote:Widze,ze jest nas sporo...bylych palaczek.Ja tez nie pale od zrobienia testu ale powiem wam,ze jest mi ciezko!!Ja lubilam palic ,relaksowalo mnie to...no ale dla dziecka zrobie wszystko.Kamilamila85, caterinka lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Dlatego ja nie potrafie sobie odmowic kawy, to jedyna przyjemnosc ze starych nawykow na jaka sobie pozwalam w ciazy. Palic nie moge, cwiczyc nie moge, do sauny nie moge isc, wiec chociaz ta kawa:-)
Trzymam kciuki za Wasze niepalenie Z mężem rzucilismy palenie dokładnie rok temu, ale czasami jeszcze chce się puścić dymka
Viola, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!