X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nutka86 Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Tak, bylam w poniedzialek, to byl 4w5d i byl sliczny pecherzyk. Na jednym zdjeciu mial 0,65 mm, a na drugim mial 0,88 mm. Teraz umieral ze strachu przed nast wizyta. Jak juz zobacze serduszko to sie uspokoje.
    ja też umówię się w najbliższym terminie bo własnie chce już slyszeć serduszko :-)

Viola, Kamilamila85 lubią tę wiadomość

an1cR150g410020MDAxOTA2MWJ8NjQ2NjA5NGJsYXxqZXN0ZW0gdyBjaSYjMjYxOyYjMzgwO3kgOi0p.gif

• Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jescze nic nie widac bylo az sie przestraszylam, ale beta tego samego dnia przyrosla do 240:) ale u mnie inaczej wogole to liczone bedzie bo ciaza z invitro i defakto dzidziolek ma dopiero 15dni :)

Kakabaka lubi tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • nutka86 Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    U mnie jescze nic nie widac bylo az sie przestraszylam, ale beta tego samego dnia przyrosla do 240:) ale u mnie inaczej wogole to liczone bedzie bo ciaza z invitro i defakto dzidziolek ma dopiero 15dni :)
    oooo to podwójne gratki :-) super że się udało :-)

an1cR150g410020MDAxOTA2MWJ8NjQ2NjA5NGJsYXxqZXN0ZW0gdyBjaSYjMjYxOyYjMzgwO3kgOi0p.gif

• Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za drugim razem, ale w koncu po 8latach starań ;))

Kajaoli, Kakabaka, Ciapulinka lubią tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • nutka86 Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    Za drugim razem, ale w koncu po 8latach starań ;))
    ojej kochana to wielkie gratulacje napewno się strasznie cieszycie :-)
    na się udało w pierwszym cyklu nawet się nie spodziewałam ...

Kajaoli lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Kamilamila!!:-) duzo przeszlas, trzymam kciuki za ciebie.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny, teraz musimy czekac na pomyslne usg serduszkowe :)

aca8bc8284.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Widze, ze dzien sie rozpoczal w dobrym humorze.
    Wszystkie sie chwala swoimi sukcesami i ciesza sie nowym zyciem w nas powstajacym :)
    To i ja w takim razie dolacze do Gratulacji !
    Jestesmy silne zdolne i odwazne i wszystkie urodzimy zdrowiutkie rozowe dzieci :):)
    Tego Nam zycze!

Kakabaka, Viola, Kamilamila85, nutka86, MartaR.. lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie mi dziewczyny, czy też macie takie ataki bezsensownego wnerwa?
    Tak mnie kierowcy na ulicy denerwują, że mam ochotę trąbić na każdego i drzeć papę za byle co. Chyba, że faktycznie wszyscy zaczęli jeździć jak lunatycy przez te ferie. Wczoraj babka o mało mi w bok nie wjechała, bo postanowiła z pasa do skrętu w prawo jednak pojechać prosto, a dzisiaj koleś zawalił całe skrzyżowanie, bo chociaż nie miał miejsca, to wjechał na żółtym i nie mógł jechać dalej przez co zablokował wszystkich. W normalnych warunkach pomyślałabym "Co za baran" i tyle, a teraz miałam ochotę urwać mu lusterko :) A nie daj Bóg jak ktoś mi wymusi pierwszeństwo :) Masakra jakaś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 15:10

Kamilamila85, anka_a lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam ze humory to mam teraz ze ho, ho...moj biedny maz caly czas obrywa czy trzeba czy nie....mysle ze to sa tez nerwy spowodowane czekaniem na to USG serduszkowe, po tym mam nadzieje ze sie uspokoje.

Kakabaka wrote:
    Mój bąbelek też z IVF :)
    Dzisiaj mija 17 dni od zapłodnienia i 15 od transferu. Staramy się połowę tego czasu co Wy, bo czwarty rok nam leci.

Tak mnie kierowcy na ulicy denerwują, że mam ochotę trąbić na każdego i drzeć papę za byle co. Chyba, że faktycznie wszyscy zaczęli jeździć jak lunatycy przez te ferie. Wczoraj babka o mało mi w bok nie wjechała, bo postanowiła z pasa do skrętu w prawo jednak pojechać prosto, a dzisiaj koleś zawalił całe skrzyżowanie, bo chociaż nie miał miejsca, to wjechał na żółtym i nie mógł jechać dalej przez co zablokował wszystkich. W normalnych warunkach pomyślałabym "Co za baran" i tyle, a teraz miałam ochotę urwać mu lusterko :) A nie daj Bóg jak ktoś mi wymusi pierwszeństwo :) Masakra jakaś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 11:31

Kamilamila85, Kakabaka lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrecz chodzacego wnerwa wszystko mni denerwuje na maksa nie jestes sama hihihi

aca8bc8284.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Mój bąbelek też z IVF :)
    Dzisiaj mija 17 dni od zapłodnienia i 15 od transferu. Staramy się połowę tego czasu co Wy, bo czwarty rok nam leci.

Moje malnstwo to z zimowiska do mnie wrocilo po miesiacu czekania ;))

aca8bc8284.png
  • nutka86 Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziewczyny to samo przez ten tydz to miałam takiego nerwa że cały czas się z moim kłóciłam baaaa darłam się na niego jak nie wiem co heheh teraz już wiem skad te humorki :-)

Kamilamila85, Kakabaka lubią tę wiadomość

• Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja melise zaczelam wiadrem pic hihihi ;)

Kajaoli, Kakabaka lubią tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • Kajaoli Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wyzywam sie na administracji i krzycze na nich przez telefon :) takiego mam bzika:) mojemu kochanemu dwa razy sie oberwalo ale szybciutko mnie doprowadzil do porzadku swoim rozbrajajacym usmiechem... No i jak na takiego krzyczec? :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nutka86 Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak u was jest z kawką pijecie ?

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    Ja melise zaczelam wiadrem pic hihihi ;)

O o ! Wlasnie! Macie cos nietrujacego na uspokojenie? Bo podobno nie dobrze jest sie teraz denerwowac bo tworzy sie uklad narwowy u dziecka. Pomyslalam, ze zrobie sobie dzis medytacje i bede kontynuowac bo mam ostatnio troche trudnych rzeczy do zalatwienia i musze jakos przetrwac :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n wrote:

Przestalam bo mnie odrzuca smak i troche zapach, wydaje mi sie strasznie gorzka :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nutka86 Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Przestalam bo mnie odrzuca smak i troche zapach, wydaje mi sie strasznie gorzka :)
    ale myślę że taka leciutka z mleczkiem na zaszkodzi ?

• Viola Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pije bezkofeinowa. Przerobilam ten temat w poprzednich ciazach i po przeszukaniu internetu doszlam do wniosku ze bezkofeinowa jest najmniej szkodliwa. Wiadomo ze najlepiej byloby nie pic, ale ja bardzo lubie kawusie, wiec pije jedna, slaba, bezkofeinowa.

n wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 11:55

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ