Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Kobietki
o ciąży dowiedziałam się wczoraj robiąc badania krwi do ginka, bo okropnie bolały mnie jajniki i szczerze mówiąc myślałam, ze to jakieś zapalenie albo torbiel. Beta wyszła 18,54 w 11dpo. Jutro powtarzam badanie, bo tak zalecił mi lekarz... Strasznie sie martwie, ale mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Wizyte na NFZ mam w poniedziałek, ale tylko ewentulanie po skierowanie na badania, a na USG i prowadzenie ciąży prywatnie umówiłam sie dopiero na 24 lutego. Nie mam jeszcze pojecia jak wytrzymam tak długo,ale mam nadzieje, ze dam radę
Mam już córeczkę która ma 19 m-cy, o drugie maleństwo staralismy sie 7 m-cy. Mam 25 lat
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona i bede z Wami do końca
Anoolka moze zadzwon do lekarza, to niekoniecznie musi byc cos poważnego. Ewentualnie gin moze da cos na podtrzymacie ciąży.. Trzymam kciuki Kochana! Podobno plamienie moze sie pojawic w dniach spodziewanej misiaczki, a mnie w pierwszej ciązy i teraz bardzo boli podbrzusze..Kakabaka, Kajaoli, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki...zacznę może od tego że w poprzedniej ciąży wymiotowalam raz w 5miesiącu ciąży i dotarłam bez problemu do końca więc z tym wymiotowaniem to nie do końca tak że musi być teraz też mnie do tego nie ciągnie tylko głowa boli...
Anoolka kochana jedz do szpitala jak się plami to trzeba odrazu trzeba ratować fasolkę...
Byłam dziś z młodym w kinie prawie usnelam przy końcu ... Wyszłam a oczy ciężkie...Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Hej Stokrotka
Ja o swojej ciąży wiem od piątku, a wizytę mam dwa dni później niż Ty
Damy radę
Anoolka nic się babkami w szpitalu nie przejmuj. Teraz najważniejsza jesteś Ty i Twoje maleństwo!!!
A ja mam już wyniki. Beta z niedzieli była 110,6 dzisiaj (tj. po 48h)jest 230,5 czyli wydaje mi się jest bardzo dobrze
Zrobiłam też progesteron - wynik 25,49 ng/mlMartaR.., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki
ja na razie nie byłam na becie nie byłam u ginka (pierwsza wizyta we wtorek) zrobiłam test i wyszły dwie blade kreseczki
co do wymiotów to mam ogromną nadzieję, że tym razem mnie oszczędzą bo dwie wcześniejsze ciąże były straszne pod tym względem zwłaszcza z Kingusią
MartaR.., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo, widziałam Fasolindę dziś jest malutka i zajrzymy do niej za 4 tygodnie już jej będzie serduszko biło
MartaR.., Kajaoli, Kakabaka, moremi, caterinka lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Hejo, widziałam Fasolindę dziś jest malutka i zajrzymy do niej za 4 tygodnie już jej będzie serduszko biło
-
MartaR.. wrote:Malinowa to teraz musisz jej dać porządnie jeść jak malutka Ja idę w czwartek rano do lekarza będzie to początek 7tygodnia (6tydz1dz)
Idź i oglądaj ją daj znać jak byłoMartaR.. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:No pewnie...!!! Bym ją ubierała w takie ładne spódniczki i włosy czesała i Pola by miała na imię a Ty byś mała takiego kochanego rodzynka ale by był upragniony i miał by tyle bab obok i kochanego tatusia a tatuś syneczka
moje obie dziewczyny mają bardzo długie włosy i do tego kręcone
więc czasem tego czesania mam aż dość
ja bym chciała dać synkowi na imię Staś -
Ja w pierwszej ciąży chciałam dziewczynkę. Jak lezałam na patologii z zagrożoną ciażą to zamiast po usg sie cieszyć że z dzieckiem wszystko ok, to się rozpłakałam że to chłopak
A teraz nie wyobrażam sobie jak można mieć córkę! Ja chcę drugiego syna, chłopcy są super
Więc pewnie, na przekór będzie dziewczyna