Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
n wrote:cześć dziewczyny czy mogę do was dołączyć
dziś zrobiłam teścik no i wychodzi że w pazdzierniku przywitamy dzidziusia
Witaj n i gratuluje
a na kiedy masz wyznaczony wstepny termin? -
Witajcie, a ja juz nie spie od 2 godzin:-) Powiedzcie mi babeczki czy was tez bola kosci miednicy? Tzn. kosc ogonowa i boczne kosci od niej. Wczoraj pod koniec pracy myslalam ze juz nie wysiedze, a w domu musialam wziac nospe bo mi nic nie przeszlo mimo ze lezalam caly wieczor. Mam prace siedzaca, przy biurku calymi dniami, a w dodatku wczoraj pracowalam 9,5 godziny, bo tyle wszystkiego mam. Ale od dzisiaj odpuszczam, a jutro przynosze pilke i bede siedziec na pilce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 09:55
-
Viola wrote:N, mnie piersi az tak nie urosly i w sumie zaczely mnie bolec dopiero w ostatnia niedziele, a od wczoraj sa pelniejsze. Ale za to gonie w pewno ustronne miejsce co 5 minut;-)
-
Mnie cale szczescie tym razem brzuch w ogole nie bolal, ale ta miednica nap...strasznie. Pamietam ze tak mialam przy obu corkach, ale nie pamietalam ze az tak to dokucza. W poniedzialek na wizycie lekarz powiedzial ze mam tylozgiecie ( o czym przez cale swoje zycie nie wiedzialam) wiec moze to jest przyczyna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 09:51
-
Viola wrote:Mnie cale szczescie tym razem brzuch w ogole nie bolal, ale ta miednica nap...strasznie. Pamietam ze tak mialam przy obu corkach, ale nie wiedzialam ze az tak to dokucza. W poniedzialek na wizycie lekarz powiedzial ze mam tylozgiecie ( o czym przez cale swoje zycie nie wiedzialam) wiec moze to jest przyczyna.
-
Tak, bylam w poniedzialek, to byl 4w5d i byl sliczny pecherzyk. Na jednym zdjeciu mial 0,65 mm, a na drugim mial 0,88 mm. Teraz umieral ze strachu przed nast wizyta. Jak juz zobacze serduszko to sie uspokoje.
n wrote:to już byłas u dr? widział już coś?