Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Póki co jest dobrze
betaHCG z 06.02. 81,8 mIU/ml
betaHCG z 09.02 405,0 mIU/ml
Skopiowane z kalkulatora Belly:
"HCG podwaja się co 1 dni 7 godzin (31 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 237 mlU/ml (192.6%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo."
Ewcia_92, kaka470, patulla, Natikka123, kiti, Kimmy, Diddlina lubią tę wiadomość
-
Można pić kawę a wręcz jest wskazana jeśli mamy niskie ciśnienie... Ja tak mam i w pierwszej ciąży ginekolog kazał pić.08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
aaniluap wrote:Póki co jest dobrze
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo."
Superaaniluap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaniluap wrote:Póki co jest dobrze
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo." -
nick nieaktualnymgielka1983 wrote:Można pić kawę a wręcz jest wskazana jeśli mamy niskie ciśnienie... Ja tak mam i w pierwszej ciąży ginekolog kazał pić.
Także: ten, kto lubi kawę, może spokojnie filiżaneczkę czy dwie dziennie sobie strzelić
Ja kawy nie piję w ogóle, ponieważ od zawsze mi nie służy. Oj ale pachnie mi baaardzo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 12:14
mgielka1983 lubi tę wiadomość
-
A to że isę żapytam, Kimmy już nie prowadzi listy??????
Ja po wizycie, serducho bije...wszystko jest w porządku....następne wizyta za 4 tygodnie, a za 6 tygodni usg prenatalneaaniluap, patulla, Ewcia_92, Lola83, Natikka123, kiti, Demetria, smeg, Zgredek 12, Kimmy, Diddlina lubią tę wiadomość
-
theagnes87 wrote:A to że isę żapytam, Kimmy już nie prowadzi listy??????
Ja po wizycie, serducho bije...wszystko jest w porządku....następne wizyta za 4 tygodnie, a za 6 tygodni usg prenatalne08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
W poprzedniej ciąży jak i w tej piję jedną kawę z kawiarki z mlekiem rano. Ponoć można do 2 filiżanek dziennie.
aaniluap, super, że ładnie przyrasta
theagnes! Już za 6 tygodni...aż trudno uwierzyć.
Na to akurat jestem zła tutaj w DE. Moja ginekolog twierdzi, że jestem za młoda na prenatalne takie dokładne. Wizyta jak kazda inna trwająca 7 minut z USG.
-
nick nieaktualnytheagnes87 wrote:A to że isę żapytam, Kimmy już nie prowadzi listy??????
Ja po wizycie, serducho bije...wszystko jest w porządku....następne wizyta za 4 tygodnie, a za 6 tygodni usg prenatalne
Mogłabym pokombinować przy czymś takim tylko za bardzo nie mam jak. Bo ja korzystam tylko z telefonu. Wszystko robię na telefonie a właśnie Excel mi nie działa
A komputera w pracy nie chce do tego wykorzystywać
Jesli któraś by umiała coś takiego zrobić to byloby fajnie bo z ta lista jest dużo zabawy".
No a Bella zaproponowała, że może prowadzić listę i codziennie wrzucać. Także kwestia dogrania
Kochana, gratuluję serduszka!. Cieszę się razem z Tobą!
-
nick nieaktualnytheagnes87 wrote:Ewcia_92, dziękuję za wyjasnienie...
tyle piszecie że niesposób was nadrobić przy mojej dwulatce. Ja sama wczoraj nie miałam jak być z Wami na bieżąco i dzisiaj chyba z pół godziny nadrabiałam
. A dzisiaj byczę się w domku, pod kocykiem! Ha!