Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokument w exelu chyba fajna sprawa, teraz tylko wszystkie muszą się tam wpisać. Z tej listy z pierwszej strony i tak co nie które tylko raz były i dalej słucha zaginął. Bella jeżeli chce, to mogłaby codziennie dodawać np. kto ma wizytę danego dnia i np. dnia następnego.
Ps. Pierwsze maleństwo zaginęła nam, a wizytę miała dwa dni temu...
-
Cześć dziewczyny, pierwszy raz się witam na fiolotwej - dzisiaj beta w 12dpo wyniosła 15, także mam nadzieję że nie za wcześnie by się tu rozgościć
Kimmy, Diddlina lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Ja was podczytuje jak tylko mam chwile ale dzisiaj to mam taki senny dzień ze chyba musze się zdrzemnac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej ja nie napisałam nigdzie że nie będę już robić listy. Dałam propozycje zrobienia tabelki w exelu bo tam można kilka dodatkowych informacji wpisać.
Listę nadal będę robiła tak jak teraz. Jeśli się komuś nie podoba to przykro mi ale nie dogodne wszystkim w wyglądzie listy . Jeśli ktoś chce robić jeszcze inna listę to może zrobić ale nie widzę sensu i chyba źle zrozumialyscie mój postWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 15:03
-
Co do dziewczyn które się raz odezwały albo zniknęły to uważam że nie powinno się takich usuwać i ja nikogo nie zamierzam usuwać bo zawsze mogą jeszcze wrócić, nie akazdy ma czas codziennie na forum;)
A do tabelki w exelu i tak się wszystkie nie wpisze tylko te chętne. Nie zmusimy każdej żeby się tam wpisała ;
A tymczasem idę obejmować porcelaneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:24
-
nick nieaktualnyKimmy wrote:A tymczasem idę obejmować porcelane
hahahahhahaha
Edit: Przepraszam Kochana za ten śmiech, ale rozbawiło mnie Twoje stwierdzenie. Wiem, wiem - KARMA WRACA. Nie długo to ja będę ją obejmować
.
A tak ze szczerego serduszka, to szkoda mi Cię strasznie Bidulko... :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:29
Kimmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadlene88 wrote:Kochane trzymajcie kciuki jestem u lekarza w kolejce, przyjmuje od 15 stej a już jestem 4 hehe.czeka mnie tu siedzenie,dziwnie mi się kręci w głowie dziś oby to dobry znak...
. Oczywiście, że trzymamy!! Nie może być inaczej