Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie poznaje ten lek przed jutrzejszą wizytą...
I właśnie rozumiem wszystkie panikujace dziewczyny. Macie jakieś sposoby na zajęcie się czymś? Co mnie tak pochłonie i zapomnę o całym Bożym świecie do jutra?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 16:35
-
Kimmy wrote:Ja właśnie poznaje ten lek przed jutrzejszą wizytą...
I właśnie rozumiem wszystkie panikujace dziewczyny. Macie jakieś sposoby na zajęcie się czymś? Co mnie tak pochłonie i zapomnę o całym Bożym świecie do jutra?
I obowiązkowo melisaKimmy lubi tę wiadomość
-
Niestety nie nadążam za waszym tempem pisania
dlatego tak na szybko - mam nadzieję, że u wszystkich bez zmartwień , stresów i komplikacji . Mnie można zapisać na wizytę 21.02
I jeszcze drugi wynik hcg
1. 6.02.2017 -1422 (16dpo)
2. 8.02.2017 - 2971 (18dpo)
Przyrost o 104%
Więcej juz nie bede powtarzać hcgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 16:47
Kimmy lubi tę wiadomość
-
mamusie dziękuję za kciuki, serduszko jest, ciąża zywa wszystko w porządku, narazie duphaston zostaje 2x1.Wizyta za 2 tyg.Ciesze się jak nigdy dotąd.
Kimmy, patulla, Asiaa91, Natikka123, Diddlina, Ewcia_92, dżdżownica, kiti, kaka470, Demetria, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
-
patulla wrote:Rób na drutach, na szydełku
I obowiązkowo melisa
A szydełku i drutkow niestety nie posiadam. Chyba obejrzę sobie jakiś serial.madlene88 wrote:mamusie dziękuję za kciuki, serduszko jest, ciąża zywa wszystko w porządku, narazie duphaston zostaje 2x1.Wizyta za 2 tyg.Ciesze się jak nigdy dotąd.
-
wercia2601 wrote:Hej, moja trzecia beta to 2526
martwi mnie progesteron- mam 35.80 , a normy to 35-144...
Myślę, że nie masz powodów do paniki -
Kimmy i Plinka dziękuję tego samego wam życzę.Moj lekarz na moje słabe objawy mówi,tylko się cieszyć nic więcej.Mowi piersi opuchniete?a ja tak,Mówi;sikac chodzimy częściej a ja tak, pyta czy ziewam w ciągu dnia? A ja tak, a on a mówi pani że ciąża bezobjawowa i się oboje uśmialismy,A więc to normalne że jedne tylko lekko mdli a inne cały czas wymiotuja.
Kimmy lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:Beatka super. Progesteron też masz super! Co mają powiedzieć te dziewczyny które mają tutaj 5?
Natikka123, kiti lubią tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
wercia2601 wrote:Na prawdę jest ok? Robiłam go pierwszy raz i myślałam,ze jak jest tak bliziutko dolnej granicy,to że jest niedobrze. Ale są plusy,spanikowalam i zadzwoniłam do kliniki i babka słyszała,ze panikuje i przepisala mnie z pon na jutro na 17:30. Nagle miejsce się znalazło..