Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaroLove wrote:Dziewczyny A może napiszcie ile macie lat i która wasza ciąża? Jestem bardzo ciekawa
ja 28 i 2 ciąża (syn 4 letni)
. Długo wyczekiwane i bardzo intensywnie wystarane
.
Romciaa, KaroLove lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Ja właśnie siedzę i czekam na planową wizytę na usg mam na 17:30.
To moja pierwsza ciąża. A mam lat 27 (rocznikowo juz 28).
Plinka, poza tym jakie już?! Wiesz ile to jeszcze lat do 100?plinka lubi tę wiadomość
-
Ewcia_92 wrote:Oszalałaś
. hehe :*
bo dalej nie wierzę
-
Ewcia_92 wrote:Ja pewnie nie potrafiłabym do niej już iść i cieszyć się, bo już zawsze z tyłu głowy miałabym to jak mnie potraktowała..
. Ja dzisiaj dzwoniłam do swojej ginki, pochwalić się jej i uprzedzić, że nie długo się u niej zjawię to tak się ucieszyła jakby była moją matką, albo przyjaciółką. Tyle miłych słów od niej usłyszałam, że aż mi łezki popłynęły..
I to jest lekarz!
. Zresztą, to ona mnie mocno psychicznie ciągnęła do góry w czasie starań o naszą Perełkę
Dokładnie o tym mowiędobry lekarz to nie tylko doświadczenie i certyfikaty na ścianie . W tym wypadku raczej każdy inny gin byłby lepszy - przynajmniej taki od którego nie wychodzisz rozchwiana emocjonalnie, zwłaszcza ze ciąża rozwija sie dobrze. Powinnaś wyjsć rozpromieniona z tego gabinetu !
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
Tydzień temu miałam w normie, teraz przekracza o 10 jednostek normę. Ciągnie mnie ta torbiel cały czas i nie mogę leżeć na tej stronie i to mnie zaczyna stresować, mam wrażenie jakby się powiększyła bardzo... może pojadę po 18 na dyżur żeby sprawdzić czy wszystko jest ok...
Co do pytania, to mam 25 lat, 2 ciąża, 1 niestety stracona. -
nick nieaktualnyKaroLove wrote:mąż też mnie wysmial ale muszę (bo się udusze) sprawdzić te 2 kreskę i zostawić sobie tescik z dwiema grubymi krechami na pamiątkę
bo dalej nie wierzę
. Uwierz, uwierz, bo już za kilka miesięcy będziesz tulić Bobaska
KaroLove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka1990 wrote:Ja tez mam czesto torbiele na jajnikach...
Ale nikt mi nigdy nie mowil zeby zbadac marker nowotworowy..
A to jest taka torbiel jak po niepeknietym pecherzyku czy po prostu jakas inna ?
Zestresowalam sie..
No gin twierdzi, że ta torbiel z ciałka żółtego powstała. A ten marker ze względu na ciąże, tak to pewnie bym dostała jakieś leki na tą torbiel i bym tylko usg sprawdzała... sama nie wiem, moja gin jest średnia, tak mi się wydaję i dziwnie tłumaczy... -
nick nieaktualnynadziejastru wrote:No gin twierdzi, że ta torbiel z ciałka żółtego powstała. A ten marker ze względu na ciąże, tak to pewnie bym dostała jakieś leki na tą torbiel i bym tylko usg sprawdzała... sama nie wiem, moja gin jest średnia, tak mi się wydaję i dziwnie tłumaczy...
-
Ewcia_92 wrote:To może rozważ zmianę lekarza?
Zmieniam, ale pierwsza wizyta dopiero w połowie marca, zapisywałam się na początku stycznia, długo się czeka bardzo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny boli którąś z Was kręgosłup w krzyżu? Mnie dzisiaj zaczął ćmić i nie wiem, czy to efekt drzemki na kanapie, czy coś się dzieje... Chciałam też zapytać czy robiłyście cytologię - u mnie wynik niepokojący, bo stan zapalny
Odpowiadając na pytanie - mam 24 lata, pierwsza ciąża, planowana, a udało się już w 2 cs -
KaroLove wrote:Dziewczyny A może napiszcie ile macie lat i która wasza ciąża? Jestem bardzo ciekawa
ja 28 i 2 ciąża (syn 4 letni)
27 lat i pierwsza ciąża
Marzę o takiej niespodziance jak u Kimmyalbo chociaż bliźniaki
ale szanse mam bliskie zeru
KaroLove lubi tę wiadomość