Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejastru wrote:A ja się popłakałam, bo mąż mi przyniósł wyniki i ten marker nowotworowy CA125 wzrósł i przekracza już normę, więc boję się, że jeszcze jakiś nowotwór będę miała
moja gin ma dzisiaj urlop i wyłączony telefon, nie mam z kim tego omówić
Progesteron 31,04. Beta wynosi 25830,7. Co myślicie? W poniedziałek powtórzyć, żeby zobaczyć przyrost?
A dlaczego badalas marker niwotworowy? Cos lekarza zaniepokoilo ze zlecil?3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
nadziejastru wrote:A ja się popłakałam, bo mąż mi przyniósł wyniki i ten marker nowotworowy CA125 wzrósł i przekracza już normę, więc boję się, że jeszcze jakiś nowotwór będę miała
moja gin ma dzisiaj urlop i wyłączony telefon, nie mam z kim tego omówić
Progesteron 31,04. Beta wynosi 25830,7. Co myślicie? W poniedziałek powtórzyć, żeby zobaczyć przyrost? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natikka123 wrote:Jestem już po wizycie. Serducho bije 129/86 tętno 78. Crl 3 mm ys 0,4 cm a GS 15,6 mm. Ogólnie to lekarka mi tak ciśnienie podniosla że dopiero do siebie doszłam. Spytalam bo to moja pierwsza żywa ciaza i nie znam się kiedy słucha się bicie serca a ona zaczęła wrzeszczec że mam początek ciąży i ze jeszcze wymyślam i ze ja denerwuje. Ze mi pokazała że jest i że ma dość mojej paniki że zachowuje się jak dziecko bo kazała mi pokazać na zdjęciu gdzie mi pokazywała że serce jest a ja nie umiałam z nerwow więc stwierdziła że nie słucham i nie rozumie mojego panicznego zachowania. A jak powiedziałam że boję się by powtórki z poronienia nie było to mi powiedziała że powinnam zamiast być w ciąży to iść do psychiatry. Z nerwow nie powiedziałam że mi się dupaston kończy i zostałam bez recepty. Wizytę mam za 2 tyg a tabletki na 5 dni. Nie mogę zmienić lekarza bo ona jest najlepsza w mojej okolicy.
I tak zmieniłabym ta wiedźmę na twoim miejscu . Nie wiem czy taka najlepsza skoro kobietę w ciąży doprowadza do takiego stresugłowa do góry
-
Natikka123, zmień lekarza. Inaczej przed każdą wizytą będziesz się bała wyników usg i reakcji tej pseydo lekarki. Jakby mój tak zaregował, to już mu trzaskam drzwiami w gabinecie. A czasami lekarz o mniejszej ilości opinii jest super fachowcem i życzliwym człowiekiem. Mój mi nie mówił o swoich obawach i jestem mu wdzięczna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 17:18
-
nadziejastru wrote:Mam torbiel na jajniku prawym i się powiększa...
Ja tez mam czesto torbiele na jajnikach...
Ale nikt mi nigdy nie mowil zeby zbadac marker nowotworowy..
A to jest taka torbiel jak po niepeknietym pecherzyku czy po prostu jakas inna ?
Zestresowalam sie..3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
nick nieaktualnyEmciaem wrote:I tak zmieniłabym ta wiedźmę na twoim miejscu . Nie wiem czy taka najlepsza skoro kobietę w ciąży doprowadza do takiego stresu
głowa do góry
. Ja dzisiaj dzwoniłam do swojej ginki, pochwalić się jej i uprzedzić, że nie długo się u niej zjawię to tak się ucieszyła jakby była moją matką, albo przyjaciółką. Tyle miłych słów od niej usłyszałam, że aż mi łezki popłynęły..
I to jest lekarz!
. Zresztą, to ona mnie mocno psychicznie ciągnęła do góry w czasie starań o naszą Perełkę