Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Też bym zjadła, ale nie chce mi się przygotowywać nawet, dziś to taka zamulona jestem, że hej (wisiałam na kiblu kilka razy)
O pomidory z cebulką uwielbiam, tylko, że teraz ciężko o dobrego pomidora...
KaroLove, Anuśka19 lubią tę wiadomość
-
KaroLove wrote:a jadlam dzis akurat kurczaka z przyprawami na ostro
ahh..
a Ty jakie mialas zachcianki w poprzednich ciazach?
ja w 1 nie mialam smaka na mieso a na owoce, sok pomaranczowy schodzil u mnie litrami, mandarynki, pomarancze, musztarda. brak mdlosci i chodzilam spokojna jak oaza
teraz: mieso, ostre rzeczy, od owocow raczej mnie odrzuca, sok pomaranczowy za kwasny (ten co zawsze), chodze strasznie nerwowa, mam mdlosci i cera mi sie pogorszyla. w 1 nie zauwazylam zmian na twarzy.
z synem...na początku owoce,duzo owoców i warzywa... w późniejszym czasie gotowany kurczak... potrafiłam całego zjeść na raz z potrawka
Był ze mnie żarłok,ale 7kg tylko przybrałam -
nadziejastru wrote:Też bym zjadła, ale nie chce mi się przygotowywać nawet, dziś to taka zamulona jestem, że hej (wisiałam na kiblu kilka razy)
O pomidory z cebulką uwielbiam, tylko, że teraz ciężko o dobrego pomidora... -
Anuśka19 wrote:Kimmy nadrabia zaległości z wątku
hahah kurczczek masz lekturke
Po moim porodzie ktoś inny będzie musiał przejąć listę bo ja nie dam rady. Może jakaś osoba co ma termin pod koniec miesiąca?
Mam jeszcze pytanie. Czy mam wam zmieniać te terminy z om na te co wam wyszły podczas usg? Bo na razie zmieniałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 23:27
-
Kimmy wrote:Żebyś wiedziała... Ja to na kartce już zaczęłam zapisywać i potem za jednym razem wszystko wpisuje ale i tak ciężko.
Po moim porodzie ktoś inny będzie musiał przejąć listę bo ja nie dam rady. Może jakaś osoba co ma termin pod koniec miesiąca?
Mam jeszcze pytanie. Czy mam wam zmieniać te terminy z od na te co wam wyszły podczas usg? Bo na razie zmieniałam -
KaroLove wrote:mi lekarz powiedzial ze nie bedziemy sie sugerowali tym z usg tylko z miesiaczki. wiec ja zostaje na 17 pazdz.
Dobra to ja zostawiam te z om a jak ktoś chce żeby mu zmienić na ten termin z usg to niech wtedy napiszębo nie wyrobie
-
Kimmy wrote:Akurat prawie zmieniłam na 13. :p
Dobra to ja zostawiam te z om a jak ktoś chce żeby mu zmienić na ten termin z usg to niech wtedy napiszębo nie wyrobie
i tak bede predzej rodzila zapewne
:*
-
Kimmy wrote:Akurat prawie zmieniłam na 13. :p
Teraz mdłości wcale .może jak nie zjem na czas lekko mnie mdli... ból piersi niedopisania nigdy nawet na @ mnie nie bolały... no i teraz żrem nie jem od samego początku... w normalnym stanie starczyło by mi na tydzieńhaha