Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimmy dla pocieszenia Ci napisze ze kazda mnoga ciaza konczy sie szybciej.....mam sporo znajomych co maja bliznieta i w rodzinie blizniakow kilka. ale nie martw sie!
Kimmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lovka wrote:wygląda na to, że to początki - 5 tydzień. Ostatnia miesiączka była 20 stycznia, z owulacją trudno ocenić - wydaje mi się że była wcześniej niż wcześniej zakładałam, gdzieś 10dc (cykle 28-dniowe).
póki co mam dwa wyniki bety
17.02 - 699
20.02 - 2177
Mam za sobą jedną ciążę biochemiczną i pamiętam smak tamtego rozczarowania, więc odbierając dzisiejszy wynik jednocześnie się cieszyłam i obawiałam czy wszystko tym razem się uda.lepiej isc w 6-7 tyg
-
Kimmy wrote:Chciałabym jak taki niedźwiadek zapasc w sen zimowy i obudzić się po 30 tygodniu ciąży.
Dowiedziałam się dzisiaj, że cc prawdopodobnie czeka mnie już w 32-33tc. Boże to tak szybko przecież -
Zielona_konczynka wrote:Dzisiaj budziłam się co godzinę a od 5 już nie śpie wcale. Mam już tak od kilku dni.
A Wy jak tam? jak samopoczucie dzisiaj?ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
Dziewczyny a po wizycie wczorajszej wszystko ok. Pęcherzyk 15 mm. Jest zarodek i bijące serduszko. Za 2 tyg jeszcze jedno kontrolne usg. Ale jestem juz spokojniejsza. Wiem przynajmniej ze nie mam pozamacicznej czy pustego jaja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 08:02
Diddlina, Kimmy, Natikka123, dżdżownica, nadziejastru, E_w_c_i_a, 0202oliwcia, Mamao, Bella_Bella, patulla lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
Hej.
Nie wiem czy ktoś jeszcze ma wizyty? Na liście zapisana jest emciaem i karola_aa na dzisiaj
Morenadenna takuprzedzjac kolejne pytanie. Tak, okazało się że były już kiedyś w rodzinie bliźniaki nawet dwa razy u prababci mojej babci
Sasanka1990 jak żyjesz? Jak opracujesz nowy sposób na mdłości to koniecznie powiedz
-
Nieśmiała wrote:Dzien dobry.
Czy któraś z Was bierze luteine? Jesli tak to jakie dawki i ile razy dziennie? Czy mialyscie robione jakies badania przed przepisaniem?
Hej:) ja kiedyś brałam 2×2 i żadnych badań nie miałam chyba. Teraz biorę prolutex.