Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój gin prywatny pracuje w łodzi i do nas przyjeżdża raz na tygodniu tylko w soboty wiec nie mam z tym najmniejszego problemu no i oczywiscie nie mam zamiaru sie przyznawac temu na NFZ ze chodze prywatnie no bo po co
Ja mam grupę krwi oznaczona z przed 5 lat prawie i gin nie robi z tym żadnego problemu jak mu pokazalam to powiedział ze ok tylko najwazniejsze żeby na wyniku był PESEL podanyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 17:15
mana lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mana wrote:Ja tez mam oznaczona ale z przed 6 lat to juz za stary wynik.
Ale wynik grupy krwi jest wazny cale zycie
Grupa krwi sie nie zmienia
Ja tez mam sprzed kilku lat i lekarka dokladnie tak mi powiedziala jak wyzej napisalam
Szkoda kasy i kłucia na kolejne oznaczanie grupy krwi3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Hej , ja zaliczyłam dziś rzyganko
od rana męczyły mnie mdłości, poszłam sobie ulżyć. Za bardzo dziś apetytu nie mam, nawet jak pomyślę o jedzeniu, to mnie mdli
A tak narzekałam na brak objawów... Źle mi było ?
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
dzis ide na pierwsze usg,wiem,ze wczesnie ale naczytalam sieco ciqzy zasniadowej i schizuje...mam duzy brzuch...serio mam normalnie ciazowy brzuch,to moja 4 ciaza wiec macica szybko sie rpzciaga ale zeby az tak,przy 3 dziecku spory brzuch juz mialam w 9 tyg...
-
Zielona_konczynka wrote:a ma któraś z Was konflikt serologiczny?
U mnie jest. Ja mam A Rh -, a mój B Rh+, ale nie mam przeciwciał skierowanych przeciwko Rh , więc na razie ok03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
nick nieaktualnyalmaanies wrote:U mnie nie ma szans, żeby na dyżurze pójść do toalety a co dopiero na lekcji. Dyrekcja często chodzi i sprawdza, czy jest nauczyciel, więc nie ma opcji, jedynie poprosić kogoś aby stanął na sekundę (ale to tyczy się tylko przerw)
U mnie w szkole jeszcze nikt nie wie o ciąży, w ogóle jeszcze nikt prócz narzeczonego nie wie.
Nie planuję póki co nikogo powiadamiać, dopiero jak będzie widać brzuch
Tak długo masz zamiar czekać? Ja mówię w pracy najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu. O ile na wizycie 1 marca zobaczymy serduszko
-
Lekarz mówił, że pierwszej ciąży nie dotyczy konflikt. Dotyczy to ewentualnie kolejnych. Ale przy porodzie pierwszego , jeśli dzidzia będzie miała Rh + dostają mamusie szczepionkę w pupę z myślą o następnej ciąży. Dziś konflikt serologiczny to już nie problem, to nie średniowiecze03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
mana wrote:Oliwcia a skąd jestes?
Morenadenna jak ta dzisiejsza wizyta ma Cie uspokoić to idź i niczym sie nie przejmuj trzymam kciuki
Sasanka zgadzam sie z toba w 100%twój nick świadczy o tym ze jesteś z 1990 r?? Jeśli tak to mamy ten sam rocznik
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
0202oliwcia wrote:Kochana ja jestem z Włocławka woj. Kujawsko-pomorskie a ty??
Morenadenna jak ta dzisiejsza wizyta ma Cie uspokoić to idź i niczym sie nie przejmuj trzymam kciuki
Sasanka zgadzam sie z toba w 100%twój nick świadczy o tym ze jesteś z 1990 r?? Jeśli tak to mamy ten sam rocznik
Ja jestem z 1992 r
Nick jest przypadkowy bo zakladal mi to konto mąż a on jest z 1990 r3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
Morenadenna wrote:ale wy mlodziutkie
Ja zawsze chcialam byc młodą mamą.. moje marzenia nietety sie nie spełniają tak jak sobie tego zyczylam
Zaczelam sie starac o Malucha jak skonczylam 20 lat i tak sie bujam do tej pory.. a za chwile stuknie 25..
Modle sie zeby ten Okruszek w brzuszku juz ze mna został bo nie mam juz sił ani zdrowia do dalszej walki3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
Sasanka1990 wrote:Ja zawsze chcialam byc młodą mamą.. moje marzenia nietety sie nie spełniają tak jak sobie tego zyczylam
Zaczelam sie starac o Malucha jak skonczylam 20 lat i tak sie bujam do tej pory.. a za chwile stuknie 25..
Modle sie zeby ten Okruszek w brzuszku juz ze mna został bo nie mam juz sił ani zdrowia do dalszej walkija piersze urodzilam w wieku 21
smeg lubi tę wiadomość
-
Natikka123 wrote:Widać każdy lekarz myśli co innego. Moja gin odkryła u mnie tarczyce i tak od początku mnie z tym prowadzi i od razu po telefonie kazała wrócić do leków i nie ryzykować zdrowia fasoliny. Nie wiem czy wy jodid też bierzecie ?
Pierwsze maleństwo, dobrze że się odezwałaś, wiele dziewczyn tu o Ciebie pytałoA jak tam tatuś dziecka, już bardziej Cię wspiera?
Sasanka, i tak przecież jesteś bardzo młodą mamąJa w liceum planowałam, że wieku 25 lat już będę wielokrotnie dzieciatą mężatką, a tu zaraz 28 mi stuknie, ślubu brak i dopiero pierwsza ciąża
Ale i tak się czuję młoda
Gdańsk, 31 l., kp -
Morenadenna wrote:25 jestes bardzo mloda
ja piersze urodzilam w wieku 21
Tez chcialam urodzic w wieku 21... wiec 25 to juz dla mnie nie jest mloda mama
Pewnie ze na przestrzeni kobiet ktore ok 40 roku zycia rodza pierwsze dziecko to jestem mloda, ale to dla kazdego jak widac pojecie wzgledne
Po prostu kazdy ma jakies swoje wyobrażenia i dla mnie "mloda mama" to wlasnie taka 20latka
3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
smeg wrote:
Sasanka, i tak przecież jesteś bardzo młodą mamąJa w liceum planowałam, że wieku 25 lat już będę wielokrotnie dzieciatą mężatką, a tu zaraz 28 mi stuknie, ślubu brak i dopiero pierwsza ciąża
Ale i tak się czuję młoda
Hehe, tez myslalam ze w wieku 25 lat bede miala gromadke dzieciaczkowa ślub juz daaawno na mną
3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*]