Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny. Mam do was pytanie bo juz zaczynam sie martwic. Jestem w 9tyg ciąży i w ogole nie czuje zmeczenia. W dzien nie zasne a w nocy czasem budze sie pare razy a najgorsze jest to ze budze sie ciagle o 5:30 nad ranem i nie moge zasnac. To trwa juz pare tyg. Ma tez któraś z was tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 08:24
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
cześć Mayes
ja przez pierwsze kilka tygodni spałam w ciągu dnia niemalże od obiadu do wieczora, ale w nocy potrafiłam się budzić i nie móc zasnąć. teraz nadal chwyta mnie zmęczenie, ale jest już zdecydowanie mniejsze, więcej jest tych dni kiedy mam energię do działania
myślę, że nie masz co się sugerować objawami innych dziewczyn, bo to sprawa indywidualna. a byłaś na usg?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Suri pewnie ze bylam na usg. Mialam juz 4 razy robione i z maluszkiem wszystko ok bylo. Kolejne usg 16 marca.Biore też kwas foliowy 5mg moze to przez ten kwas . Nie mam pojecia albo przez to ze czesto w ciagu dnia odpoczywam na sofie ale nie zasnęAniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes prawidłowym objawem jest zarówno zmęczenie jak i więcej energii i jego brak więc nic się nie denerwuj! Stres jest najgorszym co możemy zafundować naszym maluszkom, każde objawy lub ich braki są prawidłowością! Każda ciąża jest inna nawetu tej samej mamywięc nie ma się co porównywać
Dziewczyny cieszcie się tym pięknym stanem i myślcie pozytywnie to potrafi zdziałać cuda
a objawów jeszcze wszystkie doświadczymy i to milion przeróżnych przez te 9mies
Kimmy lubi tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:A ja nie wytrzymałam do 7 marca i jadę dziś na 17.40 na wizyte. Strasznie się stresuje
A coś się dzieje czy po prostu musisz dla świętego spokoju skontrolować?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:A coś się dzieje czy po prostu musisz dla świętego spokoju skontrolować?
Niby nic się nie dzieje, ale jakaś taka niespokojna jestem. I od kilku dni zauważyłam że wystarczy że o coś się lekko uderze to mi siniaki wychodzą. Może wit K mi brakuje? -
India26 wrote:ehh... ostatnio co noc wstaje 2 razy na siku... w ogóle się nie wysypiam przez to, cały dzień jestem nieprzytomna. Też tak macie? Jak wstawałam raz to jeszcze jako tako było, ale teraz to masakra jakaś. Do tego mam okropne koszmary...
Mam trochę lepiej, bo wstaję raz, za to ledwie się dotaczam do kibelka i potem leci i leci... aż przysypiam na klopieCo do koszmarów to nie mam póki co, myślę, ze tu dużą rolę odgrywa nastawienie. Może spróbuj wybudzić tatusia i się wygadaj, może pomoże Ci się to uspokoić?
-
Cześć Wam dziś
Ja byłam rano na badanich z krwi, wyniki odbiorę w przyszłym tygodniu i od razu na wizytę, trochę się zaczynam martwić czy ciąża rozwija się prawidłowo czy powtórka z tamtego roku -
nadziejastru wrote:Cześć Wam dziś
Ja byłam rano na badanich z krwi, wyniki odbiorę w przyszłym tygodniu i od razu na wizytę, trochę się zaczynam martwić czy ciąża rozwija się prawidłowo czy powtórka z tamtego roku
trzeba myśleć pozytywnie, dziś wyczytałam w cotygodniowych informacjach o ciazy, że już po 9 tygodniu ryzyko poronienia znacznie spada i tego się będę trzymać
ja też wczoraj zrobiłam wszystkie badania I trymestru i mam już wyniki. idę 10 marca na wizytę. a Ty kiedy?
dżdżownica całkowicie Cię rozumiem, ja też wolę iść i sprawdzić niż się niepotrzebnie denerwować.baassiia lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nadziejastru wrote:Cześć Wam dziś
Ja byłam rano na badanich z krwi, wyniki odbiorę w przyszłym tygodniu i od razu na wizytę, trochę się zaczynam martwić czy ciąża rozwija się prawidłowo czy powtórka z tamtego roku
Nadziejastru nie ma teraz coś się nakręcać, jak dotarłyśmy do tego momentu to musi być teraz tylko dobrze. Mam takie pytanie, może już gdzieś padło, w opisie masz aniołka 12t, były jakieś objawy, że coś się dzieje nie tak? czy dopiero USG wykazało?
endometrioza
06.2016 ciąża biochemiczna
09.2016 ciąża biochemiczna -
melonek wrote:O kurczę, no słyszałam, że te pierwsze badania są bardzo drogie ;/ a mogłabyś mi napisać jakie badania robiłaś?
przesyłam Ci zdjęcie z cenami badań, które ja zrobiłam z polecenia lekarki :
https://zapodaj.net/7855fa5018052.jpg.html3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Suri2016 idę 7 marca na wizytę,a później 13 marca (inna doktor, czekałam prawie 4 miesiące na wizytę u niej i prawdopodobnie zmienię ja na prowadzenie ciąży)
Karola27
Właśnie nie miałam żadnych objawów, szłam szczęśliwa na kolejną wizytę i okazało się, że serce nie bije już od 3 tygodni...