Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jezuuu skąd 23 dni? 8 dni różnicy "tylko" albo aż.
Umowie sie jeszcze do innego. A 30 mam te prenatalne. Boże oby było okej....choć mój ginek strasznie wystraszony jest a tu on mnie uspokajal ze okej itp.
-
nick nieaktualnyKaro będzie dobrze! Dlaczego miałoby być inaczej? Widziałaś serduszko, z Tobą jest wszystko ok, wiec nie ma sie co martwić. Warto jednak sprawdzić u kogoś innego jak to zeczywiscie jest. Ale nie martw się na zapas! Fasolki nie lubią jak sie mama martwi
-
Mi gin mówił że to tylko statystyka. A jak ma słaby sprzęt to wystarczy że lekko źle kursorem zaznaczy i już wielkość jest trochę mniejsza. Ja miałam na pierwszym usg tak samo z OM i z usg. Na drugim że jest o 2 dni młodsza, a na trzecim że o dwa dni starsza. Także KaroLove nie denerwuj się
-
Dzięki :*
Lola az do 2 tyg? Wow.....
Teraz tak trzeźwo myśląc. Dobrze ze to serduszko widzialam bo gdyby to, to nie wiem co by było ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 16:40
-
Hej wszystkim w tym pięknym dla nas dniu. Byłam na USG, serduszko pięknie bije, na motion Pani gin podała że FHR ok 150
Dzidzia odpowiada wiekowi ciąży idealnie, i już wygląda na zdjęciu, naprawdę jak mały ludek. Ma 3,64 cm i termin 1 października. Dzidzia się ruszała
Przepiękny widok i warty każdego rzygania jakie miałam i każdego ciężkiego dnia. Wzruszyłam się niesamowicie!
dżdżownica, Kimmy, nadziejastru, kiti, 0202oliwcia, patulla, Natikka123, Paaat1988, E_w_c_i_a, PazdziernikowaMama lubią tę wiadomość
-
KaroLove wrote:Hej byłam na wizycie. Jestem z jednej strony szczęśliwa a z drugiej załamana.
1. Widziałam serduszko, mam kartę ciążowa już.....
2. Dzieciątko jest mniejszei tu rycze.....ma 9 mm . Lekarz mowi ze mam się nie przejmować absolutnie bo on aż takiego dokładnego sprzętu nie ma (może być większa dziecko) i ogólnie mam się nie przejmować bo żyje i jest okej.
Tylko powiedzcie jakwg usg TP na 25.10 a z om 17.10 dajcie mi jakiegos kopa w dupe i powiedzcie ze jest ok bo sie zaplacze
-
Hej
Karolove na wrześniówkach mamy Zubii, która ma 2 tygodnie różnicy pomiędzy om a usg. Owulacja była później
Także może u Ciebie również?
Na moim pierwszy usg były 4 dni różnicy, a teraz dzidzia dogoniła.
Także uszy i cycki do góryWszystko będzie ok
-
Cześć dziewczyny. Gratuluję wszystkim pozytywnych wiadomości :*
KaroLove nie przejmuj się taka różnica. Jak widzisz więcej jest takich dziewczyn z tygodniowa czy nawet większą różnica między om a usg.
Ograniczam forum bo pewne wiadomości bardzo źle na mnie wpływają. I dzisiaj już mam ochotę pójść szybciej na wizytę
W miarę możliwości będę uzupełniać listę na bieżąco ale nie będę się na razie tyle udzielać
-
Mam niestety to samo. Trochę fiksuję jak zaczynam się udzielać na forum więc mogę powiedzieć od siebie, że każdej z Was kibicuję ogromnie! Cieszy mnie każda Wasza dobra wiadomość, ale te złe okropnie na mnie wpływają. Z tej też przyczyny poszłam na usg dwa tygodnie wcześniej. Jestem z Wami i naprawdę mam nadzieję, że październik będzie miesiącem kiedy pokażemy swoje maluchy
A tymczasem wybaczcie jak niewiele będę pisać.