Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
0202oliwcia wrote:Jak się dziś czujecie kobietki ?? U mnie zamiast się poprawiać to mam wrażenie ze jest coraz gorzej mdłości cały czas meczach jest po 18 a ja juz zasypiam na stojąco makabra od 2/3 dni tak mam ze jak tylko się szaro na dworzu robi to tak mi się spać chce ze glowa mała a w ciągu dnia to juz swoja droga nie wiem chyba wiadro wody na głowę mi potrzebne
Skąd ja to znam... kilka dni nic mnie nie męczyło, a dziś jak dowaliło to jeszcze mnie trzyma, a zawsze kolo 13-14 puszczało... do tego boli mnie dxisuaj brzuchjutro mam wizytę, tak cholernie się boję
nie umiem tego opanować, powtarzam sobie że wszystko jest ok ale i tak w głowie czarne myśli
Jeszcze przed chwilą się dowiedziałam, że koleżanka poroniła i w poniedxialek miala zabieg... ech..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 18:44
-
U nas wszystko cudownie
maluszek rośnie dzisiaj 23 mm
Kamień z serca .. Badania prenatalne na ostatni tydzień marca mam umówić..
nadziejastru, E_w_c_i_a, 0202oliwcia, A może by..., kiti, dżdżownica, patulla, Natikka123, Bella_Bella, Kimmy, Demetria, czekajacanacud1, Mamao, mana lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny udanych wizyt
KaroLove nie przejmuj się niczym, dzidziusiowi serduszko bije to znaczy, że jest silny, jeszcze zdąży urosnąć
Kimmy nie smutaj, masz silne zdrowe dzieciaczki :*Paaat1988 lubi tę wiadomość
-
nadziejastru wrote:Gratulacje dziewczyny udanych wizyt
KaroLove nie przejmuj się niczym, dzidziusiowi serduszko bije to znaczy, że jest silny, jeszcze zdąży urosnąć
Kimmy nie smutaj, masz silne zdrowe dzieciaczki :*i oby był zawsze już silny...ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 19:17
-
KaroLove wrote:Kitti A byłaś znów u lekarza? Dziecko nadgonilo? Czy cały czas wychodzi ze ciąża mniejsza?
KaroLove lubi tę wiadomość
-
Eh a mówią że kobiety w ciazy nie powinny się stresować haha....z tego wszystkiego Wam zapomniałam napisać ze muszę prowadzić zeszyt i zapisywać ciśnienie rano, po południu i wieczorem........ dziś miałam u lekarza 140/90 :o
-
co do mniejszego zarodka to na bank nie oznacza,ze dziecko urodzi sie mniejsze,na tym etapie wszystkie rosna tak samo.owulacja byla pozniej i tyle,ja bym nie szla znow na usg tylko odczekal minimum tydzień.
ja dzis sie czuje o niebo lepiej,wyskakalam sie na tancach
-
a jest mozliwe ze zarodek akurat sie ruszyl i lekarz w nieodpowiednim momencie zrobil zdjecie?
a tak wracając do fasolki...jak ja mi pokazywal to widzialam zarys główki i brzuszka i to serduszko tam ahhWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 20:15
-
Morenadenna wrote:bedzie dobrze:) dziewczyny czy wy wszystkir jestescie po jakis przejsciach,ze tak sie stresujecie?i nie pytam zlosliwie
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Morenadenna wrote:bedzie dobrze:) dziewczyny czy wy wszystkir jestescie po jakis przejsciach,ze tak sie stresujecie?i nie pytam zlosliwie
Ja jestem po ciąży obumarłej. Ale staram się teraz nie siać paniki, wiem, że stres jest naprawdę najgorszy dla dziecka teraz. Czekam po prostu na kolejną wizytę, która mam w poniedziałek. Owszem, pewnie będzie to w jakimś stopniu stresujący dzień bo na tym etapie w poprzedniej ciąży dowiedziałam się, że maleństwo nie żyje... Ale jestem dobrej myśli. Bo teraz serduszko bije mocniej i jest większe maleństwo. Wtedy był 6 dni do tyłu.