Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro lecę samolotem i trochę się cykam. Lekarz mi powiedział, że nie widzi żadnych przeciwwskazań ale i tak się boję, że mnie brzuch zacznie boleć w samolocie i nic nie będę mogła zrobić. Na szczęście lot dosyć krótki bo niecałe 2 godziny14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
Demetria wrote:Jutro lecę samolotem i trochę się cykam. Lekarz mi powiedział, że nie widzi żadnych przeciwwskazań ale i tak się boję, że mnie brzuch zacznie boleć w samolocie i nic nie będę mogła zrobić. Na szczęście lot dosyć krótki bo niecałe 2 godziny
Praca czy wakacje? -
dżdżownica wrote:Praca czy wakacje?
no ale to będzie hardcore bo w niedziele rano mamy już samolot z powrotem
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
A może by... wrote:a powiedzcie jak Wasze brzuszki? Ja swojego już wciągnąć nie mogę i myślę, że mam kilka cm więcej.
Ja tam wizualnie nie widzę zmiany,ale mam takie jedne spodnie z wysokim stanem i w pracy musiałam siedzieć rozpięta bo nie dałabym rady. Po powrocie ładnie je schowałam na dno szafy. -
Cześć kochane, dawno się nie odzywałam, ale czytałam Was na bieżąco
Ten tydzień obfituje w mdłości, co za szczęście że mam L4, bo nie wyobrażam sobie w tym stanie pracować...
Też tak macie że jesteście głodne i macie ochotę tylko na jedną konkretną rzecz? Ja się prawie wściekam jak nie mam tego czego mi się zachceDziś trochę żołądek mi się naprawił i w końcu trochę zjadłam
Jutro mam w końcu wizytę, mam nadzieję że trochę kg mi doszło, bo na ostatniej okazało się że mam 50,6kg, normalnie aż wstyd, bo mam 173 wzrostu... Co do brzuszka to mam tylko wystający po zjedzeniu solidnego posiłku,a gdy się budzę rano to jest wklęsły
Za mną ciężka noc, mąż zabrał mnie na randkę i tak się objadłam że żołądek i jelita cierpiały
Mam nadzieję że po jutrzejszej wizycie będę mogła się pochwalić pięknym zdjęciem i powiecie mi kogo się spodziewamOczywiście nie omieszkam zapytać lekarza po której stronie jest kosmówka
Z której strony jest na dziewczynkę? Chciałabym pierwszą córeczkę, ale czuję że mieszka we mnie mały Rysio
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
A wiecie ze ja nie mam żadnych przeczuć na chwilę obecną?
już sama nic nie wiem.....aha i nie sugerujcie się informacja co do płci na pierwszych prenatalnych. Znam ludzi co byli na pierwszych i na 100% dziewczynka....na drugich ze 100% chłopak. Mają syna. Kij ze mieli już różowych pelno rzeczy kupionych.....
-
Ja po prenatalnych
wszystko dobrze NT 1.1 kosc nosowa obecna, tetno 170, no I... na 80-90% chlopczyk
Takze czekamy na Adrianka, jest tez o 4-5 dni wiekszy niz wynika z OM, corcia byla mniejsza na wiekszosci USGMamao, E_w_c_i_a, dżdżownica, d'nusia, nadziejastru, Asiaa91, patulla, kiti, Diddlina, Pampcia, Lola83, Łososiczka, Kimmy lubią tę wiadomość
-
Moze chlopcy tak maja?
moj tez N każdym większy
to może teraz będzie dziewczynka bo mniejsza jest....A dziewczynki z reguły zawsze drobniejsze <cwaniak>
baassiia, kiti lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a Wy te prenatalne robicie w 2D czy z opcją 3D, 4D? bo jak ja się zapisywałam, to lekarz mi proponował te prenatalne w 3D, 4D w innym gabinecie, że ma tam lepszy sprzęt, no ale ja się zapisałam na to 2D no i już w tym standardowym gabinecie...
-
Moja przyjaciółka miała na 1 usg też 80% chłopak, a potem 100% dziewczynka
ja się nie będę nastawiać po tym 1 przypuszczeniu chyba na płeć, bo trochę się można rozczarować potem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny