Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kaka470 wrote:Witam , nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta ale należałam do waszej grupy niestety nie za długo
Poroniłam w lutym
Cały czas do Was zaglądam i Wam kibicuję
Boje się cieszyć ale wszystko wskazuję na to że udało nam się w pierwszym cyklu po poronieniu
beta
11dpo -23,1
13dpo - 81
Myślę że nie jest źle i tym razem będzie dobrze .
Życzę Zdrowych Wesołych Świąt , Wesołego Alleluja !!!!!
Wesołych świątkaka470 lubi tę wiadomość
-
Wesołych Świąt Wielkanocnych! Tych spędzonych w rodzinnej i ciepłej atmosferze, bogatego Zajączka i mokrego Śmingusa-Dyngusa!Anuśka19, Kimmy lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
kaka470 wrote:Witam , nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta ale należałam do waszej grupy niestety nie za długo
Poroniłam w lutym
Boje się cieszyć ale wszystko wskazuję na to że udało nam się w pierwszym cyklu po poronieniu
beta
11dpo -23,1
13dpo - 81
Kaka, trzymam baardzo mocno kciuki :*kaka470 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Poroniłam w lutym
beta
11dpo -23,1
13dpo - 81
-
czekajacanacud1 wrote:ale ja chce wziasc wapno na alergie a nie wapń na kosci a to chyba dwie rozne rzeczy
I na kości i na uczulenie to jest wapń- jako makroelement niezbędny do funkcjonowania organizmu. A wapno się stosuje w budownictwie i to by się napewno dla dziecka i ciebie źle skończyło jakbyś wypiławapno na alergie to nazwa potoczna.
-
Anuśka19 wrote:Dziewczyny które znają płeć dzieci mam pytanko ? hehe może dziecinne ale odrobina zabawy nikomu nie zaszkodziła nawet w dorosłości :-p słyszałyście o teście z sody na płeć maluszka??? nie miałaby ochoty któraś się pobawić i sprawdzić ???
ale bylo dosc wczesnie wiec tak na 70%
-
dżdżownica wrote:I na kości i na uczulenie to jest wapń- jako makroelement niezbędny do funkcjonowania organizmu. A wapno się stosuje w budownictwie i to by się napewno dla dziecka i ciebie źle skończyło jakbyś wypiła
wapno na alergie to nazwa potoczna.
-
czekajacanacud1 wrote:mi wg mamygibekokog teori z kosmowka wychodzila dziewczynka a na prenatalnych chlopak
ale bylo dosc wczesnie wiec tak na 70%
Kurcze gdzieś wyczytałam zabobon ,że jak się soda kuchenna pieni w moczu to będzie chłopak,a jak nie dziewczynkawiem że to trochę dziecinada no ale kto wie może coś w tym jest haha
-
Anuśka19 wrote:Kurcze gdzieś wyczytałam zabobon ,że jak się soda kuchenna pieni w moczu to będzie chłopak,a jak nie dziewczynka
wiem że to trochę dziecinada no ale kto wie może coś w tym jest haha
Pieni się od tego że jest odczyn kwaśny w moczuteż o tym czytałam ale nie robilam