Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też już histeryzuję. Usg mam dopiero 13 lutego i chyba zwariuję do tego czasu. Ciągle czytam o ciąży pozamacicznej, wyczytuję normy beta hcg, boję się, że nie będzie przyrotstu i zaczęłam już czytać o wadach genetycznych... Boże...
internet to zło
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
nick nieaktualnyWitam mamusie! Można dołączyć do październikowych mamusiek?
W 15 miesiącu starań doczekaliśmy się Cudu!Dwa testy pokazują dwie kreseczki. Jutro lecę na betę
. W grudniu '16 miałam robione HSG. Ostatnią @ miałam 9 stycznia, więc OF wyznaczyło mi termin na 13 października. Październik to nasz miesiąc
.
Życzę Wam wszystkim spokojnych i nudnych ciężarówkowych miesięcy! :*kiti, Kimmy, Demetria, Diddlina lubią tę wiadomość
-
Bardzo Wam współczuję.Nie umiem opisać słowami tego co czujecie.Strata wczesnej ciąży była dla mnie szokiem a co dopiero takiego etapu.Kochane musi być dobrze.Musimy być dobrej myśli.Codzien się zadręczam aby było ok,niemoge tak żyć.Musimy myśleć że będzie teraz dobrze.Sciskam mocno.To naturalne że kobiety po takich przeżyciach nadgorliwie wnikają we wszystko.Znam to.
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Witam mamusie! Można dołączyć do październikowych mamusiek?
W 15 miesiącu starań doczekaliśmy się Cudu!Dwa testy pokazują dwie kreseczki. Jutro lecę na betę
. W grudniu '16 miałam robione HSG. Ostatnią @ miałam 9 stycznia, więc OF wyznaczyło mi termin na 13 października. Październik to nasz miesiąc
.
Życzę Wam wszystkim spokojnych i nudnych ciężarówkowych miesięcy! :*
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
Witam się nieśmiało, i dołączam do grona październikowych szczęściar, wstępny termin wypada na 7.10 wg kalkulatora.
Wykonałam trzy testy, wszystkie pozytywne. To moja pierwsza ciąża. Wizyta u ginekologa zaplanowana na 15.02.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 20:14
Kimmy, Demetria, Diddlina lubią tę wiadomość
-
Ewcia_92 wrote:Wercia, Kochanie! Bo Wy czarownice jesteście
. Ale absolutnie nie narzekam!!
Miałaś pisać jak zareagował prawie mąż?
Złapałaś wiruski prosto z serducha !!!Tak się cieszę :* A mój szczęśliwy,ciągle przytula, jest milutki i we wszystkim mnie wyręcza xD Mam nadzieję, że już tak zostanie
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
almaanies wrote:Witam się nieśmiało, i dołączam do grona październikowych szczęściar, wstępny termin wypada na 7.10 wg kalkulatora.
Wykonałam trzy testy, wszystkie pozytywne. To moja pierwsza ciąża. Wizyta u ginekologa zaplanowana na 15.02.A moge spytać, jaką miałaś betkę, jeśli robiłaś?
-
nick nieaktualnywercia2601 wrote:Złapałaś wiruski prosto z serducha !!!
Tak się cieszę :* A mój szczęśliwy,ciągle przytula, jest milutki i we wszystkim mnie wyręcza xD Mam nadzieję, że już tak zostanie
. To fantastycznie! Mój również zwariował! Mówi, że teraz już musi dbać o co najmniej dwie perełki
(wariat wykracze w końcu bliźniaki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 15:37
wercia2601 lubi tę wiadomość
-
Ewcia_92 wrote:Ojj tak.. Łapałam czym się dało
. To fantastycznie! Mój F16 również zwariował! Mówi, że teraz już musi dbać o co najmniej dwie perełki
(wariat wykracze w końcu bliźniaki)
No i dobrze, niech wykrakujeCiekawe, która następna tu zawita
-
nick nieaktualny