Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dżastaaa85 wrote:Witajcie, czytam was od poczatku jednak dopiero teraz postanowilam dolaczyc. To moje pierwsze w zyciu forum w ktorym.posyanowilam sie udzielac wiec narazie wszystko wydaje mi sie trudne. Termin jeszcze nie wiem na kiedy, ostatnia miesiaczke mialam 26 grudnia, kalkulatory pokazuja albo 2 albo 9 pazdziernik. Pierwsza beta robiona tydzien temy byla 66 , kolejna po 72 h 185. Wizyta 10 lutego, jutro i w srode powtarzam bete. Bardzo sie boje, nie mam.jeszcze dzieci, pierwsza ciaze stracilam w 11 tyg , serce przestalo bic i mialam lyzeczkowanie. Bylo to we wrzesniu 2016. W styczniu zaczelismy sie starac i udalo sie za pierwszym razem. Niestety nie umiem sie cieszyc, tak bardzo sie boje ze znowu strace malenstwo.Mam niedoczynnosc tarczycy, ktora choc wczesniej uregulowwana teraz sie rozstroila i tsh wynosi 5,6
.Mam zwiekszona dawke leku i mam nadzieje ze szybko sie wyrowna. Pozdrawiam was wszystkie i zycze z calego serca zebysmy w pazdzierniku mogly ppchwalic sie zdrowymi bobasami.
Cześć Dżasta!Bedzie dobrze! Ważne, że bierzesz leki na tarczycę
Wszystkie się boimy, tak samo jak Ty. Uwierz mi, ja już chyba pół neta wyczytałam , co wcale niei jest dobre
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:A to pech! A miałabyś na pewno piękną tłustą krechę!
. Wercia, zupełnie nie znam się na wyniku bety. Będę jutro po odebraniu wyników pytać babeczek w laboratorium
.
na usg idę dopier 13.02, chyba zwariuję do tego czasu... Chcę już usłyszeć serduszko i że wszystko jest dobrze! A wizytę u lekarza udało mi się zarezerwować dopiero na 01.03 , bo ten lekarz jest bardzo oblegany. Mam nadzieję, że to nie za późno03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
nick nieaktualnyJa na pierwszą wizytę pójdę 20 lutego. Na pewno nie będzie jeszcze serduszka, no ale niech zobaczy moja ginka co tam słychać w brzusiu
. Ale się zdziwi jak do niej zajrzę z taką wiadomością!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 15:38
Kimmy lubi tę wiadomość
-
Ewcia_92 wrote:Ja na pierwszą wizytę pójdę 20 lutego. Na pewno nie będzie jeszcze serduszka, no ale niech zobaczy moja ginka co tam słychać w brzusiu
. Ale się zdziwi jak do niej zajrzę z taką wiadomością! Dwa dni przed pozytywnym testem byłam u niej i mówiłam, że bez zmian
. Nie badała mnie bo była to wizyta po HSG. A gdyby zajrzała to może już widziałaby po szyjce albo cuś
Ja byłam 1 lutego u gina i robił mi usg przez pochwę, to nie widział pęcherzyka, ale mówił, że jest b gruba błona śluzowa i to może oznaczać wczesną ciążę i żebym zrobiła testy za 2/3 dni03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
nick nieaktualnywercia2601 wrote:Ja byłam 1 lutego u gina i robił mi usg przez pochwę, to nie widział pęcherzyka, ale mówił, że jest b gruba błona śluzowa i to może oznaczać wczesną ciążę i żebym zrobiła testy za 2/3 dni
-
nick nieaktualny
-
Dżastaaa85 wrote:Witajcie, czytam was od poczatku jednak dopiero teraz postanowilam dolaczyc. To moje pierwsze w zyciu forum w ktorym.posyanowilam sie udzielac wiec narazie wszystko wydaje mi sie trudne. Termin jeszcze nie wiem na kiedy, ostatnia miesiaczke mialam 26 grudnia, kalkulatory pokazuja albo 2 albo 9 pazdziernik. Pierwsza beta robiona tydzien temy byla 66 , kolejna po 72 h 185. Wizyta 10 lutego, jutro i w srode powtarzam bete. Bardzo sie boje, nie mam.jeszcze dzieci, pierwsza ciaze stracilam w 11 tyg , serce przestalo bic i mialam lyzeczkowanie. Bylo to we wrzesniu 2016. W styczniu zaczelismy sie starac i udalo sie za pierwszym razem. Niestety nie umiem sie cieszyc, tak bardzo sie boje ze znowu strace malenstwo.Mam niedoczynnosc tarczycy, ktora choc wczesniej uregulowwana teraz sie rozstroila i tsh wynosi 5,6
.Mam zwiekszona dawke leku i mam nadzieje ze szybko sie wyrowna. Pozdrawiam was wszystkie i zycze z calego serca zebysmy w pazdzierniku mogly ppchwalic sie zdrowymi bobasami.
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe mamusie
Powiedziałam dzisiaj mojej mamieCieszę się, że ktoś już wie. Z mamą mam bardzo dobry kontakt więc to do mnie normalne, że tak szybko jej powiedziałam
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
nick nieaktualny
-
Lola83 wrote:Przykro mi dziewczyny, naprawde nie jestem w stanie wyobrazic sobie Waszych przejsc. Ja tez bede robic nifty. W zeszlej ciazy pappa wyszedl mi srednio i histeryzowalam pol ciazy.
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Hej Dziewczyny
dołączam z wątku na ovufriend styczniowe testowanie
melduje ze beta ładnie rosnie
31.01 była 280, 02.02 733 a 04.02 2130
badalam też progesteron i jest 21 więc raczej niski ale jutro mam wizytę u gina to zobaczymy co i jak
musi być dobrze
Diddlina, Kimmy, Natikka123, kaka470 lubią tę wiadomość
Czekamy na naszą Niunie
-
Dżastaaa85 też jestem po stracie. I nie tylko ja. Więcej tu takich osób. Wiem, jak się czujesz. Ja ciągle zmuszam się do pozytywnego myślenia i myślę sobie ze juz mamy za sobą to nieszczęście więc jest małe ryzyko że to się powtórzyAntosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Dziewczyny! To jest szczęśliwy wątek i razem się nie damy! Będziemy się wzajemnie wspierać aż przez 8 nudnych miesięcy :*
Kimmy, Natikka123, kiti, Evita lubią tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
Pati_ii wrote:Hej Dziewczyny
dołączam z wątku na ovufriend styczniowe testowanie
melduje ze beta ładnie rosnie
31.01 była 280, 02.02 733 a 04.02 2130
badalam też progesteron i jest 21 więc raczej niski ale jutro mam wizytę u gina to zobaczymy co i jak
musi być dobrze
na którego wychodzi Ci termin?