Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To fajna data, akurat.... Miałam wstać po 5, ale pęcherz dał o sobie znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 04:10
elpiss87 lubi tę wiadomość
08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
Dziewczyny, jakie macie ogólne samopoczucie?
Jeżeli o mnie chodzi to oprócz potwornego bólu piersi(szczególnie jak rano wstaje albo zdejmuje stanik) nie mam żadnych objawów, nie chce zapeszać ale czuję się dużo lepiej w ciąży
Mam dużo energii i świetny nastrój. W dodatku przestały wypadać mi włosy, a naprawdę miałam z tym spory kłopot, nie wiem czy to przypadek no ale cieszę się
Z cerą też żadnych problemów. Raz zrobiło mi się niedobrze jak wzięłam z rana łyk kawy. Wtedy już wiedziałam, że to ciąża. Jednak teraz piję ją normalnie i nic mnie nie mdli. Mam nadzieję, że jedną kawę dziennie mogę pić? Jak myślicie?
Pozdrawiam Was serdecznie :* -
almaanies wrote:Dziewczyny, jakie macie ogólne samopoczucie?
Jeżeli o mnie chodzi to oprócz potwornego bólu piersi(szczególnie jak rano wstaje albo zdejmuje stanik) nie mam żadnych objawów, nie chce zapeszać ale czuję się dużo lepiej w ciąży
Mam dużo energii i świetny nastrój. W dodatku przestały wypadać mi włosy, a naprawdę miałam z tym spory kłopot, nie wiem czy to przypadek no ale cieszę się
Z cerą też żadnych problemów. Raz zrobiło mi się niedobrze jak wzięłam z rana łyk kawy. Wtedy już wiedziałam, że to ciąża. Jednak teraz piję ją normalnie i nic mnie nie mdli. Mam nadzieję, że jedną kawę dziennie mogę pić? Jak myślicie?
Pozdrawiam Was serdecznie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 06:18
-
Asiaa91 wrote:Ja z objawów to czasami bóle jak na okres , do tego jeszcze obrzmiale piersi no i mdłości.
Dzisiaj mam pierwszą wizytę, ledwo przez to spalam, a jak już spalam to śniło mi się że u lekarza jestem -
candela wrote:swoją drogą szybko wiedziałaś
Chociaż ja w sumie zaczęłam coś podejrzewać jakieś 5 dni po owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 07:26
-
Cześć wszystkim pazdziernikóweczkom i późnym wrzesnióweczkom. W koncu postanowilam do was zajrzeć.
U mnie to juz 6tydz+6 dzień.
Wstepny termin mam na 25 września ale mąż sobie wysnił pazdziernik.
W piatek mam pierwsze USG.Demetria, Kimmy, Natikka123, Diddlina, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry paniom!
Widzę, że piszecie o dolegliwościach. U mnie póki co wszystko graaa!czuję się baaardzo dobrze
. Czasem lekko zaboli podbrzusze. A jedyną sprawą, którą odczuwam jest ciągłe bulgotanie w brzuchu. Stado żab
. No i powiększone cycuchy! Mąż w siódmym niebie!
. Ale w moim przypadku to z pewnością za wcześnie na inne objawy
.
Lecę zaraz na tą betę! Będę odzywać się późniejDemetria, Natikka123, Diddlina lubią tę wiadomość
-
Lola83 wrote:wooow, ale teraz produkujecie
:O
Mam pytanie, czy Wy tez jestescie takie wkurzone caly czas? Ja normalnie chodze wsciekla i meza mam chwilami ochote udusic
Wkurzenie to moje drugie imię a na pierwsze płaczliwość. Mam nadzieję ze to szybko minie bo ja sama ze sobą nie mogę już wytrzymać -
candela wrote:U mnie nadal objawów brak.
Natomiast mam głupie myśli czy to nie bliźniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 07:55
08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu.