Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
madlene88 wrote:Witam sie dziewczynki byłam z mężem na otwarcie sezonu motyocyklowego,gdyż smiga na crossie.Więc po odczytaniu pisze teraz iż podobaja mi sie komody z ikei napewno jakąs kupie do 300-400zł i szafe.Do dzieciecego.Co do wózków to grubo sie zastanawiam nad 3w1 boo jak któras napisała to bedzie zima ,gondoli prawie nie uzyjemy...Bardziej widze opcje adapter z fotelikiem na miasto a spaerówka od marca kwietnia 2018 w uzyciu więc hmm chyba kupie osobno ,niewiem.A co do ciuszków kupię najmniejsze 56i kilka 62
Mi się wydaje że właśnie dlatego że zima to najbardziej skorzystamy z gondoli. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić spacer z kasztanem w foteliku jak będzie -10. W gondoli będzie lepiej osłonięty i będzie mial luźniej jak w kombinezonie będzie ubrany.madlene88, smeg lubią tę wiadomość
-
Moim zdaniem taki detektor to fajna sprawa. Ja póki co ruchów nie czuję, zresztą jak zacznie się okres kiedy zacznę je czuć to przecież nie jest to tak, że czujemy je przez całą dobę...a po co się stresować, jak można sobie posłuchać i odetchnąć z ulgą
dlatego zamówiłam...
dżdżownica, mana, aaniluap lubią tę wiadomość
-
Ja już dawno zdecydowałam, że nie zamawiam tego detektora, będzie dobrze i już, nie potrzebuję dowodów, tak sobie tłumczę, bo muszę działać w trybie oszczędnym
Co do ubranek to kupiłam na sztukę 50,52,56, a tak to 62+
Wózek nadal kwestia ciężka, ale kupię chyba jakiś tani, a potem zainwestuje w fajną spacerówkę
Dziś byłam w IKEI, kupiłam stoliczek biały do pokoiku, 3 lampy na ściane- chmurki, ręcznik dla maluszka, 2 organizery na pieluszki, kosmetyki, jeden zawieszany na łóżeczko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7261ca56f6b8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5aca53350db2.jpg
I przyszły mi ostatnie zamówienia i już wyprawka ubraniowa zakończona na początek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7655024dd783.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a576dd35b903.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26cb0cd25f24.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 21:04
BurzaHormonów, mana, dżdżownica, baassiia, Kimmy, mimoza lubią tę wiadomość
-
Narzekalam na brak ruchow a teraz czuje takie bulkanie w podbrzuszu. I niebwazne ze to nie sa ruchy dziecka. Tzn to bulkanir. Dla mnie to dowod ze okej wszystko z Bobem ♡
-
Ja narazie ruchów niestety nie czuje.
Czy poza mdłosciami/wymiotami macie jeszcze jakieś dolegliwości?
Mnie w zeszłym tygodniu bolało podbrzusze i dostałam zwolnienie, a teraz odczuwam takie kłucie i pulsowanie w pochwie od dołu. Ma któraś z Was tak? -
Kawuniaa wrote:Ja narazie ruchów niestety nie czuje.
Mnie w zeszłym tygodniu bolało podbrzusze i dostałam zwolnienie, a teraz odczuwam takie kłucie i pulsowanie w pochwie od dołu. Ma któraś z Was tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 21:45
-
dżdżownica wrote:Mi się wydaje że właśnie dlatego że zima to najbardziej skorzystamy z gondoli. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić spacer z kasztanem w foteliku jak będzie -10. W gondoli będzie lepiej osłonięty i będzie mial luźniej jak w kombinezonie będzie ubrany.
gondola to wozek na 5-7 mcy. Spacerowka na 3 lata. Rodzimy zaawansowana jesienia, spacerow bedzie mniej, bo deszcz, zimno itd. Na wakacje gondola raczej nie pojedzie. Do lekarza, sklepu, w odwiedziny do kogos wygodniej w foteliku. Serio jak 3w1 lepiej sie skupic na spacerowce.Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
A mnie nic nie kluje. Ani brzuch mnie nie boli jedynie jak mam zatwardzenie ale to wiem ze to z jelit boli. I tyle. Nawet przeszły poranne mdlosci!! Tylko to w nocy hehe...masakra
i mi brzuch pulsuje jak by serio drugie serce było w brzuchu (i jest z tym ze nie wiem czy aż na taką skalę ze cały brzuch chodzi hihi) no i czasem doznam ruchów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 22:24
-
Kawuniaa wrote:Ja narazie ruchów niestety nie czuje.
Mnie w zeszłym tygodniu bolało podbrzusze i dostałam zwolnienie, a teraz odczuwam takie kłucie i pulsowanie w pochwie od dołu. Ma któraś z Was tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 22:33
-
Lola83 wrote:gondola to wozek na 5-7 mcy. Spacerowka na 3 lata. Rodzimy zaawansowana jesienia, spacerow bedzie mniej, bo deszcz, zimno itd. Na wakacje gondola raczej nie pojedzie. Do lekarza, sklepu, w odwiedziny do kogos wygodniej w foteliku. Serio jak 3w1 lepiej sie skupic na spacerowce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 22:45
KaroLove lubi tę wiadomość
-
Hej Mamusie.
Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam ranking 20 najlepszych wózków. Kryteria wielkość, cieżar,cena, opinie rodziców (wady i zalety)lekkość prowadzenia itd. Wiedziałam,ze urodę duże dziecko, a mieszkam na 4 piętrze więc szukałam dużej, ale lekkiej gondoli.Używałam jej przez 8 m-cy.
Wybrałam Camarello Sevilla 3 w 1 z fotelikiem maxi cosi.
Przed kupnem sprawdźcie czy Wam pasuje, czy się dobrze prowadzi, bo to Wy będziecie nim codziennie śmigać.
Jeżeli chodzi o spacerowke to szybko zmieniliśmy na tzw. Parasolkę bo jest mała i nie zajmuje dużo miejsca w aucie
PozdrowionkaKimmy lubi tę wiadomość
-
Mandalena wrote:Hej Mamusie.
Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam ranking 20 najlepszych wózków. Kryteria wielkość, cieżar,cena, opinie rodziców (wady i zalety)lekkość prowadzenia itd. Wiedziałam,ze urodę duże dziecko, a mieszkam na 4 piętrze więc szukałam dużej, ale lekkiej gondoli.Używałam jej przez 8 m-cy.
Wybrałam Camarello Sevilla 3 w 1 z fotelikiem maxi cosi.
Przed kupnem sprawdźcie czy Wam pasuje, czy się dobrze prowadzi, bo to Wy będziecie nim codziennie śmigać.
Jeżeli chodzi o spacerowke to szybko zmieniliśmy na tzw. Parasolkę bo jest mała i nie zajmuje dużo miejsca w aucie
Pozdrowionka
A jak się sprawdził ten fotelik? Jest z certyfikatem?