Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i miłego i słonecznego dnia życzę a wszystkim wizytującym mało stresu dobrych wiadomości
Moje maleństwo od rana buszuje ja czuję zaraz pod pępkiem a 3 dni temu udeżał w pęcherz co nie było zaprzyjemne
Moje kochane czy pijacie kawę jak tak to jaką ja rególarnie nie pijam ale dziś się skusiłam na Orlenie stopcafe lubię u nich kawęa koleżanka mnie straszy nie pij bo dziecko nie będzie spało i teraz mi ta kawa stoi kołem w gardle .
-
czekajacanacud1 wrote:praktycznie do kazdrgo wozka 2w1 kupisz fotelik dokuoisz adaptery i masz 3,w1. maxi cosi maja crash testy nie kupujcie dziewczyny tylko cybexa atom 4 alvo atom 5. bo fotelik adac czyli crash testy ma i wydawaloby sie ze jest spoko a spoko nie jest bo uzyto do nich materialow szkodliwych dla dzidzi. ja w temat fotelikow wkrecona wiec cos moge powiedziec
my kupimy jakis recaro bez bazy isofix(zbedny wydatek i instalacja bazy nie podejdzie do kazdego auta - do naszego akurat nie:)). a tylko dlatego ze moj maz fan formuly f1 a recaro to firma ktora robi fotele do f1
my kupumy pewnie ten:
http://www.wozki-skleposkar.pl/0-13-kg/3113-recaro-young-profi-plus.html#/1899-gratisy_do_foteli-lusterko_roleta_organizer/2629-recaro_monza_nova_is-saphirStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
czekajacanacud1 wrote:praktycznie do kazdrgo wozka 2w1 kupisz fotelik dokuoisz adaptery i masz 3,w1. maxi cosi maja crash testy nie kupujcie dziewczyny tylko cybexa atom 4 alvo atom 5. bo fotelik adac czyli crash testy ma i wydawaloby sie ze jest spoko a spoko nie jest bo uzyto do nich materialow szkodliwych dla dzidzi. ja w temat fotelikow wkrecona wiec cos moge powiedziec
my kupimy jakis recaro bez bazy isofix(zbedny wydatek i instalacja bazy nie podejdzie do kazdego auta - do naszego akurat nie:)). a tylko dlatego ze moj maz fan formuly f1 a recaro to firma ktora robi fotele do f1
my kupumy pewnie ten:
http://www.wozki-skleposkar.pl/0-13-kg/3113-recaro-young-profi-plus.html#/1899-gratisy_do_foteli-lusterko_roleta_organizer/2629-recaro_monza_nova_is-saphir
Mój też chciał recaro bo z kolei fan driftowania, nie ukrywam ze ja teżAle ustaliliśmy, że na pierwszy rok weźmiemy lepszy z wózkiem a potem kupimy recaro na dłużej, bo nie ukrywajmy ale troszkę kosztują
-
natty85 wrote:My wzięliśmy z baza bo jakbym miała ciagle owijac pasami to bym szalu dostała. Mierzylisny recaro ale kąt wyszedl 31 stopni wiec odpadl a w be safe wyszło 43stopnie wiec ok. Kat w foteliku powinien wynosić ok 45 stopni.
co do isofix to niektore samochody np moj bo jest nie bajnowszy to niestety nie ma szans zeby podpiac baze niestety
a doczytakam z tym katem w fotelikujuz wiem o co kaman. ale norma jest 30-45st wiec recaro sie lapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 08:56
-
nick nieaktualnyByłam w biedronce zaraz po odwiedzinach w laboratorium. Poszłam zobaczyć tą poduszkę, chodź swoją mam od kilku miesięcy. Swoją kupiłam na Allegro i powiem wam, że ta z biedronki średnio fajna, mało miękka i materiał taki sztuczny i według mnie mało komfortowo wszyty suwak poszewki. Za swoją dałam podobną cenę na Allegro jest mięciutka, materiał 100% bawełna i jakaś taka bardziej plastyczna, ta jest taka sztywna. Takich poduszek na necie jest mnóstwo
Miłego dnia i samych dobrych wiadomości na wizytach:) -
monaJa wrote:Witam i miłego i słonecznego dnia życzę a wszystkim wizytującym mało stresu dobrych wiadomości
Moje maleństwo od rana buszuje ja czuję zaraz pod pępkiem a 3 dni temu udeżał w pęcherz co nie było zaprzyjemne
Moje kochane czy pijacie kawę jak tak to jaką ja rególarnie nie pijam ale dziś się skusiłam na Orlenie stopcafe lubię u nich kawęa koleżanka mnie straszy nie pij bo dziecko nie będzie spało i teraz mi ta kawa stoi kołem w gardle .
Ja jestem od kilku lat przyzwyczajona pijać kawę, ale w pierwszym trymestrze się nie zaleca, z resztą nawet mi nie podchodziła, więc nie piłam wcale. Teraz pije różnie, pierwszą chyba jakoś w okolicy świąt wielkanocnych, potem znowu z tydzień przerwy, od tego czasu różnie, czasem kilka razy w tyg czasem raz na tydzień. Wg moich info niewielką dawkę kofeiny można przyjąć bez konsekwencji. Ja pijam rozpuszczalną, taką słabiutką z 1 płaskiej łyżeczki.
Teksty typu nie pij kawy, bo dziecko nie będzie Ci spało to dla mnie zabobony, nie mam zamiaru się nimi przejmować. Też podobno był jakiś o ścinaniu włosów czy innych pierdołach, kiedyś przeczytałam dla śmiechu tylko. -
monaJa wrote:
ja piję rozpuszczalną Jacobs Kronung, tą z zieloną etykietą. jedną codziennie wypijamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 09:10
-
czekajacanacud1 wrote:bylam w biedrze poduszka bez szalu wg mnie material taki tani mi sie wydawal. nie kupilam tak jak myslalam bo nie wyobrazam sobie spania w niej
takze co kto lubi ja sie raczej nie polubie z tyn cudem
To ja też nie idę po nią. Może uda mi się załatwić od kumpeli. Ale rogal do karmienia na pewno biorę i już wybrałam -
India no właśnie i to jest najgorsze nie pij nie jedz nie ścinaj nie farbuj bo jeszcze rude będzie masakra
A ja kupuje coś takiego mam okazję bo znajomy robi takie wozy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a65b8bf9ecbc.jpgbaassiia, Barbie24 lubią tę wiadomość
-
Agnesqe wrote:Byłam w biedronce zaraz po odwiedzinach w laboratorium. Poszłam zobaczyć tą poduszkę, chodź swoją mam od kilku miesięcy. Swoją kupiłam na Allegro i powiem wam, że ta z biedronki średnio fajna, mało miękka i materiał taki sztuczny i według mnie mało komfortowo wszyty suwak poszewki. Za swoją dałam podobną cenę na Allegro jest mięciutka, materiał 100% bawełna i jakaś taka bardziej plastyczna, ta jest taka sztywna. Takich poduszek na necie jest mnóstwo
Miłego dnia i samych dobrych wiadomości na wizytach:)
A masz gdzieś link do tej, która kupiłaś?