Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudzie mój Małż też od razu przyklepał, że on chce Recaro i prawdopodobnke1 weźmiemy Recaro Privia albo Maxi Cosi Cabrio Fix.
Ostatnio też znalazłam prawie że idealny wózek dla mnie Adamex Barletta New. Piękny szaro miętowy kolorMuszę zaczekać cierpliwie aż podjedziemy do sklepu wypróbować.
Co do kawy do powiem Wam, że dla mnie szook bo zazwyczaj kawa dla mnie nie istniała. No chyba że ktoś do ciasta robił itp. A ostatnio normalnie miałam sama z siebie ochotę na taką pyszniutką kawę heheh
U nas z zakupami narazie czekają w starterach. Dla moich Rodziców to będzie 3 wnuczka, więc oni na spokojnie ale dla Małża Rodziców to będzie pierwsza wnuczka więc podejrzewam szaleństwopoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja też byłam w biedrze, ale nie wzięłam w końcu, bo ten skład z wierzchu nie był 100% bawełna, zerknęłam w internet i za 100-120zł jest 100% bawełna i stwierdziłam, że jak będzie mi potrzebna taka poduszka to zamówię z neta, na razie mi się śpi normalnie, to aż tak na gwałt mi nie jest potrzebna
Co do innych to legginsów też u mnie nie było a chciałam sobie 1 pare kupić, no ale trudno na razie mam 2 pary to póki co starcza, a zaraz lato to za gorąco na legginsy
Uwielbiam sobie tak tłumaczyć i nie wydawać kasy hahaha
Co do fotelika to ja nie mam pojęcia jaki kupimy, ale mamy stary samochód i tam tej bazy się nie da zamontować, będziemy sprawdzać dokładnie przy zakupie, który będzie odpowiedni
Mąż jak wroci z delagacji to jedziemy ogarnąć już ten wózek, może jakiś rabat będzie na dzień dziecka
Ja to wpadłam w otchłań kupowania ubranek i jak zamawiam z neta i w promocji jest jakiś większy rozmiar na 6-9miesięcy i mi się podoba to też dodaję do koszykaWczoraj już ostatecznie zakończyłam te zakupy ubrankowe
Także będę musiała powiedzieć rodzinie, żeby ubranek nie kupowali, bo mam tego sporo i te od siostry męża
Zabawek, karuzel, pieluch tetrowych nie kupuję, to będą mogli się wykazać w tym temacieJedną pieluszkę bambusową tylko zamówiłam
A no i u moich rodziców to pierwszy wnuk będzie, także jeszcze nie do końca wierzą, że będą dziadkami już, w sumie są młodzi i się tak nie czują, ale będą się musieli przyzwyczaić
Co do kawy, to ja piłam przed ciążą, bo praca na 3 zmiany i się nauczyłam w pracy pić, w sumie to pierwsze randki z mężem też miałam w pracy przy kawie na przerwach i się rozwinęło hahaAle teraz w ogóle mnie nie ciągnie do kawy, ze dwie rozpuszczalne wypiłam jak do tej pory tak towarzysko
Powodzenia na wizytach dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 10:37
-
u mnie i u Męża to będzie pierwsze wnuczątko.
my wszyscy podchodzimy z zakupami na spokojnie - ja mam niewiele rzeczy kupionych, moja mama narazie pierwsze, a teściowa na wielkanoc stwierdziła, żebym na razie nie kupowała za dużo...(nie powiem, jak się poczułam...) mimo że sama nie szaleję, tak na spokojnie coś tam kupię.
za to Mąż nam właśnie kupił wczoraj tę poduchę -
nadziejastru wrote:Ja też byłam w biedrze, ale nie wzięłam w końcu, bo ten skład z wierzchu nie był 100% bawełna, zerknęłam w internet i za 100-120zł jest 100% bawełna i stwierdziłam, że jak będzie mi potrzebna taka poduszka to zamówię z neta, na razie mi się śpi normalnie, to aż tak na gwałt mi nie jest potrzebna
Co do innych to legginsów też u mnie nie było a chciałam sobie 1 pare kupić, no ale trudno na razie mam 2 pary to póki co starcza, a zaraz lato to za gorąco na legginsy
Uwielbiam sobie tak tłumaczyć i nie wydawać kasy hahaha
Oglądałam te legginsy i powiem Ci, że są mega poliestrowe, pewnie zaraz się zmechacą. W porównaniu do tych z lidla to są bardzo słabe, a cena ta sama. W ogóle ciuchy z biedry lepiej się prezentują na zdjęciach niż w realu, a cena wcale nie jest jakas super atrakcyjna. Także lepiej czekać na promo w lidlunadziejastru lubi tę wiadomość
-
ja przed ciążą miałam ciśnienie ok 100/60 i kawę obowiązkowo pić musiałam. czułam się po niej po prostu "żywsza". na początku ciąży dostałam taką burę od pierwszego lekarza za samo zapytanie się czy mogę z jedną słabą chociaż dziennie, że odechciało mi się wcale. wypiłam dopiero może ze 3-4 w II trymestrze, a ciśnienie aktualnie mam ok 80/50. nie wiem na ile to skutek ciąży a na ile odstawienia kawy, ale jakoś bardzo za nią nie tęsknię. chociaż aromat uwielbiam nadal
-
18.05(czwartek) Anulka87, Pampcia (połówkowe), Veira, Kawuniaa (połówkowe), Anuśka19, theagnes87 (połówkowe), candela (połówkowe)
19.05(piątek) nadziejastru (połówkowe)
22.05(poniedziałek) nika1986 (połówkowe), Kimmy (połówkowe), Asiaa91
23.05(wtorek) BurzaHormonów, czekajacnacud1, Karola - mama Julci i ... (połówkowe), India26 (połówkowe), Izzy (połówkowe)
24.05(środa) A może by..., Barbie24 (połówkowe) x2
25.05(czwartek) Natikka123 (połówkowe)
26.05(piątek) dżdżownica (połówkowe), Gabisonka, Dziobuś (połówkowe)
27.05(sobota) Kawuniaa (połówkowe)
29.05(poniedziałek) kiti (połówkowe), KaroLove (połówkowe), mimi87 (połówkowe), mimoza (połówkowe), monaJa
30.05(wtorek) Caro, Karolina1309 (połówkowe), PazdziernikowaMama (połówkowe)
31.05(środa) smeg (połówkowe), Bella_Bella, KasiaHaBe, Asiaa91
01.06(czwartek)
02.06(piątek) patulla, Treselle (połówkowe)
03.06(sobota) 0202oliwcia
05.06(poniedziałek) Anulka87 (połówkowe), KaroLove, E_w_c_i_a (połówkowe), Nieśmiała (połówkowe)
06.06(wtorek) Agnesqe (połówkowe), zuzanna (połówkowe), AlicjaaA (połówkowe), Gabisonka (połówkowe)
07.06(środa) Agnesqe, E_w_c_i_a, almaanies, MałaMi88 (połówkowe)
08.06(czwartek) aaniluap (połówkowe), KasiaHeBe (połówkowe), Anuśka19 (połówkowe)
09.06(piątek) Nieśmiała
12.06(poniedziałek) Bella_Bella (połówkowe), pola89 (połówkowe)
13.06(wtorek) Caro (połówkowe)
Nie wiem, czy wszystkie ostatnie zapisałam. Przy okazji rzućcie okiemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 11:45
-
Melduje się po wizycie
Kobieca intuicja jest jednak prawie nie omylna. Dzis pani doktor powiedziała już co się chowa w brzuszku
Także lece do Kubusia po jakieś bodziaki z napisem "córeczka tatusia" ale szaleć nie będę póki co z tym różem
Serduszko pięknie biło 160 na minute
... motylek jest jak trzeba
Połówkowe 08.06BurzaHormonów, patulla, baassiia, natty85, nadziejastru, Dziobuś, dżdżownica, Natikka123, KasiaHaBe, Asiaa91, Treselle, E_w_c_i_a, Caro, pola89 lubią tę wiadomość
-
Co do kawy miga mi to cosik powiem ze ja bylam nalogowym kawomaniakiem. pilam 6-8 mocnych kaw dziennie
w ciąży z córka odrzuciło mnie totalnie od kawy i nie pilam 10m... później znowu pilam hurtem... w ciąży synem kawa normalnie mi smakowala i pilam do 3 dziennie... Teraz znowu mnie odrzucilo pije 2 rozpuszczalne dziennie
kiedyś ktoś udostepnil post z piramida i artykułem że kawa wcale nie jest taka niezdrowa jak to pisza i ze chyba lepsza jak herbata
ale to takie wiecie przeczytane gdzies tam
haha
Od początku gdy przytulałam się z porcelanom odrzucilo mnie od kawy i wzielo na smażone ziemniaki i pomarańcza czułam ,że będzie dziewczynka -
Anuśka też czytałam, ze herbata jest niewskazana, no ale ja piję codziennie zwykłą czarną z cytryną, po prostu lubię
te herbaty zalecane, kupiłam i od razu na wymioty mnie bierze...
Co tam u wrześniówek? -
Patulla, to jeszcze i mnie możesz wpisać na 26.05 na połówkowe
Dziewczyny. Daaawno temu, jakos pod koniec kwietnia, był temat kokonów i pisałam że ja zamówiłam i czekam na niego. Otoz dopiero wczoraj doszedł, a dzisiaj odebralam go z poczty więc trochę to trwało. Miałam napisać jak wrażenia więc informuje, że jest rewelacyjny! Super materiał, jest dwustronny, mieciutki ale jednocześnie nie aż nadto więc idealnie i naprawdę jestem z zakupu zadowolona. Wstawiam zdjęcia w razie czego
[img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ e83e5501bf34.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e83e5501bf34.jpg[/img]Anuśka19, nadziejastru, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
I moja poducha dotarła zamówiłam na Gemini dałam 116 zł i nie żałuję jest super skład 100 % bawełną wypełnienie 100%poliester jest grubiutka długa mięciutka i najważniejsze wyprodukowano w Polsce nie żadna hińszczyzna
.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d261545b503.jpg[/url]