Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimmy wrote:Tak patrzę na listę na staraczkach, że jeszcze Belli tu brakuje i byłaby cała ekipa zaciazonych z tego wątku
Kimmy lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Kimmy ja to bym chciała ,żebyśmy wszystkie sie przeniosły tutaj!
Miałam na razie na myśli te z listy, które już zobaczymy pozytywy w lutym
A z terminami do końca października zostało jeszcze trochę czasu więc mam n a dzieje, że jeszcze jak najwięcej zaciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 07:04
-
Ja zdecydowałam, że pójdę w 7 tyg żeby mieć już pewność serduszka ale tutaj niektóre dziewczyny szły trochę szybciej i też juz widziały serduszko.
Właśnie pytanko do dziewczyn które już widziały serduszko. Który u was był tydzień i dzień ciąży kiedy zobaczylyscie?
-
Czesc Kochane
odebrałam betę. W pt wynosiła 347.1 a poniedzialkowa 907.3
chyba wszystko ok ?
Demetria, Ewcia_92, elpiss87, Natikka123, kaka470, aaniluap, kiti, Kimmy, Diddlina lubią tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
Kimmy wrote:Ja zdecydowałam, że pójdę w 7 tyg żeby mieć już pewność serduszka ale tutaj niektóre dziewczyny szły trochę szybciej i też juz widziały serduszko.
Właśnie pytanko do dziewczyn które już widziały serduszko. Który u was był tydzień i dzień ciąży kiedy zobaczylyscie?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
wercia2601 wrote:Czesc Kochane
odebrałam betę. W pt wynosiła 347.1 a poniedzialkowa 907.3
chyba wszystko ok ?
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyDzień dobry psiapsióły!
Ogromnie cieszę się z tej maszej Milli! Wariatko mówiłam Ci, że tak się ten cykl skończy!!
Wercia, przyrost piękniusi! :*
Ja dzisiaj przespałam ponad 8 godzin jak niemowlaczek!.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 08:12