Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no... Nie odebrały w tym laboratorium! Dzwoniła przez godzinę chyba z 40 razy! Wariatka ze mnie, wiem. Poleciałam po dwa testy rożnej firmy, żeby sprawdzić czy krechy są mocniejsze
http://www16.zippyshare.com/v/9PoAYgXm/file.html
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
plinka wrote:Mnie niestety nadal pobolewa podbrzusze...
Mnie czasem coś zakłuje albo "pociągnie". W piątek sobie rzygnęłam, w sb eksplodowały mi cycki, a dziś jak gdyby nic. Lekko pobolewające cycki i to wszystko.03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
Pierwsze maleństwo wrote:Właśnie jego zachowanie madlene jest dziecinne jak by jeszcze potrzebował mamusi.. a facet ma 27 w tym roku i to nie długo.. ehh
Kimmy staram sie myslec o maleństwu nie przejmować sie nim i nie denerwować bo teraz to nie jest wskazane ale jak to zrobic ? Mam nadzieje ze szybko sie opamięta albo poprostu kopne go w dupę bo ja tak dłużej nie potrafię.. nie moge sie tak dłużej męczyćnie mam na to sił.. a maleństwo najważniejsze.
Dziewczyny Dziekuje bardzo za słowa otuchy :* az lepiej sie zrobiło na sercu jak mogłam sie tu wygadać
Ale teraz zmienmy tematjak sie dzis czujecie jak samopoczucie na prawie koniec dnia ?
Pierwsze maleństwo lubi tę wiadomość
-
wercia2601 wrote:Nie no... Nie odebrały w tym laboratorium! Dzwoniła przez godzinę chyba z 40 razy! Wariatka ze mnie, wiem. Poleciałam po dwa testy rożnej firmy, żeby sprawdzić czy krechy są mocniejsze
http://www16.zippyshare.com/v/9PoAYgXm/file.html
A kreska już jest naprawdę ciemna
-
Jeszcze raz Dziekuje bardzo dziewczyny
odrazu lepiej sie robi jak sie moze człowiek wygadać :*
Madlene musimy byc silne zgadzam sie z Toba tylko czasami jest cieżko byc silnymale bedzie dobrze musi byc
jutro bedzie jeszcze lepiej jak zobaczę serduszko juz
U mnie objawy tak jak by ucichły pomału.. i piersi mniej bolą jedynie dokucza mi brak apetytuczuje ze mam pusto w brzuszku a nie moge jeść
bo odrazu mnie odrzuca wygląd jedzenia
nawet słodkie mnie odpycha a tak uwielbiałam jeść słodycze
juz spadłam z wagi 3kg
[/link]
-
nick nieaktualnyWercia, nie nakręcaj się! Wszystko kest jest ok! A te w laboratorium to jakieś wredoty... Może sobie wcześniej pracę skończyły?...
Pierwsze maleństwo, aż nie wiem co Ci powiedzieć.. Bardzo przykro czyta się takie słowa.. Powinien się cieszyć, być z Tobą, wspierać, bo wiadomo, że jesteśmy pełne obaw.. Ale masz nas!! Zawsze pomożemy! :* Dbaj o siebie i o Maleństwo!I pamiętaj, że jesteś meeega wartościowym człowiekiem! :*
U mnie dzisiaj bez zmian. Czasem coś zakłuje (ale tak delikatnie, że to jak muskanie motyla
), bulgocze mi w brzuchu, podrzemię sobie co chwilkę i cycuchy trochę mi dokuczają. A dokładniej to sutki. Są tak duże i wrażliwe, że nie mogę ich dotknąć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 18:45
-
nick nieaktualnywercia2601 wrote:A w jaki sposób można sprawdzić w internecie?
Edit: o ile Twoje laboratorium ma taką możliwość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 18:55
-
Cześć dziewczyny, dopiero do komputera się dorwałam, bo jeszcze u rodziców byłam.
Widziałam i słyszałam serduszko mojej fasolki, coś niesamowitegoAż się łezka w oku kręci. Niestety jestem skazana na zestaw leków ze względu na problemy z krzpeliwością. Lekarz zbadał mi tętnice na usg i kazał brać clexane, duphaston i acard. Do tego jeszcze jeden lek ale nie pamiętam nazwy. Następna wizyta 20.02. A i wg usg ciąża starsza o jeden dzień czyli 5t6d
Bardzo mi przykro pierwsze maleństwo z powodu Twojego faceta. Pamiętaj że Ty teraz jesteś najważniejsza.Evita, Ewcia_92, Kimmy, Diddlina, patulla, madlene88, Natikka123, Lola83, kaka470, smeg, Izzy, Demetria, aaniluap, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiaa to musi być piękny widok. Ja w czwartek też będę miała na suwaczku tak jak Ty i się zastanawiam czy już coś zobaczę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 19:21
Asiaa91 lubi tę wiadomość
08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
Asiaa91 wrote:Cześć dziewczyny, dopiero do komputera się dorwałam, bo jeszcze u rodziców byłam.
Widziałam i słyszałam serduszko mojej fasolki, coś niesamowitegoAż się łezka w oku kręci. Niestety jestem skazana na zestaw leków ze względu na problemy z krzpeliwością. Lekarz zbadał mi tętnice na usg i kazał brać clexane, duphaston i acard. Do tego jeszcze jeden lek ale nie pamiętam nazwy. Następna wizyta 20.02. A i wg usg ciąża starsza o jeden dzień czyli 5t6d
Bardzo mi przykro pierwsze maleństwo z powodu Twojego faceta. Pamiętaj że Ty teraz jesteś najważniejsza. -
Dziewczyny, trochę z innej beczki. Zdążyłam się w pracy ubezpieczyć na ubezpieczenie grupowe na kwotę 50zł miesięcznie. Obowiązuje mnie okres 6 miesięcy karencji. Zaczęli mi naliczać od lutego. Czyli rozumiem, że mój okres karencji będzie trwał do lipca i od sierpnia będę już ubezpieczona i w październiku dostanę pieniążki, jak się Okruszek urodzi?03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
Mój progesteron z dzisiaj 26. W piątek był 19. Ale z tym progesteronem to naprawdę różnie wychodzi bo on się zmienia w ciągu dnia
Asiaa91 gratuluję serducha.
Kimmy lista na 1 str jest super. Mam nadzieję, że każda doczeka się takiego serduszka jak już u niektórych się pojawiłoKimmy lubi tę wiadomość
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016