Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no... Nie odebrały w tym laboratorium! Dzwoniła przez godzinę chyba z 40 razy! Wariatka ze mnie, wiem. Poleciałam po dwa testy rożnej firmy, żeby sprawdzić czy krechy są mocniejsze
http://www16.zippyshare.com/v/9PoAYgXm/file.html
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526

-
plinka wrote:Mnie niestety nadal pobolewa podbrzusze...
Mnie czasem coś zakłuje albo "pociągnie". W piątek sobie rzygnęłam, w sb eksplodowały mi cycki, a dziś jak gdyby nic. Lekko pobolewające cycki i to wszystko.
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1

-
Kimmy ma racje pisz ilekroć poczujesz źle na serduchu ,pamiętaj jedno jestes najważniejsza,najlepsza,najmądrzejsza,a jesli komuś coś nie pasuje nie jest ciebie wart.Kobiety musza mieć poczucie wartośći wtedy osiągniemy wszystko.Pierwsze maleństwo wrote:Właśnie jego zachowanie madlene jest dziecinne jak by jeszcze potrzebował mamusi.. a facet ma 27 w tym roku i to nie długo.. ehh
Kimmy staram sie myslec o maleństwu nie przejmować sie nim i nie denerwować bo teraz to nie jest wskazane ale jak to zrobic ? Mam nadzieje ze szybko sie opamięta albo poprostu kopne go w dupę bo ja tak dłużej nie potrafię.. nie moge sie tak dłużej męczyć
nie mam na to sił.. a maleństwo najważniejsze.
Dziewczyny Dziekuje bardzo za słowa otuchy :* az lepiej sie zrobiło na sercu jak mogłam sie tu wygadać
Ale teraz zmienmy temat
jak sie dzis czujecie jak samopoczucie na prawie koniec dnia ? 
Pierwsze maleństwo lubi tę wiadomość
-
A nie ma wyników internetowych?wercia2601 wrote:Nie no... Nie odebrały w tym laboratorium! Dzwoniła przez godzinę chyba z 40 razy! Wariatka ze mnie, wiem. Poleciałam po dwa testy rożnej firmy, żeby sprawdzić czy krechy są mocniejsze
http://www16.zippyshare.com/v/9PoAYgXm/file.html
A kreska już jest naprawdę ciemna

-
Jeszcze raz Dziekuje bardzo dziewczyny
odrazu lepiej sie robi jak sie moze człowiek wygadać :*
Madlene musimy byc silne zgadzam sie z Toba tylko czasami jest cieżko byc silnym
ale bedzie dobrze musi byc
jutro bedzie jeszcze lepiej jak zobaczę serduszko juz 
U mnie objawy tak jak by ucichły pomału.. i piersi mniej bolą jedynie dokucza mi brak apetytu
czuje ze mam pusto w brzuszku a nie moge jeść
bo odrazu mnie odrzuca wygląd jedzenia
nawet słodkie mnie odpycha a tak uwielbiałam jeść słodycze
juz spadłam z wagi 3kg
[/link] -
nick nieaktualnyWercia, nie nakręcaj się! Wszystko kest jest ok! A te w laboratorium to jakieś wredoty... Może sobie wcześniej pracę skończyły?...
Pierwsze maleństwo, aż nie wiem co Ci powiedzieć.. Bardzo przykro czyta się takie słowa.. Powinien się cieszyć, być z Tobą, wspierać, bo wiadomo, że jesteśmy pełne obaw.. Ale masz nas!! Zawsze pomożemy! :* Dbaj o siebie i o Maleństwo!
I pamiętaj, że jesteś meeega wartościowym człowiekiem! :*
U mnie dzisiaj bez zmian
. Czasem coś zakłuje (ale tak delikatnie, że to jak muskanie motyla
), bulgocze mi w brzuchu, podrzemię sobie co chwilkę i cycuchy trochę mi dokuczają. A dokładniej to sutki. Są tak duże i wrażliwe, że nie mogę ich dotknąć!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 18:45
-
nick nieaktualnyNa stronie laboratorium. Ja dostałam kartę pacjenta i dzięki niej mogłam się zalogować i zobaczyć wyniki na internecie.wercia2601 wrote:A w jaki sposób można sprawdzić w internecie?

Edit: o ile Twoje laboratorium ma taką możliwość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 18:55
-
Cześć dziewczyny, dopiero do komputera się dorwałam, bo jeszcze u rodziców byłam.
Widziałam i słyszałam serduszko mojej fasolki, coś niesamowitego
Aż się łezka w oku kręci. Niestety jestem skazana na zestaw leków ze względu na problemy z krzpeliwością. Lekarz zbadał mi tętnice na usg i kazał brać clexane, duphaston i acard. Do tego jeszcze jeden lek ale nie pamiętam nazwy. Następna wizyta 20.02. A i wg usg ciąża starsza o jeden dzień czyli 5t6d 
Bardzo mi przykro pierwsze maleństwo z powodu Twojego faceta. Pamiętaj że Ty teraz jesteś najważniejsza.
Evita, Ewcia_92, Kimmy, Diddlina, patulla, madlene88, Natikka123, Lola83, kaka470, smeg, Izzy, Demetria, aaniluap, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiaa to musi być piękny widok. Ja w czwartek też będę miała na suwaczku tak jak Ty i się zastanawiam czy już coś zobaczę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 19:21
Asiaa91 lubi tę wiadomość
08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
Asia tak się cieszę. jednak serduszko już jest.Fajnie że wszystko ok. aja do czwartku zwariujeAsiaa91 wrote:Cześć dziewczyny, dopiero do komputera się dorwałam, bo jeszcze u rodziców byłam.
Widziałam i słyszałam serduszko mojej fasolki, coś niesamowitego
Aż się łezka w oku kręci. Niestety jestem skazana na zestaw leków ze względu na problemy z krzpeliwością. Lekarz zbadał mi tętnice na usg i kazał brać clexane, duphaston i acard. Do tego jeszcze jeden lek ale nie pamiętam nazwy. Następna wizyta 20.02. A i wg usg ciąża starsza o jeden dzień czyli 5t6d 
Bardzo mi przykro pierwsze maleństwo z powodu Twojego faceta. Pamiętaj że Ty teraz jesteś najważniejsza. -
Dziewczyny, trochę z innej beczki. Zdążyłam się w pracy ubezpieczyć na ubezpieczenie grupowe na kwotę 50zł miesięcznie. Obowiązuje mnie okres 6 miesięcy karencji. Zaczęli mi naliczać od lutego. Czyli rozumiem, że mój okres karencji będzie trwał do lipca i od sierpnia będę już ubezpieczona i w październiku dostanę pieniążki, jak się Okruszek urodzi?03.02 (36dc)- beta hcg 347.1

-
Mój progesteron z dzisiaj 26. W piątek był 19. Ale z tym progesteronem to naprawdę różnie wychodzi bo on się zmienia w ciągu dnia
Asiaa91 gratuluję serducha.
Kimmy lista na 1 str jest super. Mam nadzieję, że każda doczeka się takiego serduszka jak już u niektórych się pojawiło
Kimmy lubi tę wiadomość
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016