Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dżdżownica wrote:Można się przyzwyczaić
ja robię sobie codziennie zastrzyki w brzuch z progesteronem więc już igła mi nie straszna
Nie wiem jak wyglądają zastrzyki z progesteronem, ale ja codziennie mam tez heparyne w brzuch z cieniutkiej igiełki.
-
U mnie dzisiaj caly dzien skurcze co jakis czas... dosc silne...
Biore nospe, jestem obstawiona progesteronem ale obawiam sie ze to zly znak3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Mayes wrote:Sa tutaj przyszle mamy ktore juz poronily wczesniej i teraz nie dostaly progesteronu? Bo mi nie przypisal i teraz sie stresuje. W sumie u mnie plod obumarl i nie mialam zadnych krwawien no ale kurcze chyba powinnam brac progesteron
Ja przez to przeszłam. Teraz biorę duphaston od pozytywnego testu już. -
Sasanka1990 wrote:U mnie dzisiaj caly dzien skurcze co jakis czas... dosc silne...
Biore nospe, jestem obstawiona progesteronem ale obawiam sie ze to zly znakAntosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Wiatam i ja serdecznie wszystkie nowe mamusie:-)
Piszę do Was bo mam dylemat biorę 0,5 tabletki bromergon ostatnio jak bylam u lekarza 28 powiedział że na kolejnej wizycie czyli 6 jak się potwierdzi że ciąża to odstawić . Jak byłam na wizycie była pani dr bo mój gin ma urlop i zapomniałam spytać , do sedna był pęcherzyk ale czy to w 100% potwiedza , nie wiem po prostu czy dalej brać czy nie ????Co wy byście zrobiły????? nie chce zawracać dr głowy na urlopie -
kaka470 wrote:Wiatam i ja serdecznie wszystkie nowe mamusie:-)
Piszę do Was bo mam dylemat biorę 0,5 tabletki bromergon ostatnio jak bylam u lekarza 28 powiedział że na kolejnej wizycie czyli 6 jak się potwierdzi że ciąża to odstawić . Jak byłam na wizycie była pani dr bo mój gin ma urlop i zapomniałam spytać , do sedna był pęcherzyk ale czy to w 100% potwiedza , nie wiem po prostu czy dalej brać czy nie ????Co wy byście zrobiły????? nie chce zawracać dr głowy na urlopie
Ja biorę też Bromergon. 0,5 tabletki co dwa dni, nie odstawiam. Najprawdopodobniej do 12tc będę brać.kaka470 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka03 wrote:W zeszły poniedziałek miałam bete 350 a byłam w piątek
W poniedziałek miałam juz bete 5000 wiec nie wiem ile miałam w piątek
Kasiu napisałaś bardzo nie jasno jak dla mnienapisałaś ze w zeszły poniedziałek miałaś będę 350 potem ze 5000 i ze byłaś w piątek ale nie wiesz ile miałaś
Nie rozumiem nic
albo jestem już tak rozkojarzona
-
To takie skurcze ktore trwaja ok 15 sekund, troche jak na miesiaczke ale troche bardziej takie "kłujace"..
Szybko puszczają a mialam dzisiaj juz takich z 6..
Wizyte mam na 12.02..
Nie pisalam do lekarza bo w sumie to nie bardzo wiem co moglby zrobic
Biore nospe max 3x1tabl i relanium 5mg 2x1tabl plus progesteron w zastrzykach, w globulkach, zastrzyki z heparyny, sterydy, po prostu wszystko co sie da zeby utrzumac ta ciążę..
Caly czas mialam pobolewania jak na okres a dzisiaj wlasnie zamienilo sie to w takie sporadyczne krótkotrwałe ale dosc mocne skurcze..
Na razie nie mam zadnych plamien/krwawien ale obawiam sie ze nie wróży to dobrze3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Poradzcie mi coś,od tygodnia mam pracę przy komputerze siedzę około 6-7 godz przy ewidencji wojskowej.Od 2 dni mam bóle w okolicy łopatki prawej, podejrzewam że to przeciążenie od wielogodzinnego stukania w klawiaturę.Czy jest coś dla kobiet w ciąży czym mogę posmarować?Jakiś złagodzić ból?
-
Bella_Bella wrote:Kasiu napisałaś bardzo nie jasno jak dla mnie
napisałaś ze w zeszły poniedziałek miałaś będę 350 potem ze 5000 i ze byłaś w piątek ale nie wiesz ile miałaś
Nie rozumiem nic
albo jestem już tak rozkojarzona
Kasia napisała, że w zaszły pon. beta 350, a w ten poniedziałek 5000. A na wizycie u gina była w zeszły piątek i wtedy nie wie ile beta wynosiła:DDiddlina lubi tę wiadomość