Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
patulla wrote:Bella, jesteś rozkojarzona
Kasia napisała, że w zaszły pon. beta 350, a w ten poniedziałek 5000. A na wizycie u gina była w zeszły piątek i wtedy nie wie ile beta wynosiła:D
Wiedziałam że coś pokrecilamAle dziś tak mam, wchodzę do kuchni i zastanawiam się po co tam przyszłam
-
Diddlina, jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie.
Też planuję wizytę 20 lutego. Mam nadzieję, że już zobaczę serduszko.
Sasanka, ja też mam bóle jak na @. W pierwszej ciąży gin mi mówiła, że to normalne. Macica się rozciąga chociaż oczywiście nie wiem jaki dokładnie jest Twój ból więc nie chcę wyrokować.
-
Bella_Bella wrote:Wiedziałam że coś pokrecilam
Ale dziś tak mam, wchodzę do kuchni i zastanawiam się po co tam przyszłam
Belka spokojnie mogłam naspisac to bardziej jaśniej ale dzisiaj jestem taka wykończona źe zaraz padnę z zmęczenia
W pracy zapominam że jestem w ciąży i daje z siebie 110% Ohh muszę trochę zwolnić dla dobra fasolki -
nick nieaktualnyWitam się wieczornie
. Kochane, jutro Was nadrobię, bo dzisiaj czytam i nie kumam co czytam
.
Powiedzcie mi jak wygląda sprawa z farbowaniem włosów w ciąży. Można? Nie można? Czy jak? Bo tyle już opinii słyszałam, że sama nie wiem co myśleć.
Edit: I nie chodzi mi o jakieś zabobonne opinie typu "nie, bo dziecko będzie rude"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 20:59
-
KaroLove, nie masz większych zmartwień? (Nie pisze tego złośliwie, tylko żarcik) Pomyśl, co byś dobrego jutro na obiad zjadła, albo może jeszcze dzisiaj coś pysznego zjesz?
A tak poważnie, ja zrobiłam, jeden, no dobra dwa testy dzień po dniu, oba równie blade i myślę, że jestem w ciąży. I przyznam się, że dzięki Waszemu towarzystwu Robię chyba jutro rano jeszcze jeden, bo podświadomie nakręcacie i mnie trochę. A Ty KaroLove zrób jutro z porannego moczu.
Ps. Przypominam o suwaczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 21:09
-
patulla wrote:Jest tutaj któraś mamusia z województwa pomorskiego?
ja jestem w Gdyni
Kurde dziewczyny, ciężko tu za Wami nadążyć. Ja mam okazję podczytywać tylko późnym popołudniem/wieczorami a tu tyle do narobienia
Mówiłyście już komuś o swojej ciąży? Zastanawiam się czy powiedzieć rodzicom, czy to nie za wcześnie.patulla lubi tę wiadomość
Październik 2017 synek -
kaka470 wrote:Wiatam i ja serdecznie wszystkie nowe mamusie:-)
Piszę do Was bo mam dylemat biorę 0,5 tabletki bromergon ostatnio jak bylam u lekarza 28 powiedział że na kolejnej wizycie czyli 6 jak się potwierdzi że ciąża to odstawić . Jak byłam na wizycie była pani dr bo mój gin ma urlop i zapomniałam spytać , do sedna był pęcherzyk ale czy to w 100% potwiedza , nie wiem po prostu czy dalej brać czy nie ????Co wy byście zrobiły????? nie chce zawracać dr głowy na urlopie
Czy to na wysoką prolaktynę? Ja brałam raz w tygodniu dostinex i jak endokrynolog dowiedział się o ciąży kazał od razu odstawić.Październik 2017 synek -
Cześć Dziewczyny
właśnie wróciłam z wizyty. Serduszko bije, okruszek ma 5mm. Termin mam ustalny 2.10. dzidzia jest jednak troche starsza.
patulla, Diddlina, Natikka123, Asiaa91, Bella_Bella, Pati_ii, Kimmy, kiti, Demetria, elpiss87, Ewcia_92 lubią tę wiadomość