Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Kochane! :*
U mnie co do linei negry to też jej nie mam choć jestem z tych ciemnowłosych, aczkolwiek też mi włoski na brzuchu nieco ściemniały
Ja jeszcze glukozy nie robiłam ale muszę zrobić do wizyty która mam równo za tydzień, więc planuje iść w poniedziałek żeby mieć akurat na bieżąco wyniki.
Co do wyprawki to coś tam się u nas ruszylo. Powybieralam już co chce kupić na allegro, także tylko kwestia dostania wypłaty i lecę z zamówieniem, dodatkowo kupiłam na spontanie na olx bujaczek hybrydowy bright starts, w tę sobotę jedziemy oglądać wozki, no i komódka w pokoju już stoi złożona także coś tam się dzieje
Chyba zaczyna mi się coś niedobrego dziac z kręgosłupem bo cały weekend męczyłam się z tak okropnym i silnym nerwobolem w prawej piersi że coś strasznego. Aż się przestraszyłam bo nie mogłam nawet oddychac, ale doszłam do wniosku że to właśnie już kręgosłup niestety i na szczęście na razie mam spokój. Na plecach już leżeć nie mogę bo tak mnie z kolei ledzwia bolą że podnieść się nie mogę takze tylko boki zostają. Na szczęście prawy mi nie przeszkadza
Wózki macie zajebiste, co do Twoich dwóch do wyboru Almaanies, to dla mnie też szary zdecydowanie wygrywa, ja też będę pewnie brała ten kolor.
Lecę do wyrka czytać książkę póki jeszcze mnie nie mululi, także Dziewczynki życzę Wam dobrej nocy :***almaanies lubi tę wiadomość
-
MałaMi88 wrote:Bo tak jest. Ja mam zakaz ze wzgledu na ucisk na zyle glowna. Nawet na prawym juz mam zakaz. Jak lezalam na plecach Mlody szalal i lekarz to potwierdzil ze dziecko wtedy mniej dotlenione jest i protestuje.
-
MałaMi88 wrote:Tak tak to prawda. A ja odczuwam to tak ze albo mi slabo albo zasypiam bo cisnienie mi spada. Jak rodzilam corke polozyli mnie na bloku do cc ja myslalam ze narkoza juz dziala a ja mialam tak niskie cisnienie ze juz wpadalam we wstrzas anestezjolodzy zorientowali sie w ost chwili i stol przekrecali zebym na plecach nie leżała. Nie chce sklamac ale cos mi sie kojarzy ze bylo 60/40. Pamietam tyle ze alarm na bloku na calego byl. A ja jedynie czulam sennosc
-
MałaMi88 wrote:Nie bo zemdlalam dwa razy. I to bylo spowodowane uciskiem na zyle glowna.
Tak jak pisalam mam zakaz lezenia na plecach i na prawym boku. Ale tez slabo mi sie robi jak za dlugo stoje w bezruchu np w kolejkach i jak siedze za dlugo.
-
Witam z rana w ten pochmurny dzień. Dobrze że za 3 godzinki zobaczę moje Słoneczko
Od razu dzis dowiem się ja moja glukoza wyszła. Na wszelki wypadek zjadlam batonika po sniadaniu
Milego dniamadlene88, MałaMi88, Natikka123, KasiaHaBe lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
Kochane mam dzieciWczoraj wróciliśmy późno do domu, bo przed 23 i zasneli w aucie, tata przeniósł ich do łóżka u młodszy jeszcze śpi, a starszy wstał przed chwilą i nie widział, że nie śpię, to nie obudził mnie, tylko poszedł, włączył sobie bajki, a ja mogę jeszcze chwilę poleżeć
Tylko Mała w brzuchu szalała o 6Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 08:07
almaanies, nadziejastru, madlene88, MałaMi88, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny.
To mnie nastraszyłyście tą pozycją na plecach, to moja ulubiona i najczęściej tak właśnie śpię. Ruchy dziecka faktycznie czuję wtedy intensywniej ale nie wpadłam na to, że może być to przyczyną niedotlenienia! Matko, od dziś tylko na boku. Moja ulubiona pozycja do spania to od zawsze na brzuchu ale teraz zupełnie odpada, na boku średnio lubię ale muszę się przyzwyczaić.
U mnie dziś w końcu ładna pogoda za oknem, mam trochę sprzątania, bo mamy remont w przedpokoju.
Od przyszłego tygodnia idę zapisać się do Szkoły Rodzenia.
Zastanawiam się czy na zajęcia mam chodzić sama czy z mężem?
Jak to się odbywa u Was?
-
siedze w kolejce do neurologa prawda co o nim pisza wizyta trwa 4-5min... gosc wyglada jak polaczenie trolla z golumem nie chodzi w kitlu masakra... czarno to widze. ciekawe czy w ogole ma jakes pojecie w temacie ale chuba ma skoro jest dr i pracuje w szpitalu