Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
agga wrote:Hej dziewczyny, mogę dołączyć?
Jestem spanikowaną dziewczyną, w pierwszej ciąży i jeszcze dziś się okazało, że z covidem termin według miesiączki wychodzi mi na 8.10.
U lekarza jeszcze nie byłam, no i na razie się nie wybiorę ze względu na izolację.
Jeśli chodzi o objawy, to zrobiłam 2 testy, mega czuły wyszedł jasnoróżowy, a ten mniej czuły wyszedł bladziutki, ale ja okres powinnam dostać w piątek, więc plan na trzeci test jest na sobotę.
Boli mnie podbrzusze jak w trakcie okresu i mam leciuteńkie plamienia, jak zwykle przed okresem, więc głupieję, że może te testy to jednak nieprawda👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Witaj. Czasem takie plamienia się zdarzają. Niestety nie pozostaje Ci nic innego jak czekać... 🙁 Zobaczysz czy plamienia ustaną, powtórzysz test.. Z Covidem Cię pewnie nikt nie przyjmie niestety 😢 Trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko ok ✊✊❤️
nie dziękuję za kciuki
Jako nowicjusz zapytam czy istnieje jakiś sposób na nudności i wymioty? Bo powiem szczerze, że najbardziej boję się, że mnie nie ominą
-
agga wrote:nie dziękuję za kciuki
Jako nowicjusz zapytam czy istnieje jakiś sposób na nudności i wymioty? Bo powiem szczerze, że najbardziej boję się, że mnie nie ominą
Mi pomagała herbata albo woda z imbirem i cytryną ale nie miałam aż tak mocnych mdłości ;p
agga oby do wizyty. Na pewno wszystko będzie dobrze , trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2022, 22:46
-
agniecha2101 wrote:Już miałam się grzecznie przywitać, napisać że fajnie, bo też mam 1,5 roczna córkę... ale zdążyłam się zorientować dla kogo odpowiadam 😅 Cześć Kochana po raz kolejny na fioletowej 😁👋❤️
Stwierdziłam, że odkurzę konto i dotrzymam Ci towarzystwa 😁❤
I wygląda na to, że jesteś tydzień do przodu 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2022, 23:21
Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Robiłam wczoraj betę i jest ok. Przesunęłam wizytę na z 02.02 na 21.02 nie było nic wcześniej bo urlop ma mój lekarz. Trochę się bałam że będzie za wcześnie i nie usłyszę serca i będę się stresować. Poza tym poprzednie ciąże też koło 8tc dopiero byłam na usg. Jak się za mocno nakręcę to umówie się do kogoś innego przed tym 21. A jak Wasze doświadczenie z tak wczesnym usg jak 5/6 tc.
Witam kolejne osoby ❤️ -
agga wrote:Hej dziewczyny, mogę dołączyć?
Jestem spanikowaną dziewczyną, w pierwszej ciąży i jeszcze dziś się okazało, że z covidem termin według miesiączki wychodzi mi na 8.10.
U lekarza jeszcze nie byłam, no i na razie się nie wybiorę ze względu na izolację.
Jeśli chodzi o objawy, to zrobiłam 2 testy, mega czuły wyszedł jasnoróżowy, a ten mniej czuły wyszedł bladziutki, ale ja okres powinnam dostać w piątek, więc plan na trzeci test jest na sobotę.
Boli mnie podbrzusze jak w trakcie okresu i mam leciuteńkie plamienia, jak zwykle przed okresem, więc głupieję, że może te testy to jednak nieprawda
Niestety ale tylko czekanie a zwłaszcza to terminu miesiączki. A wizyta u lekarza to jak pisałam wyżej byłam już dwa razy w ciąży i na usg szłam bliżej 8tc teraz też się tak umówiłam. -
Ja to najchętniej bym pobiegła już teraz na wizytę z tego stresu 😂 ale aktualnie nie ma wolnych terminów. Na szczęście udało mi się wcześniej umówić na 8.02 , to będzie 6t4d i mam nadzieję że będzie ❤️🥺
mamamajeczki, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Kath wrote:Ja to najchętniej bym pobiegła już teraz na wizytę z tego stresu 😂 ale aktualnie nie ma wolnych terminów. Na szczęście udało mi się wcześniej umówić na 8.02 , to będzie 6t4d i mam nadzieję że będzie ❤️🥺
Ja mam wizytę 9.02 i też liczę, że będzie już serduszkoagniecha2101, Kath lubią tę wiadomość
-
Mousie89 wrote:Stwierdziłam, że odkurzę konto i dotrzymam Ci towarzystwa 😁❤
I wygląda na to, że jesteś tydzień do przodu 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2022, 14:53
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agga wrote:nie dziękuję za kciuki
Jako nowicjusz zapytam czy istnieje jakiś sposób na nudności i wymioty? Bo powiem szczerze, że najbardziej boję się, że mnie nie ominąWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2022, 14:56
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Ja wymiotów nie miałam, a na mdłości nic mi za bardzo nie pomagało. Jak coś przegryzłam, to przez chwilę było lżej, ale zaraz znowu to samo 🙁 Żadne imbiry i inne takie u mnie nic nie dawały 😛
U nas dawało radę tylko Pepsi, suche bułki i gumy miętowe
-
Justyna Es wrote:Robiłam wczoraj betę i jest ok. Przesunęłam wizytę na z 02.02 na 21.02 nie było nic wcześniej bo urlop ma mój lekarz. Trochę się bałam że będzie za wcześnie i nie usłyszę serca i będę się stresować. Poza tym poprzednie ciąże też koło 8tc dopiero byłam na usg. Jak się za mocno nakręcę to umówie się do kogoś innego przed tym 21. A jak Wasze doświadczenie z tak wczesnym usg jak 5/6 tc.
Witam kolejne osoby ❤️Justyna Es lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dziewczyny mi wychodzi termin na 02.10 na razie pozytywna beta>250 I test. Mam tylko pytanie czy wy też nie macie żadnych objawów czy tylko ja jestem jakaś dziwna strasznie mnie to stresuje i w sumie nie wiem jak sobie radzić z tym stresem. Dodam ze poronilam już raz w 10 tc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2022, 16:14
Starania od 05.2019
IVF- listopad 2021- nieudana próba transferu 5 dniowego zarodka
IVF- styczeń 2022 - udany transfer 5 dniowego zarodka
IVF-wrzesien 2023- transfer 3 dniowego zarodka- nieudany
IVF2-luty 2024-udany transfer 5 dniowego zarodka
BetaHCG- 432(11dpt)
BetaHCG- 1077(13dpt)
Mamy serduszko ❤️- 13.03.2024
Prenatalne I-trymest 15.04.2024 ( ryzyka niskie )
Stan 3 - ❄️
👩 37l.
🧔 35l.
👼 02.2020 (10 tc)
👶 09.2022 - córeczka
❌MTHFT-A1298C hetero
❌PAI-1 homo
❌ niedrożność jajowodów L i P
✔ AHM 4.0 -
Laura wrote:Dziewczyny mi wychodzi termin na 02.10 na razie pozytywna beta>250 I test. Mam tylko pytanie czy wy też nie macie żadnych objawów czy tylko ja jestem jakaś dziwna strasznie mnie to stresuje i w sumie nie wiem jak sobie radzić z tym stresem. Dodam ze poronilam już raz w 10 tc.
Ja tylko czuje się senna i mam bóle miesiączkowe i takie lekkie kłucie jajnika. Dziś już nic nie czuję ale próbuje się nie nakręcać. Musi być dobrze!
-
Laura wrote:Dziewczyny mi wychodzi termin na 02.10 na razie pozytywna beta>250 I test. Mam tylko pytanie czy wy też nie macie żadnych objawów czy tylko ja jestem jakaś dziwna strasznie mnie to stresuje i w sumie nie wiem jak sobie radzić z tym stresem. Dodam ze poronilam już raz w 10 tc.
Witaj 😉 Ja też nie mam żadnych objawów (oczywiście poza brakiem miesiączki). Beta z wczoraj wyszła mi 1556. W pierwszej ciąży też nie miałam objawów (raptem ze dwa razy przytuliłam toaletę i to było wszystko), więc liczę, że teraz jest tak samo 😉agniecha2101 lubi tę wiadomość