Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Kath wrote:mamamajeczki bardzo współczuję Ja też ostatnio przeżyłam cb i teraz ciągle mnie dopada mega stres.. Chciałabym już być po wizycie i wiedzieć ,że wszystko jest ok to może bym się trochę uspokoiła.
Trzeba wierzyć że październik będzie szczęśliwy dla każdej z nas
agniecha2101, Kath lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja nieśmiało chciałabym do Was dołączyć 😉
Na razie zrobiłam dopiero testy w domu, pierwszy w niedzielę wieczorem i są pozytywne.
Na becie jeszcze nie byłam bo trochę nie mam kiedy.
Owulację miałam dość późną, około 27dc, więc licząc na tej podstawie termin porodu wypada mi w 4 października. Choć to się pewnie okaże dopiero na USG. Pierwszą wizytę mam 10.02, ponad 2 tygodnie ćwiczenia mojej cierpliwości 😁 Ale pewnie szybko zleci, bo mam całe dni zawalone i brak czasu na rozmyślanie.
Na stanie prawie 3-letnia córka z którą nie można się nudzić 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2022, 18:43
Justyna Es, agniecha2101, mamamajeczki, Kath lubią tę wiadomość
-
Justyna Es wrote:Prawie 6 z maja 2016
I 4 latek z listopada 2017Justyna Es lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:mamamajeczki a Ty jak się czujesz? Masz już jakieś objawy?
Powiem ci że co jakiś czas czuje kłucie w jajnikach, trochę czuje się senna i ciężko mi wstać z rana 😂
Witaj Mama_Basia
U nas na stanie też dwójka dzieci, córka 8 lat z września 2014 i druga córka 3 lata z lutego 2019agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Macie jakieś objawy już dziewczyny?
Wiem, że to wcześnie, ale ja na przykład tak samo jak przy pierwszej ciąży jeszcze zanim zrobiłam test miałam wysuszony nos i aż krwawienie z nosa, to podobno też objawy.
Oprócz tego mega zmęczenie.
Nie czekam na inne objawy, bo wolałabym w pracy na razie nikogo nie informować.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
mamamajeczki wrote:Witaj Mousie89 jak się czujesz? Masz już jakiejś objawy? To twoja pierwsza ciąża?
To moja druga ciąża. Po domu biega 1,5 roczna córka 😁 Poza brakiem miesiączki to objawów nie mam, ale tak samo było za pierwszym razem.agniecha2101 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Mi że tak powiem piersi urosły i bolą , mam też jakby uczucie ciężkiego podbrzusza , czasami bóle okresowe ale bardzo słabe i kłucie w pachwinach. Podobnie miałam w ciąży z córka , oby to był dobry znak 😉 Mdłości też były ale dopiero w 6-7tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2022, 22:36
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mogę dołączyć?
Jestem spanikowaną dziewczyną, w pierwszej ciąży i jeszcze dziś się okazało, że z covidem termin według miesiączki wychodzi mi na 8.10.
U lekarza jeszcze nie byłam, no i na razie się nie wybiorę ze względu na izolację.
Jeśli chodzi o objawy, to zrobiłam 2 testy, mega czuły wyszedł jasnoróżowy, a ten mniej czuły wyszedł bladziutki, ale ja okres powinnam dostać w piątek, więc plan na trzeci test jest na sobotę.
Boli mnie podbrzusze jak w trakcie okresu i mam leciuteńkie plamienia, jak zwykle przed okresem, więc głupieję, że może te testy to jednak nieprawda -
Mousie89 wrote:Dołączam i ja Termin wypada mi na 1.10. Witajcie👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Mama_Basia ja w sumie tylko cierpię na bezsenność, a jak już w końcu uda mi się usnąć, to śnią mi się straszne głupoty 😅 Ciążowe sny są okropne i wyjątkowo dobrze je pamiętam po przebudzeniu 😁 i właśnie te sny skłoniły mnie do zrobienia testu 😅 Poza tym mam jakieś kłucia/ciągnięcia w podbrzuszu raz na jakiś czas.
Mdłości spodziewam się za jakieś 2 tygodnie dopiero 😜👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙