Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:A tak z innej beczki jakie suplementy/witaminy polecacie ja jestem po obszernym artykule Pana tabletki, ale mózg pęka nie wiedziałam że tyle tego jest. Ja i tak jestem już dość dobrze postawiona tabletkami przez moje tematy genetyczne ale ciekawa jestem co wy bierzecie?
Tak mi polecali kiedyś lekarze, Pan Tabletka też poleca
Dodatkowo MagneB6 Forte.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2022, 12:49
agniecha2101, Laura lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:A tak z innej beczki jakie suplementy/witaminy polecacie ja jestem po obszernym artykule Pana tabletki, ale mózg pęka nie wiedziałam że tyle tego jest. Ja i tak jestem już dość dobrze postawiona tabletkami przez moje tematy genetyczne ale ciekawa jestem co wy bierzecie?
-
Laura ja od pierwszej ciąży biorę Composita Mama DHA lub Prenatal Duo. Miałam dosłownie kilka miesięcy przerwy, bo ciągle albo jestem w ciąży albo karmię piersią 🙈😅 Przywożę sobie zawsze zapas z PL, bo tutaj te suple co mi lekarz przepisuje, mają kiepski skład.
Laura lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Sisi85 wrote:U mnie termin porodu 8 października Urodziny mojej ukochanej babci Więc jeśli będzie dziewczynka damy jej na drugie imię po mojej babci
Dziewczyny, tak z innej beczki- od kiedy stosujecie krem na rozstępy? Czytam że niektórzy polecają stosować od początku, inni dopiero od II trymestru. I sama nie wiem. Znacie jakieś godne polecenia kosmetyki?
Ja stosowałam babydream od początku w drugiej ciąży
-
mamamajeczki wrote:PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2022 💜💜💜
mamamajeczki 01.10.2022 💕
agniecha2101 01.10.2022 💕
Kath 04.10.2022 💕
Sisi85 08.10.2022 💕
Taka luźna propozycja, może niech na pierwszym miejscu będą daty a dopiero potem nicki z forum, będzie się to wygodniej czytać, bo daty są równej długościagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Mama_Basia wrote:Taka luźna propozycja, może niech na pierwszym miejscu będą daty a dopiero potem nicki z forum, będzie się to wygodniej czytać, bo daty są równej długości
Dobre rady mile widziane, mam nadzieję że teraz lepiej to wygląda
A ty jaki masz termin porodu?
-
Ja biorę Omegamed optima start.Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Hej ☺️
Co do rozstępów, to moja mama nie miała, wiec liczę na to ze mnie tez to ominie 😀 ale smaruje brzuch oliwka babydream na razie. W sobotę kupię sobie balsam z palmersa, bo czytałam ze jest fajny.
Czytałam dziś, ze na usg w 7tyg nie można usłyszeć serduszka, tylko zobaczyć. Człowiek to się tyle nowych rzeczy dowie 😀
A co do terminu to ja na razie według apki mam na 8.10 ☺️Mama_Basia, Sisi85, mamamajeczki lubią tę wiadomość
-
Patka5991 wrote:Jak tam dziewczyn? ja dziś zrobiłam bete, 16dpo wyszła 459. W czwartek zrobię przyrost. Martwi mnie jednak tak niski ten wynik, nie powinno być już tysiąc? Z apki termin mi wychodzi 9.10 ale to jeszcze długa droga
Jak zrobisz przyrost to sobie wpisz w kalkulator betaHCG tu na belly i tam Ci pokaże na jakim poziomie jest beta.
Ja w pierwszej ciąży wynik około 1000 miałam w 18 dniu po owulacji