Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehe, Battinka chyba Ci słownik poprzekręcił zakocona
Ja niby mam, ale nie mam. Za miesiąc będę miała fizycznie. Ale jeszcze trochę czasu jest, więc ogarnę temat
Niby mogłabym pozamawiać z allegro, ale z drugiej strony chciałabym trochę pomacać zanim kupięmuszę poszukać jakiegoś fajnego sklepu/hurtowni gdzieś w okolicy.
-
malgo86 wrote:A dziewczyny Wy macie uczucie czasem przewidzenia, co Wasze dziecko robi w brzuszku? Bo ja tak, np. wiem kiedy się bawi pępowiną, kiedy mnie kopie nogą. Akurat mam dyskotekę od jakiejś godziny i zauważyłam, że Natalka lubi się kręcić kiedy jestem głodna i po posiłku. Szczególnie upodobała sobie godzinę 23 do fikołków. Moja niunia lubi mnie atakować z każdej możliwej strony, najbardziej odczuwam fikanie po środku brzucha tuż pod pępkiem. A najbardziej lubi lewą dolną stronę.
Moja od kilku dni bawi się pępowina a dodatkowo bardzo się rozpycha sądzę że albo główka albo dupka. A czesto tez wali noga w brzuch tak ze cały brzuszek mi podskakuje hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 17:54
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Ja nie dopytuję. W moim laboratorium kobiety ciężarne są zawsze przyjmowane poza kolejnością i pielęgniarka zawsze mnie prosi.
zakocona wrote:Lexie, dopisaneFajne imię
Magnosia, mnie się wydaje, że zbędny wydatek. Fajna jest tylko ta z ikei, którą można później przerobić na biurko.
My mamy takie coś: http://cebababy.pl/produkty/zestawy-pielegnacyjne/susie
Ja mam pytanie: wy się tak dopytujecie czy ktoś wam ustąpi, bo jesteście w ciąży? Ja tam nigdy nie pytam. Czekam na swoją kolej, no chyba, że ktoś mnie sam z siebie przepuści. Nie wiem, nie umiem wołać "halo halo, ja mam brzuch i niby mi się należy". -
Jacusianka a jak pozostale?
Ja wróciłam już od lekarza, jak wracałam złapałam kapcia więc zjechałam na pobocze i dymałam pompką nożną oponę. Stałam tak z 15 min przy bardzo ruchliwej ulicy. Akurat był korek więc każdy przyglądał się przez szybę jak to ciężarna oponkę pompuje dużo osób przechodziło ale jakoś nikt nie zaoferował pomocy. Na szczęście dałam radę podpompowałam i dojechałam na wulkanizację a tam w oponie gwóźdż siedział.
3 D nam nie wyszło bo niunia ma twarzyczkę zwróconą do macicy profil da się uchwycić ale ładnie twarzy w 3d nie widać, może za miesiąc.
Wiem już na pewno że będe miała cięcie cesarskie tak jak poprzednio.
A i jeszcze jak wychodziłam mówię mojemu synkowi że może doktor nam nagra filmik w 3 d, a on pyta: "Mamo to będę musiał w okularach trójwymiarowych oglądać?"
A niunia waży już 660 g (czyli jakieś 100 g w tydzień przybrała). I chyba zostaniemy przy imieniu NataliaMagnosia, ~Rewianka~, Lexie lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Ja się nie mogę na niego napatrzeć
I ma nos L
jacusianka, przykro mia jak reszta wyników?
Kasia82, ale mi chodziło bardziej o np pocztę, sklep spożywczy czy tego typu "codzienne" miejscaLab to zupełnie inna sprawa.
soraya, wpisać mam Natalia?
-
Soraya szkoda , ze nie udało się uchwycić ładnie ale dokładnie może za miesiąc:)
Coraz bardziej mnie zadziwia" życzliwość" ludzi w stosunku do ciężarnych , aż wstyd !
A co do synka to się usmialam no ale normalne ze tak zrozumiał hehe a czemu cc będziesz miała ? -
miska2503 wrote:Dziewczyn mam takie pytanie czy któraś ma sutka wkleslego. Trochę się boję jak to będzie z karmieniem jeśli chodzi o ta pierś.
Miska, moja przyjaciółka miała ten problem a w dodatku baardzo małe piersi. Na początku miała mały problem, ale z czasem dziecko wyciągnęło sutekmiska2503 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
ZakręconaOna przy synku było cięcie bo był brak postępu porodu, niedawno okazało się że mam bardzo drobną szyjkę "dystroficzną" oznacza to że podczas porodu nie rozwiera się. Przy poprzednim porodzie od 16 godziny do 2 w nocy miałam akcję skurczową ale doszło do 7 cm i koniec. Młodemu zaczęło się robić przedgłowie bo pchał się a szyjka nie rozwierała się.