Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexie no to trzymam kciuki !
A zabek dziekuje odpukac dal o sobie zapomniec i oby juz na zawsze!
Dokladnie kilogramami sie nie przejmujcie , to nasze kilogramy szcześciaPo porodach bedziemy sie motywowac , a przy naszych dzidziach pewnie szybciutko zrzucimy
BATTINKA, Lexie lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:A zauważyłyście rozrost bioder? Nie mam na myśli tłuszczyku, tylko szerokość miednicy? Zaczynają mnie już majtki uciskać, a biodra jak miałam szczupłe czyt. chłopięce
tak mam nadal. Czas na zakupy
MI właśnie neistety biodra się poszerzyły i nie jest to tłuszczyk tylko kości:/ Więc pewnie po porodzie już się tego nie pozbede...Ogólnie mam na plusie 4 kg, ale bardzo często boli mnie własnbie spojenie łonowe co pewneio ma zwiazek z poszerzeniem się bioder. Moje malenstwo chyab nie spi bo cały czas wierzga w brzuchu:)Ostatnio do 2 w nocy stukala i nie moglam zasnac:)Za to rano bym mogla do 12 spac:D -
polkosia wrote:300 zł za 30 zdjęć?! Ja parę miesięcy temu fundowałam chrześnicy i wyszło 4 tysiące za 20 zdjęć po obróbce. Dostała ze 100, ale tylko 20 takich pro. Myślałam, że wszyscy podobne kwoty sobie krzyczą.
Polkosia fundowałam jej w zeszłym roku, ta Pani wówczas miała jakąś promocje, ale nie sądzę żeby teraz było dużo drożej.
Przesyłam link do jej profilu na facebooku: https://www.facebook.com/slusarczyk.foto/timeline
4.000 to przerażające? co to za fotograf? -
nick nieaktualnyagania wrote:Dziewczyny, a jak to było z tym łożyskiem? Jak jest na przedniej ścianie to się później czuje ruchy? Bo ja mam właśnie na przedniej ścianie... W sumie nie wiem czy czuję ruchy czy nie, czasami mi się wydaje, że tak, czasami że nie...
dokladnie tak jest - na przedniej ścianie = później ruchy. -
nick nieaktualnyjaroszka wrote:Polkosia fundowałam jej w zeszłym roku, ta Pani wówczas miała jakąś promocje, ale nie sądzę żeby teraz było dużo drożej.
Przesyłam link do jej profilu na facebooku: https://www.facebook.com/slusarczyk.foto/timeline
4.000 to przerażające? co to za fotograf?
W moim malym miescie jest 20szt za 100zl, ale i tak dala plytke ze zdjeciami wszystkimi.. tylko wywolanych bylo 20
Duzo jest fotografow ktorzy szukaja kogos zeby mogli pocwiczyc i robia za darmo mi sie raz udalo i mam super zdjecia, a teraz brzuszkowa z tym samym panem zrobie, tez dla cwiczen.
Poszukajcie kogos w swoim miescie. Na maxmodels.pl sa ogloszenia fotorgrafowjaroszka lubi tę wiadomość
-
Japitole! Chyle przed Wami czoła! 30 kg! A z człowieka taki len, ze się mu nie chce...oczywiście z takiego hak ja
mi by tak z 10 mniej odpowiadało
4tys z sesje to faktycznie kosmiczna kwota. Moja sesja ślubna w studio kosztowala chyba ok 2000.
Agania, tak. Łożysko umiejscowione na przedniej ścianie amortyzuje ruchy i mogą być później wyczuwalneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 15:25
stokrotka25, IviQ lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Cześć dziewczyny, mi niestety kilka kg poszły w uda
a przed ciążą byłam już taka zgrabna (bo udało mi się zrzucić kilka kg) no ale co tam, ważne, żeby Maleństwu było dobrze a ja po ciąży zrzucę to co przybyło
Jutro mam usgjuż się nie mogę doczekać
Ooo ja też mam jutro i też się niecierpliwięChyba zrobi już dokładne pomiary (to USG połówkowe) i modlę się żeby tylko wszystko było dobrze...
No i ciekawość mnie zżera czy Małe się w końcu pokaże przodem, bo do tej pory zawsze tyłek nam wystawiało -
Agania, na przedniej się ponoć czuje później, ale z tym też nie ma reguły. Ja przy jednej i drugiej ciąży miałam łożysko umiejscowione na przedniej ścianie, a ruchy czułam od ok. 16 tygodnia.
agania wrote:Dziewczyny, a jak to było z tym łożyskiem? Jak jest na przedniej ścianie to się później czuje ruchy? Bo ja mam właśnie na przedniej ścianie... W sumie nie wiem czy czuję ruchy czy nie, czasami mi się wydaje, że tak, czasami że nie... -
Kasia82 wrote:Dziewczynki, to tydzień USG przed nami.
Ja idę na połówkowe pojutrze i też się nie mogę doczekać. Im bliżej terminu, tym większe podekscytowanie.
przyłączam sięja idę jutro
szczesliwa_mamusia21, Lexie, Magnosia, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
dieta typu - odstawienia mąki , chleba , cukru w kazdej postacji , wiekszosci chemi w jedzeniu itp a tak konkretniej to Wam w pazdzierniku podam po porodach to wszystkie z nia wskoczymy hihi
Co do łozyska tez mam na przedniej i lekarz mowił ze moge pozniej czuc ruchy bo teraz babel wierci sie strasznie ale łozysko troszke amortyzuje je ale ja czuje ruchy tez od 16 tyg fakt z tyg na tydzien coraz intensywniej bo wtedy to smyranko było ale jeszcze czekam na ruszajacy sie brzuszek -
a Ja teraz nie wiem kiedy mam wizyte bo wrociłam do UK i musze isc do GP rejestrowac sie i zobaczymy moze za miesiac , dwa mi wyznacza ... najwazniejsze ze miałam polowkowe
Ja mogłabym podłaćzona byc do aparatury usg 24/7 i patrzec na maluszka hihi