Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, szkoda mi kasy na drugą, a tę kupiłam dosyć okazyjnie ;)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna, prosta :)

Magnosia lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się z tym zgadzam! Sukienka super i wcale nie za krotka :D a takie nogi to żal zakrywać! :)

Magnosia, ZakręconaOna, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręconą masz racje, to pewnie mały mnie smyra :)

Dziewczyny temat teściowych nagminnie powraca na forum ... Widać, ze te relacje synowa-teściowa są mocno zaburzone, siedzi w nas zakorzeniona od pokoleń walka o mężczyznę :)
    Mam nadzieje, ze ja będę fajna tesciowka!

aanaa lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziękuję za komplementy, ale ilości moich kompleksów nie jestem w stanie zliczyć... Ale bardzo Wam dziękuję ;) Jesteście kochane <3 Dobrze, że mamy się nawzajem ;)

Kasia82 lubi tę wiadomość

• aanaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia, sukienka piękna, wcale nie za krótka, ale pamiętaj że niektóre panny młode nie tolerują białych sukienek u gościówek weselnych ;) Może jeśli to bliska Ci osoba przedzwoń i spytaj czy nie będzie miała nic przeciwko?
    Co do Kaśku, to niestety, ale dodatkowe badania wykryły poważne wady u dzieciaczka :(

Magnosia, annggela lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Magnosia, sukienka piękna, wcale nie za krótka, ale pamiętaj że niektóre panny młode nie tolerują białych sukienek u gościówek weselnych ;) Może jeśli to bliska Ci osoba przedzwoń i spytaj czy nie będzie miała nic przeciwko?
    Co do Kaśku, to niestety, ale dodatkowe badania wykryły poważne wady u dzieciaczka :(

Ona jest bladoróżowa :) Tylko na zdjęciu tak wyszło :)

aanaa lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem która to Kasku, a co takiego u tego dzieciaka wykryli złego :( jejku biedulka i bąbelek też...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa, a no widzisz... Ja tam na wątek na chwilę zajrzałam i widziałam, że ktoś wklejał wyniki Harmony i dopisał, że zdrowe maleństwo. Widocznie amnio źle wyszła?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To my 20 tc+3

07759258258932c1m.jpg

Magnosia, polkosia, Kasia82, agania, Little Frog, Lexie, nat_alia, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, nick nieaktualny, ola.321, paula1, agu258, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Kaśku, nie wiem, co napisać... :( Ale może Ona nie chce, abyśmy poruszały ten temat. Trudne to....

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ale masz ładny duży brzuchol, to Ja jestem dzień do przodu od Ciebie a mam mały brzusio :) wyśle później jak.uda mi się wrzucic

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Kasia82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu, biedna ta papużka. Aż chce mi się płakać. :( Ludzie są okrutni! Jestem zdecydowanie za zwiększeniem wymiaru kar dla osób, które krzywdzą zwierzęta!

Sesja w polu? Rewelacja! Już widzę te dojrzałe kłosy! ;) Nawet jakieś symboliki można się doszukać między widoczną ciążą, a tymi dojrzałymi kłosami. ;) Ja z kolei myślałam o sesji nadmorskiej scenerii, bo wybieramy się nad Bałtyk. Oczywiście też amatorska. ;) Kochana, a myślałaś o sesji dla maluszka? Widziałam wiele cudnych zdjęć robionych do 3 tygodnia po porodzie. Dzieci pamiętają jeszcze "pozy" z życia płodowego i cudnie dają się ułożyć. Z jednej strony trochę mi ich szkoda, choć czytałam, że jest im wszystko jedno, bo są najedzone, jest im ciepło i śpią. Tylko takie sesje też są dość drogie, ale na pewno to piękna pamiątka. My robiliśmy naszej małej, gdy miała cztery miesiące. Poszło szybko i sprawnie, ale męczące było to przebieranie. Na jednym nawet w miarę naturalnie się uśmiechnęła. ;)

2d28vlt.jpg

Jeśli to wesele jest już lada dzień, to może spokojnie wejdziesz w swoją kieckę? Ale w razie czego pożycz od teściowej, jeśli masz taką możliwość, bo Twój komfort jest najważniejszy, a jeśli masz kilka ładnych godzin wytrzymać, to niech będzie Wam wygodnie.
    polkosia wrote:
    Kasia, u nas kilka się skubało, ale udało się je połączyć w pary i teraz piękne są. Jedna niestety trafiła do nas już 2 lata temu i wciąż walczymy z tym nałogiem. Jest uczłowieczona, więc nie da rady jej w parę połączyć, a znów jak nas nie ma nawet kilka godzin to potrafi do gołej skóry się obskubać. Chociaż i tak jest lepiej, bo już fruwa, ale brzuch nadal rwie. No, ktoś jej zrobił krzywdę i pewnie jeszcze wiele lat minie zanim przestanie to robić.

Co do sukienki, to kupiłam nową, ciążową, ale taka na styk jest na mnie i nie wiem co robić. Chyba jeszcze do teściowej uderzę, bo ona ma piękne i jest trochę grubsza ode mnie.

Sesję chcę zrobić w wakacje jakoś w zieleni może, w polu ;) Taką amatorską oczywiście. Szkoda kasy na fotografów. A na weselu przy okazji też, bo wiadomo - i makijaż i fryzura i strój ;) Buty zakładam balerinki, nie dam rady na obcasie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:30

jaroszka, nat_alia, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, nick nieaktualny, agu258, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na pewno trudne :( współczuję jej bardzo

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mały smieszek śliczny! :):) Ja bym nad morzem chciała jejku. Będziemy jechać chyba w lipcu też o ile wolne się uda załatwić w Uk oczywiście to może coś zrobimy wtedy już brzuchol będzie.pewnie duży :) sesja dla małego babelka ideolo i chyba taka też zrobimy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Aanaa, a no widzisz... Ja tam na wątek na chwilę zajrzałam i widziałam, że ktoś wklejał wyniki Harmony i dopisał, że zdrowe maleństwo. Widocznie amnio źle wyszła?
    Przypadkiem trafiłam na wątek Amniopunkcja, Nifty, Harmony -..., i tam to wyczytałam :(

iv09hdge6yql001e.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jej ale masz ładny duży brzuchol, to Ja jestem dzień do przodu od Ciebie a mam mały brzusio :) wyśle później jak.uda mi się wrzucic

Ale też ja jestem niska (157) i tak jak pisałam skrzywienie kręgosłupa co zresztą widać :)
    W ogóle patrząc na zdjęcia to każda inaczej trochę przybiera i w innych miejscach, niektórym to tylko w brzuszek idzie - marzenie :)

Kasia82, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosiu, sukienka elegancka i jak dla mnie wcale nie za krótka. Zgrabne nogi trzeba odkrywać, a nie zakrywać. Niech inni podziwiają i zazdroszczą, a co? ;) Jeśli jest Ci w niej wygodnie, to dlaczego miałabyś jej nie włożyć? Tylko musisz obserwować czy brzuszek Ci za bardzo nie urośnie, bo wtedy ta sukienka może się bardziej unosić z przodu i nie wiem czy dobrze będziesz się z tym czuła.
    Magnosia wrote:
    Ja mam wesele 27 czerwca, buty mam wysokie (obcas koturnowy), ale to tylko na kościół i pierwsze chwile na przyjęciu. Potem wskakuję z balerinki jak Polkosia. Ja kupiłam sukienkę, ale nie wiem, czy się nadaje. Boję się, że jest za krótka i zostawię ją sobie na luźniejsze wyjścia. Proszę Was o opinię, oto ona:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f634ab240a1.jpg

Proszę Was o szczerą opinię :)

Magnosia lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zauważyłyście rozrost bioder? Nie mam na myśli tłuszczyku, tylko szerokość miednicy? Zaczynają mnie już majtki uciskać, a biodra jak miałam szczupłe czyt. chłopięce ;) tak mam nadal. Czas na zakupy :)

agu258 lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka, jeszcze dwa tygodnie tylko, to może aż tak dużo nie urośnie. Tak to jest z tymi sukienkami w ciąży, heh... ;) Ale wiem, o czym mówisz, też się nad tym zastanawiałam, bo już trochę odstaje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:37

‹‹ 963 964 965 966 967 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ