Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręconą masz racje, to pewnie mały mnie smyra
Dziewczyny temat teściowych nagminnie powraca na forum ... Widać, ze te relacje synowa-teściowa są mocno zaburzone, siedzi w nas zakorzeniona od pokoleń walka o mężczyznę
Mam nadzieje, ze ja będę fajna tesciowka!
aanaa lubi tę wiadomość
-
Ja dziękuję za komplementy, ale ilości moich kompleksów nie jestem w stanie zliczyć... Ale bardzo Wam dziękuję
Jesteście kochane
Dobrze, że mamy się nawzajem
Kasia82 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosia, sukienka piękna, wcale nie za krótka, ale pamiętaj że niektóre panny młode nie tolerują białych sukienek u gościówek weselnych
Może jeśli to bliska Ci osoba przedzwoń i spytaj czy nie będzie miała nic przeciwko?
Co do Kaśku, to niestety, ale dodatkowe badania wykryły poważne wady u dzieciaczkaMagnosia, annggela lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Magnosia, sukienka piękna, wcale nie za krótka, ale pamiętaj że niektóre panny młode nie tolerują białych sukienek u gościówek weselnych
Może jeśli to bliska Ci osoba przedzwoń i spytaj czy nie będzie miała nic przeciwko?
Co do Kaśku, to niestety, ale dodatkowe badania wykryły poważne wady u dzieciaczka
Ona jest bladoróżowaTylko na zdjęciu tak wyszło
aanaa lubi tę wiadomość
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Polkosiu, biedna ta papużka. Aż chce mi się płakać.
Ludzie są okrutni! Jestem zdecydowanie za zwiększeniem wymiaru kar dla osób, które krzywdzą zwierzęta!
Sesja w polu? Rewelacja! Już widzę te dojrzałe kłosy!Nawet jakieś symboliki można się doszukać między widoczną ciążą, a tymi dojrzałymi kłosami.
Ja z kolei myślałam o sesji nadmorskiej scenerii, bo wybieramy się nad Bałtyk. Oczywiście też amatorska.
Kochana, a myślałaś o sesji dla maluszka? Widziałam wiele cudnych zdjęć robionych do 3 tygodnia po porodzie. Dzieci pamiętają jeszcze "pozy" z życia płodowego i cudnie dają się ułożyć. Z jednej strony trochę mi ich szkoda, choć czytałam, że jest im wszystko jedno, bo są najedzone, jest im ciepło i śpią. Tylko takie sesje też są dość drogie, ale na pewno to piękna pamiątka. My robiliśmy naszej małej, gdy miała cztery miesiące. Poszło szybko i sprawnie, ale męczące było to przebieranie. Na jednym nawet w miarę naturalnie się uśmiechnęła.
Jeśli to wesele jest już lada dzień, to może spokojnie wejdziesz w swoją kieckę? Ale w razie czego pożycz od teściowej, jeśli masz taką możliwość, bo Twój komfort jest najważniejszy, a jeśli masz kilka ładnych godzin wytrzymać, to niech będzie Wam wygodnie.
polkosia wrote:Kasia, u nas kilka się skubało, ale udało się je połączyć w pary i teraz piękne są. Jedna niestety trafiła do nas już 2 lata temu i wciąż walczymy z tym nałogiem. Jest uczłowieczona, więc nie da rady jej w parę połączyć, a znów jak nas nie ma nawet kilka godzin to potrafi do gołej skóry się obskubać. Chociaż i tak jest lepiej, bo już fruwa, ale brzuch nadal rwie. No, ktoś jej zrobił krzywdę i pewnie jeszcze wiele lat minie zanim przestanie to robić.
Co do sukienki, to kupiłam nową, ciążową, ale taka na styk jest na mnie i nie wiem co robić. Chyba jeszcze do teściowej uderzę, bo ona ma piękne i jest trochę grubsza ode mnie.
Sesję chcę zrobić w wakacje jakoś w zieleni może, w poluTaką amatorską oczywiście. Szkoda kasy na fotografów. A na weselu przy okazji też, bo wiadomo - i makijaż i fryzura i strój
Buty zakładam balerinki, nie dam rady na obcasie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:30
jaroszka, nat_alia, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, onka, agu258, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Ale mały smieszek śliczny!
Ja bym nad morzem chciała jejku. Będziemy jechać chyba w lipcu też o ile wolne się uda załatwić w Uk oczywiście to może coś zrobimy wtedy już brzuchol będzie.pewnie duży
sesja dla małego babelka ideolo i chyba taka też zrobimy
-
polkosia wrote:Aanaa, a no widzisz... Ja tam na wątek na chwilę zajrzałam i widziałam, że ktoś wklejał wyniki Harmony i dopisał, że zdrowe maleństwo. Widocznie amnio źle wyszła?
-
ZakręconaOna wrote:Jej ale masz ładny duży brzuchol, to Ja jestem dzień do przodu od Ciebie a mam mały brzusio
wyśle później jak.uda mi się wrzucic
Ale też ja jestem niska (157) i tak jak pisałam skrzywienie kręgosłupa co zresztą widać
W ogóle patrząc na zdjęcia to każda inaczej trochę przybiera i w innych miejscach, niektórym to tylko w brzuszek idzie - marzenieKasia82, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Magnosiu, sukienka elegancka i jak dla mnie wcale nie za krótka. Zgrabne nogi trzeba odkrywać, a nie zakrywać. Niech inni podziwiają i zazdroszczą, a co?
Jeśli jest Ci w niej wygodnie, to dlaczego miałabyś jej nie włożyć? Tylko musisz obserwować czy brzuszek Ci za bardzo nie urośnie, bo wtedy ta sukienka może się bardziej unosić z przodu i nie wiem czy dobrze będziesz się z tym czuła.
Magnosia wrote:Ja mam wesele 27 czerwca, buty mam wysokie (obcas koturnowy), ale to tylko na kościół i pierwsze chwile na przyjęciu. Potem wskakuję z balerinki jak Polkosia. Ja kupiłam sukienkę, ale nie wiem, czy się nadaje. Boję się, że jest za krótka i zostawię ją sobie na luźniejsze wyjścia. Proszę Was o opinię, oto ona:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f634ab240a1.jpg
Proszę Was o szczerą opinięMagnosia lubi tę wiadomość
-
Kasiulka, jeszcze dwa tygodnie tylko, to może aż tak dużo nie urośnie. Tak to jest z tymi sukienkami w ciąży, heh...
Ale wiem, o czym mówisz, też się nad tym zastanawiałam, bo już trochę odstaje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:37
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.